Dora bas prekrasno ♥️😍🥰
Brbicasaljemo joj kolektivno jecmenac !!
Porodiljni netko je pisao nedavno a ja nisam pohvatala. Kako sad otvaramo porodiljni, fizicki doznake nisam dobila, kazu da su to sad e-doznake i da poslodavac ide na ezdravstveno. To kuzim, ali sto sa hzzo. Jeli to znaci da njima ni ne saljem doznake jer ih imaju (ako se nalaze na e-zdravstvenom) nego samo saljem mailom osobnu,racun i onaj izracun place? Zna netko?
Ja sam neki dan slala. Ali ja prelazim s komplikacija na porodiljni.
Prvo mi je naša Anavo poslala obrazac, ali mi je onda pravnica iz hzzo-a poslala neki njihov drugi (jer nismo u istom područnom uredu).
Ugl. To sam morala ispuniti i potpisati i poslati, uz to presliku osobne i doznaku (jer moja ginekologinja ne šalje mailom), prosjek plaća i kopiju tekućeg imaju otprije u hzzo-u.
Uglavnom- najpametnije ti je kontaktirat ured pod koji spadaš i pitat. Meni su rekordno brzo odgovorili na mail. Sretno! 😁
Ja isto prelazim, s tim da sam ovaj mjesec otvorila komplikacije pocetkom, a porodiljni tek nekidan.
Ivcy cestitam na dobrom pregledu, bit ce to sve super...🥰
Cure drage laku noc !
Jaaaooo, napisem i slucajno stisnem odustani.. uuuff
Ugl.pregled je ok prosao, cerviks 25mm ali nisam se dslje otvarala, unutarnje usce U oblik.
On kaze da je zadovoljan jer sam vec 11tjedana izgurala, a izgurat cemo jos to malo sigurna sam😊
Idem sad leci pa pisem sutra! Laku noc curke
Uh, neka si nam se javila, brinula sam, odlicno!!! Naspavaj se
💙
Danas sam usla prije spavanja i imala za procitati cca 35 stranica, al bas su vam bile zanimljive teme..
Zao mi je citati s kakvim se problemima sve susrecete, jos pogotovo u trudnoci. Ja hvala Bogu imam obitelj za pozeljeti, ali se uvijek zapitam kako nekad neki ljudi nemaju bas osjecaja za izreci neke stvari.
Dat cu vam primjer- neki dan me teta pitala jesmo sve pokupovali? Pa reko evo cekam jos zadnje da dodje sto mi fali.. a ona mi veli- nemoj zuriti, samo nemoj zuriti. Sjeti se “Mirjane” koja je tri dana prije poroda bila na pregledu i sve je bilo u redu. (a na kraju je zavrsilo nazalost tragicno jer se bebi omotala pupcana vrpca oko vrata). I jos kao treba gledati poslije sve te stvari, zamisli kako je to.
Jednom je drustvo bilo kod nas i medju njima trudnica, ja jos nisam bila trudna, i cure su pocele takodjer pricati o trudnocama koje nisu dobro zavrsile pred kraj, gdje sam ih ja prekinula jer stvarno mislim da to nije u redu pricati pred nekim tko je vec u visokoj trudnoci..
nisam ja ni teti ovo uzela za zlo, zena je svasta u zivotu prpzivjela, ali sigurna sam da netko bi na mom mjestu- prva njena kcer, moja sestricna.
Odnosi ovi drugi- nema ih 🙈 totalno se razocarao kada je cuo da sam dobila novu turu utrica za jos 2 tjedna 😂 ali prve menstrualne bolove sam dobila koji dan nakon odnosa tako da mi vise otada nije padalo na pamet..
Ivica i Marica samo neka napreduju tako srca mala.
E jos sam se nasmijala mrvicak kako je jos pristojno najavila zeni da ce joj sad poklopiti slusalicu 😂 i ja sam prije prijstajala na te pozive, a poslije ludila jer nikako da zavrse. Sad odmah kazem da nemam vremena..
Dobro jutro svima ☀️
Vucica ti i ja imamo isti dan termin, a meni komplikacije pocinju od 26.04. Hahahaha 🤣 To svakom kak mu se da...
Ja sam morala po doznake ovaj mjesec i isla sam ih odnijeti u HZZO. Moram krgicu zvati jel skinula sa e zdravstvenog ili joj moram odnijeti.
Renata ja sam pusila do veljace 2019. I to sam bas bila prava pusacica 😂 Kutiju na dan bi dernula bez beda. Isto sam prestala u prvoj trudnoci i bzvz opet pocela. Jako je tesko. Svi dnevni rituali kao da nemaju smisla bez te fucking pljuge. Al ako si ovoliko izdrzala, razmisli o tome da je bolje da mozda nikad vise ni ne pocnes. Zamisli samo koliko para odlazi na cigarete. Stalno ces smrdit po nikotinu. O zdravlju ni ne moram. Jedino sto od njih imas je trenutni gust. Sad ja ko neka dosadna baba 🙈 Sorry! Al vidim koliko se meni podigla kvaliteta zivota. Voljela bih da sto vise ljudi prestane pusit.
