Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brbicaa
    24. Travanj 2020. 10:24

Ely

Jutro cure! Čestitam na okruglim tjednima :)
    Sveai ostale cure koje su pitale, bolovi sinoć su mi se prebacili na donji dio ledja. Mislila sam da ću umrijeti od panike. Nisu uopće bili u intervalima kao kontrakcije, nego stalno istog intenziteta kao kada trebam dobiti mengu. Jutros sam kontaktirala doktoricu, kaže da svaki dan pijem Mg i ako postanu učestali da joj se javim. Ona se ne brine jer kaže da je to normalno u ovim tjednima. Tako da eto info za sve cure koje prolaze slično.

I meni je receno magnezij i normabel.. Al dzaba sve to kad opere panika.. Sve je triput jaceg intenziteta.. Bit ce to sve dobro.. ❤️

24. Travanj 2020. 10:28

Bebac24

E da i opet mi je jucer rekla posto su brbi lrda na desnoj strani da bolje da spavam na desnoj. I mene stvarno u krevetu trazi desnu stranu. A po danu na kaucu sam na lijevoj.

Meni najvise odgovara taj desni bok. Na kaucu sam najcesce u polulezecem polozaju, jer kada se okrenem na taj lijevi bok, odmah krenu kontrakcije.

Amneris
    24. Travanj 2020. 10:30

Cure žao mi je da vas toliko muče te kontrakcije i bolovi. Mene isto probada u pipi dosta često, a pritisak kad sjedim mi je ogroman. Baš mi je teško sjediti. Nažalost mislim da sad slijedi sve više i više tih bolova jer bebe postaju sve veće i moraju si napraviti mjesta.
    Pčelica i ja imam taj noćni problem. Oko 5 se probudim piškiti i onda mi počne kruliti u želucu pa moram obaviti prvi doručak. Nakon toga zaspem još 2-3 sata. Kao dojenče sam.
    Rose kako si predivna! A haljinica ova na crte 😍😍😍😍
    Maggy čestitam na dobrom pregledu. I moja je cura velika od samog početka, a mi smo u dan pa mi je baš zanimljivo tebe pratiti. I jako si zgodna trudnica!
    Panda ona slika od jučer je 🔝🔝🔝🔝🔝

Vrapčić123
    24. Travanj 2020. 10:45

Hej curke! 
    Prvo zahvaljujem na brizi svih vas! 😘😘😘
    Kontrakcije se jutros primirile, valjda od sna i odmora. Lijepo sam se naspavala, danas ću potpuno preležati dan po uputi doktora. Također mi je rekao da uzmem Normabel 5mg, pa da vidimo kako će djelovati. Samo su ostali ti kao blagi menstrualni bolovi i to kao neko blago žarenje. Uglavnom nije strašno ništa. 
    Carly Sue drago mi je da si barem lijepo odspavala. ☺️ Jako je dobro da si u bolnici pod nadzorom, tako da možeš biti mirna barem što brze reakcije tiče, ako i dođe do nečega, a neće, ja vjerujem! Držim fige da sve bude ok u konačnici. 🤞🤞🤞
    Sada vas idem čitati jer sam u zaostatku od sinoć. 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zvonkica
    24. Travanj 2020. 10:53

Cure bravo za sve dobre preglede! 🎉👏🎉👏
    Curly i Rose bas mi je zao sto vam se to desilo, ali dan po dan, mirovanje i vjerujem da ce sve biti ok 💪
    Nosiljke vidjela sam da ste pricale, nas prvi malac se puno nosio, ergobaby imamo, kak je bio zivac od bebe, dosta nam je nosiljka pomogla kad ga je trebalo uspavati jer nekad drugacije nikako nije islo....drugi je bas i nije volio, ali ga mi nekako nismo pokusali ni naviknuti jer kako je medu njima mala razlika bilo mi je lakse manjeg staviti u kolica jer sam bila pokretnija, za potrcati, sagnuti se i sto god za starijim....ako beba nece odmah u nosiljku, nemojte odustati....moj muz je starijeg navikavao valjda 2 tjedna...mic po mic..znao bi je staviti u nju i ne zavezati je, pa produzivati vrijeme u njoj i slicno i na kraju ju je ful zavolio...ali nista na silu...i s kolicima (kosarom) smo imali problema, nije htio prvih mjesec i pol...a poslije se vozio...tako da ne odustajte bas na prvu!
    Svea cestitam za stan, sad ste svoj na svome, stvarno velika stvar! 🏡 😊
    Dora prekrasni su bebaci i lijepo je cuti da napreduju, neka samo tako i nastave, i bas su lijepo tamnoputi 💪💪💙💜 slazem se s curama, nemoj odmah prekriziti izdajalicu, pomalo pokusavaj..ako ne vratis bebe na ciku dok dodete doma, a nastavis sa izdajanjem, kad ces biti sama s njima znacit ce ti svaka minuta, a oni ce biti sve zivlji i sve vise paznje trazit...😉

