Jutro curke!
Hvala svima! ♥️ I ja se pridružujem čestitkama mojim petkašicama na punim tjednima! 🎉🎊
Kaktusice super su stvarčice. Baš ćeš mi reći kako ti se čini pojas kad ga isprobaš. Mene zadnjih par dana kad stojim duže od 15-ak minuta rastura gornji dio leđa, možda bi mi bilo lakše s pojasom.
Rose baš mi je žao da se cerviks toliko skratio, ali pozitivno je što si zatvorena. Utrići će također odraditi svoje. Miruj i bit će ok. 😘 I jako si zgodna! 🥰
Fluffy, Bebača, Polly, Vucica vama curke čestitke na jučerašnjim dobrim pregledima. 🎉🎊
Doraaaa sinoć nisam stigla na forum i sad čitam, baš si mi uljepšala jutro sa svojim bombončićima. 🥰🥰 Suze mi potekle od sreće i dragosti. Predivni su. ♥️♥️ Super za spavanac u komadu i za 30ml mlijeka! 💪 I tvoje želje za Bandića su me tako nasmijale! 😂😂
CurlySue baš ti se sve zaredalo, ali stvarno mi je drago da je već bolje i da si tako pozitivna. Držim fige da što duže izdržiš u komadu. 😉
MirtaSiric ma samo pozitivno kao što kažeš. 😉 I kad si spomenula lubenicu, razmišljam o njoj već mjesec dana, mislim da ću na ljeto jedino nju jesti. 😁
Brbica ma bolje platiti pa si mirna, ali opis tog doktora je stvarno vrh. 😂😂
Eovyn bitno da si dobro, već si nas zabrinula.
Renata javi nam se dobrim nalazima! 😉
Jutro krafnice!!
Dora pa tvoje mrvice tu najslađeee 😍😍 Divni suu, puno pusa vam šaljem 😘😘
Rose zgodna trudnica si skroz 😍😊
CurlySue jebemu sunce i potresima više i stresovima, ima li kraja, super da misliš pozitivno i ne sikiraš se, bit će sve dobro, izgurat ćete vi još dosta, na sigurnom ste 😊
Bebac moram priznati da me štrecnulo kad si napisala da je tvoj dečko imao u mojim sad tjednima 1900 😳 Pa jel onda moja gadno kasni ili šta. Makar držim se toga šta je dr rekao da je sve super 🤷🏼♀️
.
Ja sam sinoć napokoon prvi put skužila štucanje i to dok sam sjedila nekako kroz guzu hahaha možda jer joj je glava nisko dolje pa sam tako pulsiranje uspjela osjetiti 🙈
Jutro curke!
Najprije cestitke svima na zaokruzenim tjednima Vrapcic, Mrvicak Mokvica 🥰🥳😍
Dora koji rastop sam dozivjela kad sam ih vidjela, jooooooj ❤❤ Pa to se rijecima ne moze opisati! I kako su veliki,bas sam se iznenadila! Neka njih na sigurnom i blizu svoje mamice lavice! I predivan ti je trbuh bio 😘 Hvala sto si toliku intimu podijelila s nama 😘
Rose prekrasam trbuscic, prekrasna ti 🥰🥰 Zao mi je zbog cerviksa, malo smanji tempo ali to na kraju nista ne mora znaciti.
Ja jutros trebala dati opet urinokulturu, navila sat u 6,39 da se istusiram i sve laganini obavim pa je miz trebao pokupiti oko 7 prije posla. I idem zatvoriti cep od posudice i sve mi se razlije 😭😭 a cijelu noc trpim, prevrcem se, jos me uzasna glavobolja ulovila... A nista, sutra cu. Sad idem popit caj, lekadol i zaspati malo..
*navila dat u 6,30 a ne u 6,39 😂😂
Polly moja mama je rodila sestru i mene identicno u dan sto se tice tjedana trudnoce, ja bila mrga od skoro 5kg i 55cm a sestra 48cm i 2600gr. Moj sin je bio ogroman na svim mjerenjima cwga sam se ja iskreno grozila jer nekad to zna biti pokazatelj neceg sto i nije bas dobro tako da se ne sekiraj, ako je sve ok i odstupnja su u 2 tjedna gore ilindolje nemoj se brinuti. Uostalom, ta gramaza u vecini slucajeva nije ni tocna vec je izracunava komp. Ne brini se 😘
Rose draga, predivma si 🥰🥰
Brbica, ja islreno kod takvog nebi ni isla iskreno.
Daisy ja osjetim i udarce ali cesto kao sto kazes bas neko protezanje i nopr.tocno vidim i osjetim kad ode s desne strane na lijevu 😁
Mrvicak, kaktusice, mokvice, vrapcic cestitke na ounim tjednima 🥰🥰
Dora, bravo za mljekeco i bravo za cak 5 sati sna ❤️ ide to sve pomalo na bolje 💪🥰🥰
Mimoza mislim da sam te jucer pitala ali, mislim da nisi odg 😋 jesi ti govorila za porod u vodi? Jesi i dalje za to?
Zene, evo mene s bolovima 😂 tj. Ne znam jel boli il je nelagoda. Pocne oko prepona i onda me vise probada u 🍑, tj. Iznutra negdje kao ispod klitorisa. Ne znam nibsama bas procjeniti. Je to normalno, je imao, netko tako?
I da, da li su vama rekli sto za mjerenje pokreta bebe? Nesto mi aplikacija pokazuje da bi, trebalo kao od 26 tt. Ako mjerite, kad mjesrite, da li ima neko vrijeme ili?
