Ja se javim tu i tamo, al više vas volim čitati 😊😊😊😊
Obavezno ujutro i navecer, a kad nemam bas puno posla kod kuce, onda i tokom dana pogledam sta se radi kod vas 😛😛
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Meni je pregled 20.5. Bas kod ginekologa.. A svaki tjedan imam ctg pa to ni ne prijavljivam...
Dora, super vijesti, samo nek nastave tako napredovat ❤️❤️❤️
Službeno me danas svekrva deklarirala kao problem. Radi mene se ona osjeca kao govno u svojoj kuci. Meni i samo meni sve smeta i ponasam se bahato. Ona ima 60 godina i ne planira se nikome prilagodavat…
Iskocila bi iz koze da mogu ali mislim na ovog divljaka u drobu, doslovno me izlupa iznutra ovo popodne, ko da mi pokusava rec: ej, ja sam tu, smiri se 😅😳
Poprilicne kontrakcije sam imala al nije ni cudo.. I sad evo lezim i osjetim da mi je majica mokra.. Iscurilo mi tonu toga iz cice 😅😅
Brbica probaj se smiriti, joj kako ljudi nemaju empatije prema trudnici, samo na sebe misle😡😡😡uopće ti ne treba sad ta sekiracija.. samo se ti fokusiraj na ono bitno, a to je tvoja bebica, a ona neka laprda
Jesu se javile mare i Ivchy nakon pregleda?
Nisu se javile. I ja sam pitala...stalno gledam, ali nista...valjda guzva
💙
Dora, super vijesti, samo nek nastave tako napredovat ❤️❤️❤️
Službeno me danas svekrva deklarirala kao problem. Radi mene se ona osjeca kao govno u svojoj kuci. Meni i samo meni sve smeta i ponasam se bahato. Ona ima 60 godina i ne planira se nikome prilagodavat…
Iskocila bi iz koze da mogu ali mislim na ovog divljaka u drobu, doslovno me izlupa iznutra ovo popodne, ko da mi pokusava rec: ej, ja sam tu, smiri se 😅😳
Poprilicne kontrakcije sam imala al nije ni cudo.. I sad evo lezim i osjetim da mi je majica mokra.. Iscurilo mi tonu toga iz cice 😅😅
A svasta😤😤😤a ljudi su bas koma, bas je nasla vrijeme kad ce filozofirati...jooooj...ne sekiraj se iako je lako reci. Ja se odmah nasekiram i bebac isto podivlja
💙
Dora bas prekrasno ♥️😍🥰
Brbica saljemo joj kolektivno jecmenac !!
Porodiljni netko je pisao nedavno a ja nisam pohvatala. Kako sad otvaramo porodiljni, fizicki doznake nisam dobila, kazu da su to sad e-doznake i da poslodavac ide na ezdravstveno. To kuzim, ali sto sa hzzo. Jeli to znaci da njima ni ne saljem doznake jer ih imaju (ako se nalaze na e-zdravstvenom) nego samo saljem mailom osobnu,racun i onaj izracun place? Zna netko?
Ma trudnice su dobre kad sute i trpe sta god drugima šune.. Ma fuj eto.. Cekamo mi stan u novogradnji, malen skroz ali ce biti samo nas pa me to izvlaci... Zato i zivimo s njom, trebalo je bit do 12og mjeseca pa s ce se oduzit skoro do 7og mjeseca.. Budem li morala rodit i vratit ce zivit s njom... Ne znam ko ce prije u ludnicu.. Aliiii pozitivno mislit 😅 bit ce okej
Daaaa yvette 🤣🤣🤣 svi nesto zaboravljaju sta ih ceka kad se zamire trudnicama
Hvala curke, sve sa svojim problemima ili većim ili manjim al ste stvarno uvijek spremna podrska ❤️ lipo je imat neku oazu ovako
Dora bas prekrasno ♥️😍🥰
Brbicasaljemo joj kolektivno jecmenac !!
Porodiljni netko je pisao nedavno a ja nisam pohvatala. Kako sad otvaramo porodiljni, fizicki doznake nisam dobila, kazu da su to sad e-doznake i da poslodavac ide na ezdravstveno. To kuzim, ali sto sa hzzo. Jeli to znaci da njima ni ne saljem doznake jer ih imaju (ako se nalaze na e-zdravstvenom) nego samo saljem mailom osobnu,racun i onaj izracun place? Zna netko?
Kod nas i dalje doznake na papiru, ja sam sad dobila 2 doznake jednu za komplikacije do 27.4 i drugu za redovni porodiljni koji starta sutra. Poslala na hzzo i odmah me zvali da im jos neke izjave posaljem, i posto nemam scanner i printer zena mi je izdiktirala sto da napisem rucno i slikam pa joj posaljem na mail. Za porodiljni opet idu neke izjave da ces koristiti taj neki redovni dio i dodatni dio, uglavnom mozda najbolje da nazoves pa pitas svoj ured sto tocno trebas.
Hej cure ja sam pisala nwki dan da mi jw pregled pomjeren za 28.4.. ujutro sam u 9 pa javim 😊
Dosta brzo pisete pa se ne moze sve ispratit 🙊🙊🙈🙈
Ugl csstitam na okruglim tjednima i dobrim pregeldima ako ih je bilo 😊
Dora drago mi je za sve bolje vijesti ❤❤
Curly bit cw sve ok,samo se wnmoj stresirat,izgurat ces ti jos..
Sada vam zelim laku noc pa javim se sa pregleda ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji