Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    28. Travanj 2020. 07:38

Dobro jutro svima!!!
    Sretnooo na pregledima🙏🤞i cestitke na punim tjednima🥳🥳🥳!!!

💙

Dora4
    28. Travanj 2020. 07:40

Hvala vam svima na komentarima za sogija, i dalje mislim da je egotriper i da nema veze sa snalazenjem jer se jako dobro snalazi i elokventan je za svoje dupe uvijek. Ma, nebitan, sporedan lik u nasoj prici. Zato moj brat nadoknadjuje za 4 strica i ujaka, zaljubljen je u bebace i odusevljen mojom trudnocom od prve sekunde od kad je saznao 🥰
    Svea neopisivo puno ti hvala na podijeljenom oko krvarenja u mozgicima, rasplakala si me (pozitivno!) 😘😘
    Indy on se uvijek gura na nju hahah znaju se nekako rucicama malo preklopiti, ali oni su ti mrvice toliko stisnuti uz mene i jedno uz drugo da bas i nema prostora za neko mrdanje dodatno 😄 hm nemam dojam da su toliko slicni, muz ih bez problema razlikuje kad posaljem fotkice i ne napisem tko je tko! 🤭

Dora4

Mimoza rucno sve porazbijala i lakse disem, ali drzim glavicu kupusa u frizideru, on je za ohladit cice poslije dojenja stvarno pun pogodak, al evo otkad sam kvrge razbila ga nisam imala potrebe stavljat!😄
    Mrvicak jako sam sretna sto su se kontrakcije sredile! 😘
    Bebac jadni postar nece htjet djecu nakon sto je cuo koliko para ode baj baj hahaha
    Bas mi je zao sto ti je takva sestra 😒 
    Ajmeee stvarcice koje si nakupovala su preedobre!!! 🤩
    Hahaha ma upijem ja svako tvoje slovce i bez bold-anja, samo opusteno draga! 😘
    Joooj znam kako ti je, s jedne strane super da je dobar nalaz, al s druge i dalje brines zasto se onda uopce javlja to preskakanje..nadam se da ce se primirit i da ces bit super i do kraja T i nakon sto rodis! 😘😘
    Mokvica, BackInBlack, Vrapcic, Fluffy, Snoopy 😘😘😘
    Nikita bas mi je zao za svekrvu 😔 nikako oguglat na te nezainteresirane clanove obitelji kojima izostaje normalna reakcija ..
    Rio moraju imat minimalno dvije kile i uredne nalaze!
    Sjecam se da si pricala za sogoricu, 🤢, da zbilja oce sudjelovat nazvala bi brata! Boze nas oslobodi nekih ljudi..
    Ajoooj i za svekicu, mogu mislit, ne mozes pobjec kad ste na istom dvoristu 🤯

Dora4

Yvette -1kg od pocetka T!(znaci - 6.5kg koje sam skupila u trudnoci), i onda -1 "stara" kila!
    Vrapcic mislim da od 36+0 prestaje Mg i pocinje malina!
    Brbicaa razumijem te za trbuh, ja sam isto samo muzu dala, ostalima rekla da ne moze i iskreno me bolila kifla tko sto misli, moj trbuh, moja stvar, bolje da si rekla pa nek se i duri ako treba, proci ce je, a tebe ce pustit na miru! Nego da te sad maltretira i da si non stop u stresu kad ce i koliko zadirat u tvoju privatnost! 
    Imate li ikakve mogucnosti preseljenja? Kako je vec jedna curka predlozila, mozda ne isti tren ako ne mozete, ali dugorocno se gledaj maknut od tog đavla jer ces se razbolit, a onda ce najvise patiti tvoje dijete! Aha vidim sad dalje kakoncitam, ceka vas stan, samo si ponavljaj da ce i ovo proc i ta baba ce lijepo moc zajebavat nekog drugog, a ti ides u svoj mir koji ce bit neprocijenjiv bez obzira koliko je stan mozda malen!!😘
    Diranje trbuha jedna krava mi je tako nenadano stavila ruke na trbuh i krenula dic majicu da sam ostala frapirana milisekundu, a onda je instinkivno udarila po prstima ko malo dijete koje krade kolac..iznenadila se, krenula objasnjavat da je htjela vidjet kako je ispod majice jer majica nije bila uska, samo sam joj nenadano napravila istu stvar, pogledala me kao da ja nisam normalna, samo sam slegla ramenima i rekla Evo, tako sam se i ja osjecala prije minutu, kao da si mi ruku u gace stavila, a jos sam i trudna!! Pa majku ti poljubim KAJE S GLAVOM??
    Pcelica divne vijesti na pregledu, bebac se super razvija! Jako mi je drago 🥰

