Pusenje. - ja jes intenzivno, pogotovo zadnjih par mjeseci prije + i to na poslu. Doma cak i ne toliko, tamo vise u drustvu. Oduvijrk sam govorila da u, trudnoci necu, tako je i bilo. Jednom sam u 12 mj zapalila na bozicnoj festi, tad jos nitmo ni nine zano da sam trudna i nije mi bas islo, i jednom isto u 12 mj lad su bili kumovi kod nas uz njih mi dosao takav gust i povukla dim, kako sam povukla tako mi, odvratno bilo i vise nisam. Par puta mi, je bas dosla zelja kad bi se tako negdje skupili na kavi, al bas sam neki dan rekla mizu kako mi sigirno preko mjesec dana nije niti zelja uhvatila. A na sanku jos uvijek stoji pola kutije 😂
Baby girl 💜
Trudy, Vucica, Indy, Zuza i ostale cure koje pune tjedne, cestitam 🤗
Brbica ne kaze se bezveze “Zajednica jadnica”. Ne stvaraj sebi stres, samo misli na to kako ce to jos kratko vrijeme trajati i da idete u svoj stan. Strpi se. Nju nazalost neces moci skroz izbaciti iz zivota ili distancirati, ipak joj nosis unuka u trbuhu. Zato misli samo kako da sebi olaksas.
Kaktusica cestitke na godisnjici braka 🥰 da ih docekate jos barem 100 😁🤗
Jutro svima ,
Dora dobro kilica je otislo, pitam jer i mene zanima sto me ceka po tom pitanju. Na koliko mogu "racunati" da ce dolje. Bila bi zadovoljna da ode 8 👍🏻
Zasto ne magnezij nakon 36 tt?
Cestitke svima na punim tjednima!!🎊🎉
Pusenje ja sam prestala, ali nisam izgubila zelju i jedva cekam poceti opet
Yvette zato sto magnezij smiruje kontrakcije, a to nije potrebno od 36-37.tt jer se ne smatra prijevremenim porodom, vec terminskim.
Diranje trbuha- ma ja bih da mi ga svi diraju😂 u pocetku sam bila nekako zastitnicki nastrojena, ali sad kako je veliki, jedva cekam da ga neko prokomentarise i pomazi haha ali nema nikog 😰 Drago mi je da je moja mama uspjela osjetiti one prve udarce bebe, jer smo se zadnji put vidjele kad sam bila 25tt. Sad sam muza i mene lupa bebac. 🥰
Jutro cure, čestitam na zaokruzenim tjednima 💕 i zelim uredne preglede.
Kaktusica, sretna godišnjica braka i ne sumnjam da ćete to nadoknaditi kasnije. 💗
Meni se moja beba od jucer slabije javlja, tu i tamo koji slabi udarac, inace je mnogo aktivnija.. Stalno neke brige 😑
Ivcy, odlično za pregled i samo hrabro dalje.
Izgurat ćemo mi to - dan po dan. Puse svima 💗
Jutro svima!
Ako je imao tko iskustva molim pomoć. Mene je sinoć bolio pupak, i to ne oko pupka već bas pupak. Imala sam problem sa stolicom pa možda zato, ali me bas uplašilo jer je bas bila jaka bol.
To se i meni dogada povremeno, vise pece nego boli. Zapravo je osjecaj da ga netko iznutra potpali upaljacem, ali brzo prode taj osjecaj. Vjerojatno nam se podize maternica, ja se nisam previse brinula kad imam puno slicnih probadajucih bolova po trbuhu 😂🙈
Meni uopce ne smeta diranje trbuha, ako je rijec o dragim ljudima, moja i njegova obitelj i bliski prijatelji. Pogotovo kad se krene ritati bas mi je lijepo da i recimo nase mame to mogu osjetiti ❤️
A i ovako mi ne smeta, bila sam jednom u cekaonici ispred vrata kad je izasla medicinska sestra i tako mi je milo bilo kad se nasmijesila i pogladila mi trbuh, onako prirodno nekako...
Sortiraj odgovore
Najstariji