Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    27. Travanj 2020. 22:43

Mrvičak javljaju se Panda i Renata. Za ostale nisam sigurna. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    27. Travanj 2020. 22:52

yvette

Dora bas prekrasno ♥️😍🥰
    Brbicasaljemo joj kolektivno jecmenac !!
    Porodiljni netko je pisao nedavno a ja nisam pohvatala. Kako sad otvaramo porodiljni, fizicki doznake nisam dobila, kazu da su to sad e-doznake i da poslodavac ide na ezdravstveno. To kuzim, ali sto sa hzzo. Jeli to znaci da njima ni ne saljem doznake jer ih imaju (ako se nalaze na e-zdravstvenom) nego samo saljem mailom osobnu,racun i onaj izracun place? Zna netko?

Nasa gin sama salje. Ja sam na komp do kraja mj i od 1.5 sam na porodiljnom i to ona salje. Meni da samo za sebe posto sam obrtnik.
    Rekla je da ako njima sta bude trebalo da ce me one zvati sa hzzoa da im jos dostavim mailom. 

27. Travanj 2020. 22:55

Mrvicak moze meni 🌺 kad budes uredivala 😘

Vrapčić123
    27. Travanj 2020. 22:58

Brbicaa draga samo se sjeti da uskoro selite u svoj stan. Neka te to drži. 💪 A koliko možeš smiri se zbog bebe, a ljudi često znaju biti neosjećajni prema trudnicama. Ne kažem da ne znam što trebaju izvoditi jer smo mi trudne, no malo normalnog ponašanja bi nekad dobro došlo. Sjeti se bebice i vašeg stana. Brzo će vrijeme proći. Vidiš koliko smo već trudne, vrijeme zbilja leti ko ludo. 

Vrapčić123
    27. Travanj 2020. 23:02

Laku noć svima želim! 💕💕💕

27. Travanj 2020. 23:11

Vecer curke, 
    Cestitam na zaokruzenim tjednima 💕 i uspješnim pregledima i još jednom završenom danu. Svima sa bolovima zelim da sto prije nestanu.. 😊 Neki dan sam pitala za maxi cosi kolica-hvala curama koje su mi odgovorile, pomogle ste mi. 💗
    Ivica i Marica-dva dobra duha ove grupe skupa s njihovom mamicom, nadam se da ce se od sad samo lijepe vijesti nizati i da ubrzo idete doma!
    Zanima me ima li među krafnicama ovisnica o nikotinu 😅 ja sam prestala od plusa na testu, ali mi je zaista teško i borba je svaki dan. Mislim da cu zapaliti čim se porodim 😅😅

dana130
    27. Travanj 2020. 23:32

Curke laku noc 😘😘

Baby girl 💜

Maggy_1
    27. Travanj 2020. 23:34

Hzzo meni su na mail odgovorili da za otvaranje porodiljnog pošaljem zadnju doznaku za svibanj i doznaku kojom se otvara porodiljni te naznačim svrhu zbog koje šaljem. To sam danas poslala, za svaki slučaj sam stavila u prilog i pdf osobne, bankovne kartice i R1. Nisam dobila povratni mail. 

Ely
    27. Travanj 2020. 23:35

Mrvicak javljam se :) ali datum pregleda ne znam nikada od početka trudnoće. Doktorica me naruči u hodu svako 4-5 tjedana, tako da nažalost ne mogu se pratiti s vama sto se tiče pregleda :)

Ivcy1306
    27. Travanj 2020. 23:47

Jaaaooo, napisem i slucajno stisnem odustani.. uuuff
    Ugl.pregled je ok prosao, cerviks 25mm ali nisam se dslje otvarala, unutarnje usce U oblik. 
    On kaze da je zadovoljan jer sam vec 11tjedana izgurala, a izgurat cemo jos to malo sigurna sam😊 
    Idem sad leci pa pisem sutra!  Laku noc curke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.