Jutro svima!
Ako je imao tko iskustva molim pomoć. Mene je sinoć bolio pupak, i to ne oko pupka već bas pupak. Imala sam problem sa stolicom pa možda zato, ali me bas uplašilo jer je bas bila jaka bol.
30.07.🥰🥰
Danas sam usla prije spavanja i imala za procitati cca 35 stranica, al bas su vam bile zanimljive teme..
Zao mi je citati s kakvim se problemima sve susrecete, jos pogotovo u trudnoci. Ja hvala Bogu imam obitelj za pozeljeti, ali se uvijek zapitam kako nekad neki ljudi nemaju bas osjecaja za izreci neke stvari.
Dat cu vam primjer- neki dan me teta pitala jesmo sve pokupovali? Pa reko evo cekam jos zadnje da dodje sto mi fali.. a ona mi veli- nemoj zuriti, samo nemoj zuriti. Sjeti se “Mirjane” koja je tri dana prije poroda bila na pregledu i sve je bilo u redu. (a na kraju je zavrsilo nazalost tragicno jer se bebi omotala pupcana vrpca oko vrata). I jos kao treba gledati poslije sve te stvari, zamisli kako je to.
Jednom je drustvo bilo kod nas i medju njima trudnica, ja jos nisam bila trudna, i cure su pocele takodjer pricati o trudnocama koje nisu dobro zavrsile pred kraj, gdje sam ih ja prekinula jer stvarno mislim da to nije u redu pricati pred nekim tko je vec u visokoj trudnoci..
Da, i meni je strasno nekad cuti te price iz zivota u okolnostima kakvima jesmo, vjerujem da nitko to ne radi zlonamjerno, ali se uznemiris.
Dobro jutro cure, i miran i lijep dan vam želim😊
Dobro jutro cure i cestitke mojim slavljenicama utorkom 😊 iako moram priznat da se dvoumim vec sat i pol jel utorak ili srijeda danas 😁
Dora divne vijesti za djecicu 🥰 da, da, brzo oni rastu. Jos ce im bit i premala robica koju si pripremila 😉
Brbica mi smo isto kod sveki bili, svega doduse dva mjeseca, dok smo cekali da se stan dovrsi. Tad je malac imao 8 mj. Ok je ona meni, al na kraju umjesto da mozda ona meni malo pomogne, sve je bilo na meni- i ciscenje i kuhanje.. uglavnom, u ta dva mjeseca sam ja izludila.
Leonie kod mene srecom nitko bas ne prica o takvim slucajevima, osim- moje mame 🙄 uvijek neki komentari tipa lako tebi, ti ne znas kako je izgubit dijete, trudnoca ti super prolazi... Iako zapravo pojma nema na zalost sto smo sve prosli i mi, al buduci da uvijek naprave paniku i oko najmanje sitnice, odlucili smo takve stvari za sebe zadrzavat...
Sretno svima na pregledima danas 😉😊
Jutrooooo cureee, evo nas danas na punih 34 tjedna ❤️
Zuza daaa i ja sam gledala kako to racuna 😂😂 al poslije sam vidjela da mi kod nje stoji 10.6 termin a do sada kod prve ginekologice 9.6. Ma ionako cisto sumnjam da cu dogurati bas do tad makar nikad se ne zna 😁
Leonie joj mrzim takve price i inace a kad se neki uhvate bas ne kuze kad treba stati
nisam ja ni teti ovo uzela za zlo, zena je svasta u zivotu prpzivjela, ali sigurna sam da netko bi na mom mjestu- prva njena kcer, moja sestricna.
Odnosi ovi drugi- nema ih 🙈 totalno se razocarao kada je cuo da sam dobila novu turu utrica za jos 2 tjedna 😂 ali prve menstrualne bolove sam dobila koji dan nakon odnosa tako da mi vise otada nije padalo na pamet..
Ivica i Marica samo neka napreduju tako srca mala.
E jos sam se nasmijala mrvicak kako je jos pristojno najavila zeni da ce joj sad poklopiti slusalicu 😂 i ja sam prije prijstajala na te pozive, a poslije ludila jer nikako da zavrse. Sad odmah kazem da nemam vremena..
Mrzim takve price u blizini trudnice. Ne kuzim koliko glup ili zlocest moras biti da to pricas jer treceg nema...
A moja sveki kad je trebala roditi od decka sestricna raspricala se ksko je porod bio prestrasan, sve i najmanje detalje, a nitko je nije nista pitao. Zena taman bils pred porod, sva istraumatizirana
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji