Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    27. Travanj 2020. 20:35

Dora4

Okejka…laganih preko 30ak stranica imam za procitat, o o, tko zna kad cu vas stic, a evo da se javim u medjuvremenu!
    Samo se nadam da ste sve u komadu! 😬
    Skratit cu odgovore maksimalno da ne zaspamam cijelu grupu..😉
    Htjedoh reci da su danas Marici dobri nalazi pa je pedijatrica rekla da je skida s dodatnog kisika, ja sam se malo uspjela opustit i shvacam da je to slicno kao sa fototerapijom, po potrebi ce ic opet i ne trebam se sekirat, vjerujem da su u najboljim mogucim rukama i cijeli medicinski tim zbilja odaje dojam kompetentnosti i da itekako znaju sto rade!
    Ivicu planira skinuti sa infuzije jer je momčić poceo jesti 20ml po obroku pa uspijeva sve dobiti iz mlijeka.
    Marica je vec na 17ml (eeej, prije 10 dana su jeli doslovno samo 1ml po obroku!), ali jos je malecka i ne moze dobiti sve nutritivne vrijednosti da to bude na razini kao da ih dobiva kroz pupcanu da je u trbuhu!
    Danas su ih i mjerili po duzini, ajmeee curke moje, Marica je vec 2.5cm narasla, Ivica 2cm!! 💪🏼💪🏼 🥳🥳
    Cini mi se potpuno nevjerovatno da bi sutra bila 32tt, to mi sad zvuci kao potpuna znanstvena fantastika! 😬🤭
    Jos cekam uk, ali danas sam bolje i s tim peckanjem, a ono od jucer me nista nije boljelo 🙏🏼💕
    Oki doki, a sad da vas pokusam ulovit 👀

Bravoooooooo ❤️❤️❤️❤️❤️ovo je bas predivno za citati ma vi ste najjaca obitelj ❤️❤️❤️ super za nase lavice, rastu oni ko gljivice misici mali 🌹🐞🐞🐞🐞 

Maggy_1
    27. Travanj 2020. 20:37

Amneris

Dora mljac! Uživaj u svakom lizu😋😋nadam se da nam nosiš dobre vijesti o oporavku beba i tebe
    Cure i ja osjetim to čačkanje na lijevom i desnom boku, mala baš ruje ko krtica🤣🤣Vrapčić, mislim da stvarno nemamo brige, nisam čula da se ijedna beba rodila zdrobljena☺️☺️
    Anavo kako si se farbala? Pramenovi ili baš farba? Ja sam jednom u trudnoći radila pramenove, i sad bih još 1.6. pofarbala izrast, ali s pravom farbom.. malo me prpa, ali ove prirodne farbe mi niš ne hvataju

Amneris ja sam se do sada u trudnoći 2 puta farbala sama sa Lorealovom farbom i planiram još jednom sada kroz 2 tjedna. Mislim da definitivno neće naštetiti bebi. 

Maggy_1
    27. Travanj 2020. 20:50

Dora baš mi je drago da tako lijepo napreduju 🥰

• anav05
    27. Travanj 2020. 20:55

Amneris

Anavo preživjet ćemo tu strašnu nekulturu! 😀😀I ja tebi čestitam, ako sam dobro shvatila, i ti ponedjeljkom puniš tjedne?😊
    Hvala i tebiRose!😘😘😘

Ja ti punim nedjeljom, ali nema veze, hvala ti svejedno😊😊

• anav05
    27. Travanj 2020. 20:56

Dora4

Okejka…laganih preko 30ak stranica imam za procitat, o o, tko zna kad cu vas stic, a evo da se javim u medjuvremenu!
    Htjedoh reci da su danas Marici dobri nalazi pa je pedijatrica rekla da je skida s dodatnog kisika, ja sam se malo uspjela opustit i shvacam da je to slicno kao sa fototerapijom, po potrebi ce ic opet i ne trebam se sekirat, vjerujem da su u najboljim mogucim rukama i cijeli medicinski tim zbilja odaje dojam kompetentnosti i da itekako znaju sto rade!
    Ivicu planira skinuti sa infuzije jer je momčić poceo jesti 20ml po obroku pa uspijeva sve dobiti iz mlijeka.
    Marica je vec na 17ml (eeej, prije 10 dana su jeli doslovno samo 1ml po obroku!), ali jos je malecka i ne moze dobiti sve nutritivne vrijednosti da to bude na razini kao da ih dobiva kroz pupcanu da je u trbuhu!
    Danas su ih i mjerili po duzini, ajmeee curke moje, Marica je vec 2.5cm narasla, Ivica 2cm!! 💪🏼💪🏼 🥳🥳
    Cini mi se potpuno nevjerovatno da bi sutra bila 32tt, to mi sad zvuci kao potpuna znanstvena fantastika! 😬🤭
    Jos cekam uk, ali danas sam bolje i s tim peckanjem, a ono od jucer me nista nije boljelo 🙏🏼💕