Dora4
    28. Travanj 2020. 07:41

Zmya stvari su vrhhh!!!
    Dana dakle sve ti je jasno 🙄🙄
    Mila sad ce brzo srijeda pa iscekujemo lijepe vijesti s kontrole!
    Kolacic zao mi je draga, samo se ti nama izjadaj, ja stvarno vjerujem da je svaki problem manji kad se izgovori jer nekako tako pocnemo radit na njemu! Okej, mozda nije cuo rijeci, ali plakanje je i nadam se da ce se smirit 😬
    Zuza zao mi je za hemic 😪
    Panda ma nemoj javljat ujaku ako mislis da ce te smarat, lakse poslije odslusat i bok ili javi pred kraj T 😬
    Jako me razveselilo da ti nece dirati placu!!! Super 😍
    Kaktusica SRETAN GODISNJICA 🥳🥳🥰
    Lina bas me veseliii vjencanje!! 🥰 smijes, balayage ionako ne ide od korijena, a i da ide, ajde daj jedno farbanje u cijeloj trudnoci..samo odi cim prije da ti se malo slegne dojam i boja do subote! 🙃😘
    Ena bravo za dobar ctg!! 😃
    Vrapcic mislim da ne mozes nastetit bebi, probaj nac neki novi polozaj, nisu ni ta ledja tako strasna, neke zene jednostavno samo tako mogu, mene osobno bilo strah da se ne ugusim u snu ako sam na ledjima, ali zadnje vrijeme sam stalno bila na desnom boku za spavanje, naprosto mi nije pasalo lijevo nikako 🙈
    Trudy javila si se!!! Jeste dobro vas dvoje? 😘😘
    Curly draga moja, drzi se, mislim na tebe stalno!! 😘😘
    Anav kupila, kupila...ali di su u fotke??🤨
    Mrvicak javljaju se cesto Ely, Panda, Renata, suzi malo rijedje marmar i slatke brige, ninek, and tu i tamo, ostale ne bas vec neko vrijeme!
    Ivcy izgurat cete vi jos dugo, bravo ljubice, drago mi je da je generalno stanje dobro!! 😘😘
    Leonie ajooj kud ga zasere s tom pricom..pa sve smo mi debelo svjesne da se sranja dogadjaju svaki dan i naslusale smo se svega, ali mislim da trudnoj zeni apsolutno ne treba takve price govorit i stavljat je u taj ruzni film 😒😑😷
    Hvala svima na ohrabrujucim i pozitivnim komentarima za bebeke i mene 🥰

Rose1
    28. Travanj 2020. 07:41

Vucica

Jutrooooo cureee, evo nas danas na punih 34 tjedna ❤️
    Zuza daaa i ja sam gledala kako to racuna 😂😂 al poslije sam vidjela da mi kod nje stoji 10.6 termin a do sada kod prve ginekologice 9.6. Ma ionako cisto sumnjam da cu dogurati bas do tad makar nikad se ne zna 😁
    Leonie joj mrzim takve price i inace a kad se neki uhvate bas ne kuze kad treba stati

Uuu koji lijepi tjedni❤!!!Čestitam🥳🥳🥳

💙

Dora4
    28. Travanj 2020. 07:44

Dobro jutroooo drage moje krafnice!!! 😊
    Prije svega svim mojim curkama koje utorkom pune i zaokruzuju tjedne, cestitaaaaam 🥳🥳🥳🥳🥳🥰
    Sretno danas s pregledima! 😍
    Nadam se da je noc prosla dobro i da ste mi naspavale lijepo 🤗

Mokvica
    28. Travanj 2020. 07:44

Juutroooo 🤗
    Pčelice, ivcy čestitke na jučerašnjim uspješnim pregledima! 🎊🎉
    Dana meni je prije par dana bila nešto mirnija, ali zato je jučer opet bila izrazito aktivna. Valjda imaju te periode kad se malo smire. 😊
    Trancie a ti si je predložila, sorry. Mi smo u kući tako da ih ne bih morala tegliti po stepenicama. Morat ćemo otići u par trgovina da vidimo što se nudi. Hvala ti na pomoći, kaktusice i tebi također, pogledat ću i cameleon pa ćemo vidjeti na koja će pasti odluka. 😊 I kaktusice, čestitke na godišnjici! Volite se i poštujete još puuunooo godina! ♥️😘
    Panda super vijesti za plaću!
    CurlySue žao mi je što si se još otvorila, ali vjerujem da će sada biti pažljiviji i da ćete izdržati još koji tjedan u komadu. Danas ti je ipak, kako cure kažu, drugi rođendan, imaš razloga biti i sretna. Čestitke na velikih 30! 🎊😘
    Barbi, dana, žuža, truda, indy, Renata čestitke i vama cure na punim tjednima! 🎊🎉
    Bebac drago mi je da su nalazi dobri, nadam se da se to ubrzano kucanje više neće javljati. 🤞
    Dora ♥️♥️ već sam ti pisala da me uvijek razvesele lijepe vijesti od tebe, samo neka bebači papaju i rastu. 🥰
    Selena nisam imala sličnih bolova, ali čini mi se da su cure pisale o tim bolovima kao normalnima u trudnoći zbog podizanja maternice. Ali već će ti netko odgovoriti tko je to iskusio. 😉
    Missy, brbica, panda, mare sretno na pregledima! Javite nam se s dobrim vijestima! 😊

Mokvica
    28. Travanj 2020. 07:50

Vucica

Jutrooooo cureee, evo nas danas na punih 34 tjedna ❤️
    Zuza daaa i ja sam gledala kako to racuna 😂😂 al poslije sam vidjela da mi kod nje stoji 10.6 termin a do sada kod prve ginekologice 9.6. Ma ionako cisto sumnjam da cu dogurati bas do tad makar nikad se ne zna 😁
    Leonie joj mrzim takve price i inace a kad se neki uhvate bas ne kuze kad treba stati

Vucice čestitke i tebi na 34 tjedna! 🎉🎊

28. Travanj 2020. 07:55

Jutro. Sretno na pregledima danas cure, ima vas puno 🙏😃
    Čestitke na punim tjednima 🥳 
    Dora ti si čudo od žene, kako se lijepo svima posvetiš, svaka čast. 
    Ja sam zaspala tek oko 5 i pol ujutro. Ovi Duphastoni mi stvaraju isti problem kao i u prvom tromjesečju. Baš me zanima što će reći dr sutra na tu terapiju i odlazak na hitnu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.