Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Travanj 2020. 09:06

Brbicaa

Jutro cure 😊 mi smo prezivjeli nekako noc dva tri puta su me probudile kontrakcije ali nije stvarno nista strasno, nisu se sirile u leda. Jutros me dosta boli dole, ne znam kako da opisem, kost, onaj venerin brijeg? Ako se to tako zove hahah ne znam ni sama..
    Zvala sam doktoricu, ona je jos uvijek na bolovanju, prebacilo me u doktora za kojeg me upozoravala 5 min da me moze uplasit, da uzimam s rezervom sve sta kaze jer eto svaka trudnica koja nije njegov pacijent ima probleme kao bebi je vrpca oko vrata, fali bubreg, veca glava, rodit ce sutra i tako… To mi je dobro doslo za ujutro. Pa sad gledam dal da peglam karticu u privatnika jer mi stvarno nema koristi od pregleda kod takvog doktora.

Drago mi je za sve sto ste uspile odspavat, i pune tjedne ❤️❤️

Zašto ne odeš lijepo na hitnu? Ne znam kakva je procedura u St, ali objasni situaciju i javi im se. 

Žuža
    24. Travanj 2020. 09:07

Brbica hahahaha, nasmijala si me s opisom ovog doktora 😂🤦‍♀️ Al vjerujem da zenama koje idu kod njega nije nimalo smijesno. Slazem se s tobom da pregled kod takvog doktora na kraju nema nikakvog smisla. Samo ces poludit i na kraju opet otici privatno. Mozda da si odmah skratis postupak 😉
    Boli te stidna kost. I mene to dosta boli. Evo clanak: https://ibb.co/p0L527m
    Dora it’s a date 😉 Ja cu donijeti hrane 😂😂 

Trancie
    24. Travanj 2020. 09:08

Brbicaa

Jutro cure 😊 mi smo prezivjeli nekako noc dva tri puta su me probudile kontrakcije ali nije stvarno nista strasno, nisu se sirile u leda. Jutros me dosta boli dole, ne znam kako da opisem, kost, onaj venerin brijeg? Ako se to tako zove hahah ne znam ni sama..
    Zvala sam doktoricu, ona je jos uvijek na bolovanju, prebacilo me u doktora za kojeg me upozoravala 5 min da me moze uplasit, da uzimam s rezervom sve sta kaze jer eto svaka trudnica koja nije njegov pacijent ima probleme kao bebi je vrpca oko vrata, fali bubreg, veca glava, rodit ce sutra i tako… To mi je dobro doslo za ujutro. Pa sad gledam dal da peglam karticu u privatnika jer mi stvarno nema koristi od pregleda kod takvog doktora.

Drago mi je za sve sto ste uspile odspavat, i pune tjedne ❤️❤️

Peglaj karticu i budi mirna da imaš dobro mišljenje od nekog doktora u kojeg imaš povjerenja.... bolje nego da te ovaj preplaši, a naravno da će ti ostati trunka sumnje u uhu bez obzira šta ti je tvoj ginekolog rekao... sretno da sve bude dobro :)

Brbicaa
    24. Travanj 2020. 09:13

Mrvičak, prosli put kad sam otisla na hitnu, sve me bolilo 3 dana poslije hahah pa bi nekako i to probala izbjec 😅 nekako ne osjećam da je bas tako lose stanje.
    Dogovorit cu sad s privatnikom pa sta bude. Plati pa se rugaj. Bar cu dobit cijeli spektar informacija a ns 3 min pregleda. 
    Eeee stidna kost hahahhaa ne radi mi mozak vise 

Amelie 1
    24. Travanj 2020. 09:14

Hvala Mrvicak!😘
    I da, zaboravih! Rose mamasita zgodnaaaaa😍

Brbicaa
    24. Travanj 2020. 09:15

Ma nasmijalo je i mene hahaha al vise na granici ne znan dal se smijat ili plakat... Strasno 😅😅 ma nema smisla ic u nekoga kome od starta ne vjerujem 😅

Mila7
    24. Travanj 2020. 09:22

Jutro mamice, zelim vam svima dan bez tegoba🥰.
    Nama je noc prosla bez kontrakvija, vidim da mi mirovanje i normabeli pomažu 👍.
    Dora hbala sto si se sjetila odgovoriti za hobice i slazem se sa tobom, mene bi isto bilo strah dati im svoju bez da ju oni steriliziraju. Ja ih imam kuci i bas me zanima kako ce ih bebac prihvatiti.
    Zao mi je da su vam kreveti koma, ja sam strgala leđa dok sam sa malin bila u bolnici, spasio me nadmadrac koji mi je muz dofurao. Al bas jad krevet ne valja skuzis koliko je madrac vazan.
    Cuvajte se, cestitke na punim tjednima i pregledima. 
    Slike trbuscica su vam mrak 🥰

24. Travanj 2020. 09:25

Jutro cure. Čestitke svima na zaokruzenim tjednima 💗 Trbuscici su predivni 😍 pišem vam iz čekaonice kod dr. popila sam glukozu i cekam da prodje sat do vađenja krvi. Moram vam reci da je jako ukusno bilo, hladno, kao sok od grožđa, nimalo slatko. Javim rezultate i želim svima ugodan dan 💗

• Bebac24
    24. Travanj 2020. 09:32

Prepisala mi je ferrum sirup 🤮 bolje da sam tablete onda trazila jaaao.
    Ugl nezz dali da pricekam do pon sa njim da odradim holter da me ne zatvori odmah jer tek onda ce mi srce ludovati pa ce holter bit gori nego sta treba. I teta u apoteci je dala plivit c nadam se da je on ok... 

mimoza
    24. Travanj 2020. 09:34

Jutro 🤗☕️
    Vrapcic, Kaktusica, Mrvicak, Mokvica sretan vam ulazak u nove tjedne 🤗 mnogo duze cete izdrzati od tih svojih postavljenih ciljeva, bez brige. Imam osjecaj da cemo poslije moliti Boga da se vise nesto pokrene 😂 
    Renata sretno s ogtt. Da budu dobri rezultati.
    Rose predivna si 😍 mali trbuscic i zgodna mama 🤗
    Jos sam nesto htjela pisati, al’ trudnicki mozak 😰
    Danas se opet bacam u ribanje, pa neka dodju i kontrakcije, ja ne mogu protiv sebe, malo sam bolesna za ciscenjem 😰😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.