Woow, pa ovo sve bolje od boljeg sto čitam.
    Bravo mama, bravo Marice i Ivice😊😊💛💙

• anav05
    27. Travanj 2020. 20:59

Bebac24

Trancie

Bebac jel to dobro onda !? Nalaz 🤭ili si ti zelila da pokaze nesto !!!! 💕nadajmo se da ti se nece javljat vise to … da umiru dodjes do kraja trudnoce!!!
    Curke jel tko vec radjao u ljeto!!? Meni bas rodica kaze da je njoj babica rekla da di ce a djetetom na +40 izac u dugom rukavu 🤷🏼‍♀️, nakraju su malu izveli u kratkom bodiju i dole hlacice!!! ( 8 mjesec je u potanju bio)

Naravno, drago mi je da je srce zdravo, ali je frustrirajuce kad ti se tako desava a nema dijagnozr nego popi normabel. Hehhe
    Nit pijem, nit pusim. Al ok. Neka on radi jos 40-50god tako ja zadovoljna 😂😂

Eto, odgovor se nameće sam od sebe.
    Jednu kubanku i pelin čim rodiš😅😁😁

Jedna susjeda moje bake i dida, umrla s 93 godine. Svaki dan kutija i pol Filter 160 (meko pakiranje,naravno) i 2 čaše crnog vina.
    Pa ti vidi🤗

27. Travanj 2020. 21:02

Dora, bravo, bravo i bravo!!! 🎉 ❣️❣️❣️

DanijelaBB
    27. Travanj 2020. 21:06

Maggy_1

Amneris

Dora mljac! Uživaj u svakom lizu😋😋nadam se da nam nosiš dobre vijesti o oporavku beba i tebe
    Cure i ja osjetim to čačkanje na lijevom i desnom boku, mala baš ruje ko krtica🤣🤣Vrapčić, mislim da stvarno nemamo brige, nisam čula da se ijedna beba rodila zdrobljena☺️☺️
    Anavo kako si se farbala? Pramenovi ili baš farba? Ja sam jednom u trudnoći radila pramenove, i sad bih još 1.6. pofarbala izrast, ali s pravom farbom.. malo me prpa, ali ove prirodne farbe mi niš ne hvataju
    Amneris ja sam se do sada u trudnoći 2 puta farbala sama sa Lorealovom farbom i planiram još jednom sada kroz 2 tjedna. Mislim da definitivno neće naštetiti bebi.

Curke, imate u dm-a boju s potpuno prirodnim sastojcima, Respect se zove. Ja se bojan s njom svaki misec jer san sijeda totalka. Prva tri miseca trudnoće nisan jer me bilo straj svega, al onda san dobila preporuku za ovu boju. Tako ako vam treba samo bojanje, odlicna je i super prekriva sijede.
    Dora uljepšavaš nam dane sa svakon dobron vijesti 😊
    Curly draga drži se, dogurat ćeš ti još dugo 💪
    Zmya 🔝 balkon, prava oaza za opuštanje. Trbuščić i ti extra izgledate

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

mimoza
    27. Travanj 2020. 21:07

Dora predivne vijesti. Da svaki dan donosis samo lijepe vijesti, a hoces 🥰

Pepilli
    27. Travanj 2020. 21:18

Dora4

Bravo za tebe  i Bravo za Ivicu i Maricu ! Krasne vijesti, ponekad me tvoja situacija prisjeti na one sestrice sijamske blizanke koje su toliko toga prošle a sad su evo zdrave i vesele djevojčice. Tako će i tvoji maleni mišići, od beba koje se nađu u nezavisnoj situaciji postati pravi mali veliki junaci 🥰🥰🥰

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.