Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    28. Travanj 2020. 09:33

Ja sam skakljiva, nekad se znam trznuti ako ga muz dodirne prelagano. Zato me strah tog diranja, radi toga sto se odmah zgrcim. Srecom do sada je samo jedna osoba pokusala. Moji i svekici ne rade neki big deal oko bebe. Za sada.

• indy34
    28. Travanj 2020. 09:43

fenjer

selena

Jutro svima!
    Ako je imao tko iskustva molim pomoć. Mene je sinoć bolio pupak, i to ne oko pupka već bas pupak. Imala sam problem sa stolicom pa možda zato, ali me bas uplašilo jer je bas bila jaka bol.

To se i meni dogada povremeno, vise pece nego boli. Zapravo je osjecaj da ga netko iznutra potpali upaljacem, ali brzo prode taj osjecaj. Vjerojatno nam se podize maternica, ja se nisam previse brinula kad imam puno slicnih probadajucih bolova po trbuhu 😂🙈

To sa pupkom je noramalno ja sam bas prosli put pitala jel me boli stomak koza pupak sve mi se rasteze i bas me koza boli cak sam i to unutra osjetila tu bol al dr je rekla to je do rasta stomaka to tako jel nas pupak koji je nekad povezan unutra se rasteze do te tacke   nekima recimo pupak se ispupci ..samo mazite iako vidite da puca koza i da imate strije ..i nista ne moze da uradimo to je normalan proces nazalist nemamo svi elasticnu kozu .😥

zmya
    28. Travanj 2020. 09:44

Dobro jutro krafnice! Kako ste danas?
    Čestitam svima na punim tjednima! 
    kaktusice sretna vam godisnjica braka hehe :) Kako si? Znam da si se satrala sad sa pakiranjem i svime, 
    Curly drzi se, jos sigurno ta upala nije popustila, nemam rijeci za njihovu aljkavost i traljavost, al kako su ti cure vec rekle, sa prst-dva otvorenim mozes izgurat do termina bez problema, samo odmaraj i ostani smirena. Fingers crossed!
    Dora zelim da i dalje vijesti budu dobre kao i do sada i da nam ostanes tako vesela i pozitivna i da se brzo vratite kuci svo troje! Slajic je sigurno popravio raspolozenje hehe, e i ja sam jucer popodne slistila jednu malinu u setnji.
    Jucer sam ujutro odradila 3 i popodne 3 km, radila do pola 7, imala u 3-4 navrata tako jake one bolove/menstrualne/grceve, prenerazilo me.
    Danas cemo znat kad je sljedeci pregled, drzite fige, odoh radit, pozdrav svima <3

• anav05
    28. Travanj 2020. 09:47

Dora4

Yvette-1kg od pocetka T!(znaci - 6.5kg koje sam skupila u trudnoci), i onda -1 "stara" kila!
    Vrapcicmislim da od 36+0 prestaje Mg i pocinje malina!
    Brbicaarazumijem te za trbuh, ja sam isto samo muzu dala, ostalima rekla da ne moze i iskreno me bolila kifla tko sto misli, moj trbuh, moja stvar, bolje da si rekla pa nek se i duri ako treba, proci ce je, a tebe ce pustit na miru! Nego da te sad maltretira i da si non stop u stresu kad ce i koliko zadirat u tvoju privatnost!
    Imate li ikakve mogucnosti preseljenja? Kako je vec jedna curka predlozila, mozda ne isti tren ako ne mozete, ali dugorocno se gledaj maknut od tog đavla jer ces se razbolit, a onda ce najvise patiti tvoje dijete! Aha vidim sad dalje kakoncitam, ceka vas stan, samo si ponavljaj da ce i ovo proc i ta baba ce lijepo moc zajebavat nekog drugog, a ti ides u svoj mir koji ce bit neprocijenjiv bez obzira koliko je stan mozda malen!!😘
    Diranje trbuhajedna krava mi je tako nenadano stavila ruke na trbuh i krenula dic majicu da sam ostala frapirana milisekundu, a onda je instinkivno udarila po prstima ko malo dijete koje krade kolac..iznenadila se, krenula objasnjavat da je htjela vidjet kako je ispod majice jer majica nije bila uska, samo sam joj nenadano napravila istu stvar, pogledala me kao da ja nisam normalna, samo sam slegla ramenima i rekla Evo, tako sam se i ja osjecala prije minutu, kao da si mi ruku u gace stavila, a jos sam i trudna!! Pa majku ti poljubim KAJE S GLAVOM??
    Pcelicadivne vijesti na pregledu, bebac se super razvija! Jako mi je drago 🥰

Evo,cim naucim slike uploadati😅
    A to diranje trbuha...ej,poludim. I inace nisam tip od tih grljenja,mazenja, a ovo mi je uh. Jos kad vidim ekipu u tom niskom startu s rukama prema meni...😅🤨

zmya
    28. Travanj 2020. 09:50

A to diranje pupe i stomaka, kako je ova korona, nikog zivog ne vidim. U toj Kini jedino ja i muz, tu sad isto nikoga.. Sveki i svekar su bili u prolazu pa su uspjeli vidit me sa pupom i sveki je pitala jel moze pomazit pupu, pa je sjedila i veselila se, mali se javljao to je bilo lijepo.
    Zao mi je da me moji roditelji nisu de facto vidjeli sa trbuhom, mama je bila onaj vikend kad smo putovlai u Kinu i tad se beba tek pocela javljat, uspjela je osjetit ono migoljenje malo, al evo, sve ove parti avanture samo su na kameri vidjeli.
    Od frendica frendova, nitko, nista. A sto ces.

Žuža
    28. Travanj 2020. 09:54

Ja opcenito ne volim previse pipkanja s ljudima, tak da meni ova socijalna distanca dodje kao nesto divno 😂 Al meni zaista ljudi uopce ne prilaze da bi mi dirali trbuh. Ne znam jesam im odbojna, ahahaha 😂 Ili djelujem opako 🤷‍♀️ U svakom slucaju i bolje da me ne diraju. Nadam se da se nisam urekla.
    Kaktusica sretna godisnjica
    Zmya mozda bi trebala sad ipak malo laksi tempo. Ono, da izdrzite jos 2 tjedna pa onda i ak krene, super 😉

zmya
    28. Travanj 2020. 10:01

Žuža

Ja opcenito ne volim previse pipkanja s ljudima, tak da meni ova socijalna distanca dodje kao nesto divno 😂 Al meni zaista ljudi uopce ne prilaze da bi mi dirali trbuh. Ne znam jesam im odbojna, ahahaha 😂 Ili djelujem opako 🤷‍♀️ U svakom slucaju i bolje da me ne diraju. Nadam se da se nisam urekla.
    Kaktusica sretna godisnjica
    Zmya mozda bi trebala sad ipak malo laksi tempo. Ono, da izdrzite jos 2 tjedna pa onda i ak krene, super 😉

E, a to mi je i muž jutros rekao - kao, znaš, za zenu skoro u 9om mj trudnoce, premalo spavas! 7 sati ti je malo. Moras malo vise odmarat, vidis da ti treba dva dana da se dobijes nakon jedne vece setnje. Ja cu oprat sudje i sredit kuzinu! (nemamo mašinu u stanu)
    Mene zapravo najvise trenutno ovaj posao ubija, nista ne stizem od toga. Radim na 3 razl projekta, imam 2 handovera za napraviti i jos hendlam 4.projekt koji kolega radi u sklopu handovera da ga ispratim da je sve okej. Jucer kad su me bolovi uhvatili sam sjedila - nisam uopce stajala na nogama. 
    A to sto sti rekla, jos dva tjedna da izguramo, pa neka mališe da nam dođe kad god poželi! 

• anav05
    28. Travanj 2020. 10:07

yvette

Jutro svima ,
    Doradobro kilica je otislo, pitam jer i mene zanima sto me ceka po tom pitanju. Na koliko mogu "racunati" da ce dolje. Bila bi zadovoljna da ode 8 👍🏻
    Zasto ne magnezij nakon 36 tt?
    Cestitke svima na punim tjednima!!🎊🎉
    Pusenjeja sam prestala, ali nisam izgubila zelju i jedva cekam poceti opet

Tako i ja.
    Baš mi je gušt.
    Zapalila bi inace tipa 4 dnevno max prije trudnoće, od + niti jednu, ali gušt je gušt😊

• anav05
    28. Travanj 2020. 10:15

Kaktusica, čestitam😊😊🥳

28. Travanj 2020. 10:15

Cure, kak se ove male carapice biraju? Koju velicinu se treba gledati? Ja tu nista ne kontam 😂🙈 
    Jel skidaju bebe ove male stopalice, jel bolje uzeti normalne carape? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.