kaktusica
    24. Travanj 2020. 10:53

Eovyn neka si nam se javila, bas sam se pitala jel sve ok 😘 I sretno s diplomskim 🥰
    Brbica ako te boli u podrucju pubicne koti evo mogu te ja utjesiti, ta bol me pratila i u prvoj trudnoci a wvo i sad. Nekad ne mogu ni hodati koliko boli ali to je od hormona koji opusta ligamente u zdjelici i priprema ju na porod. 
    Dana i ja nekad osjetim tako neka probadanja u pipi podrucju.
    Bebac, Mrvicak ni meni ne pase taj lijevi bok, trudim se tokom dana na kaucu biti na lijevom ali cim navecer zaspem pase mi samo desni.
    Vrapcic neka su se smirile kontrakcije 😘
    Cekam 11,30 da vidim nalaze od urino. 

DanijelaBB
    24. Travanj 2020. 10:59

Dora4

Evo curke, premda sam strogo protiv dijeljenja fotkica djece i sebe pogotovo(izuzetak cice hahah), mi cemo za 20min biti punih tjedan dana stari i zelim vam svima jos jednom zahvaliti na silnoj podrsci, bodrenju, tjesenju, pozitivnoj energiji i prije svega ljubavi koju vec nesebicno dajete i dijelite vec danima, tjednima, mjesecima! 🥰
    Sve vas dozivljavam toliko blisko i drago da cu poslat fotkicu koju nitko osim muza nema jer ne zelim da itko skuplja i prosljeduje nase prve teske, ali velike i zbilja posebne trenutke..ljubomorno ih cuvam 🥰 pa…here we go..
    https://ibb.co/jWQ2dzq 💜💙
    Marica je dobila tockastu kapicu, ako me tad nije srce izdalo..a Ivica s nekim oblackom onim sto ima smjeskica 🤗

Dora, ja se u zadnje vrime stvarno rijetko javljan, čitan redovito, ali se javin kad baš nešto konkretno iman za reć... sad se javljan samo zbog vas, al stvarno ne znan šta napisat osim da su me bebice rasplakale koliki su preslatki oboje. Moran ti priznat da san ih zamišljala još sitnije. Neka oni samo napreduju i rastu i dalje ❤💙

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    24. Travanj 2020. 11:01

Brbica peglaj karticu, ne treba ti sad neki ludi doktor
    Mrvicak hvalaaa❤nadam se🙏
    Mokvica, hvala ti❤ nadam se da ce utrici pomoci da ne ide dalje🙏
    Svea, Daisy, Polly, Kaktusica, Dana,Amneris Fluffy hvala cure❤
    Fluffy ma i moj je veeelik, ali nekako to na slici uvijrk drugacije ispadne, ja sam na +7, ali sam niza
    Daisy i ja osjetim protezanja uz udarce

Polly koliko ono ima tvoj? Moj malo preko 1300 i to je i po netu i gineku skroz ok...nisu sve bebice iste
    Dana nije mi poznata ta bol, mene zna strecati, ko da me bocka jako nisko
    Ja ne brojim, nego cekam da se javi, vec znam kad ce i koliko pa na to obratim paznju

Kaktusica ma jooj, bas mi zao, ali sve zlo s tim sutra ces dati UK..

Maggy predivna,super izgledas... cestitsm na odlicnom pregledu
    Zvonkica bas tako, dan po dan...hvala na podijeljenom iskustvu za nosiljke
    Vrapcic drago mi je da su se smirile kontrakcije

💙

Fluffy
    24. Travanj 2020. 11:03

Brbica, u Gynenova ti radi Mimica i jos par doktora koji inace rade u bolnici. Znam da dosta cura zna bas voditi tamo trudnocu jer onda im njihov dr bude i na porodu. Evo za Sparca prvi put cujem...obicno ga svi hvale. Doduse kazu da je njegov pristup malo osoran al da je kao strucnjak jako dobar. 
    Maggy, mozda onda i moja bude tako velika do 31.tjedna 😀 meni je jucer bila na 1150 gr🥰🥰  nek se male bebice debljaju 😀

• Bebac24
    24. Travanj 2020. 11:15

Stigao napokon krevetic onaj uz krevet 🥰🥰 ali naravno da ga sama ne mogu izvaditi iz kutijr pa cekam muza kad bude dosao doma da ga izvuce. 
    Danas sam pocela pakirati i kofer nek bar najosnovnije bude unutra. Jos mi se pere nova spavacica sa ogrtacem,  i da to sve sveki popegla pa stavljam i to.
    Stigla mi je i vezica za dudu sa gricom. Ajme kako je slatko to 🥰ako ne bude koristio dudu za grickati ce sigurno 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.