Baby girl 💜
Rose draga, predivma si 🥰🥰
Brbica, ja islreno kod takvog nebi ni isla iskreno.
Daisy ja osjetim i udarce ali cesto kao sto kazes bas neko protezanje i nopr.tocno vidim i osjetim kad ode s desne strane na lijevu 😁
Mrvicak, kaktusice, mokvice, vrapcic cestitke na ounim tjednima 🥰🥰
Dora, bravo za mljekeco i bravo za cak 5 sati sna ❤️ ide to sve pomalo na bolje 💪🥰🥰
Mimoza mislim da sam te jucer pitala ali, mislim da nisi odg 😋 jesi ti govorila za porod u vodi? Jesi i dalje za to?
Zene, evo mene s bolovima 😂 tj. Ne znam jel boli il je nelagoda. Pocne oko prepona i onda me vise probada u 🍑, tj. Iznutra negdje kao ispod klitorisa. Ne znam nibsama bas procjeniti. Je to normalno, je imao, netko tako?
I da, da li su vama rekli sto za mjerenje pokreta bebe? Nesto mi aplikacija pokazuje da bi, trebalo kao od 26 tt. Ako mjerite, kad mjesrite, da li ima neko vrijeme ili?
evo jedna bol za koju nemam iskustva, sto ce reci...hahah
zao mi je stvarno ti ne mogu pomoci, mozda beba lezi dolje nisko pa stvara bol...
pokreti bi se trebali mjeriti uvijek u isti sat, kada je beba inacw aktivna, kao 10 pokreta najmanje u tom jednom satu. Ja s s time iskreno ne zamaram. Kada lupa, lupa kao da se igra rukometa unutra, a kada spava, spava....
Jutro krafnice!!
Dora pa tvoje mrvice tu najslađeee 😍😍 Divni suu, puno pusa vam šaljem 😘😘
Rose zgodna trudnica si skroz 😍😊
CurlySue jebemu sunce i potresima više i stresovima, ima li kraja, super da misliš pozitivno i ne sikiraš se, bit će sve dobro, izgurat ćete vi još dosta, na sigurnom ste 😊
Bebac moram priznati da me štrecnulo kad si napisala da je tvoj dečko imao u mojim sad tjednima 1900 😳 Pa jel onda moja gadno kasni ili šta. Makar držim se toga šta je dr rekao da je sve super 🤷🏼♀️
.
Ja sam sinoć napokoon prvi put skužila štucanje i to dok sam sjedila nekako kroz guzu hahaha možda jer joj je glava nisko dolje pa sam tako pulsiranje uspjela osjetiti 🙈
Draga ne ravnaj se po mom. Kazem da oni najavljuju da cu roditi king konga 😂😂😂 jucer procjenjen na 2300.
Jutro cure!
Čestitke na punim tjednima, a tko ima pregled sretno na pregledu.
Nakon lijepo prospavane noći sa samo jednim dizanjem za pipi i moj pregled prošao odlično😊
Cura ima 2 kg, ja sam zatvorena, cerviks 39 mm, ušće T oblika, posteljica i dalje na istom mjestu 1,8 mm od ušća.
Odmah sam otišla i do svog socijalnog ginekologa, dobila sve doznake za travanj, za svibanj do početka porodiljnog i uputnicu za bolnicu.
Sljedeći pregled za 3 tjedna 15.5., tada će mi raditi i bris za streptokok.
Vrapčić nadam se da subti se kontrakcije primirile.
Jutro cure moje i cestitke svima koje zaokruzuju, ne znam jel ima koja da slavi 30-i tjedan 😀 nadam se lijepim vijestima s pregleda😀
Dana, ja vec neko vrijeme pratim bebu...zapravo je vec od 18.tjedna osjecam lagano tako da sam i malo ranije pocela. Netko je rekao da bi trebala imati po 10 pokreta u sat vremena i tako minimalno 3 puta dnevno osjetit...ne znam koja je od cura bila to spominjala. Nisam pitala ginekologicu jer je moja stvarno zivahna, pa osjetim dosta cesto lupkanje.
Brbica, isto bolje otidi kod nekog privatnika onda kad je vec takva situacija s tom zamjenom 😂 u Splitu sam cula da hvale ekipu u poliklinici Sparac i Gynenova😀
Rose, predivno izgledas 😀😀 ja kad vidim vase trbuscice jasno mi je di se nastanilo mojih 10 kg prikupljenih u trudnoci 😂😂. Moj je bas poveci trudnicki. Ne znam koliko ce jos rast😂. Pocela sam bas dosta pazit na prehranu nakon jucerasnjeg vaganja 😅.
Zuza, mene kukovi isto neku noc ubiju, a nekad ni ne osjetim tokom noci ista...al namjestanje mi je definitivno postalo izazov😅
Curly, uuh...mislila sam da si i prije mozda imala kakve naznake upale. Bas me strah tih upala posebno kad tako iznenada dodu bez simptoma. Ja sam odlucila na svoju ruku jos ovo trudnoce sto mi je ostalo ici vaditi urin. Iako me i sama poslala sad na zadnjem pregledu jer sam prosli put imala neke nejasne pokazatelje upalice. Ti si isto ko i nasa Dora, hrabrica. Bit ce te vas dvoje dobro 🥰🥰
Maggy, cestitke na pregledu. Bas ti je velika curica🥰🥰🥰 koliko je bila teska na zadnjem pregledu 😀 ja to ovako volim pratiti da vidim sta mogu od svoje bebice ocekivati 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji