Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    24. Travanj 2020. 12:17

Zvonkica

Eh cure jos sam nesto zaboravila napisat…stvarno mi je prelijepo citati Dorina prva majcinska iskustva, tu ekstazu, zanos, zaljubljenost koju osjeca prema svojim bebicama..to je zaista jedinstveno iskustvo ❤️..ali nemojte se razocarat ako koja od vas to odmah ne dozivi, ako ne osjetite odmah nesto tako ne znaci da cete biti lose mame..ja kad sam rodila nisam ni priblizno tako osjecala, jos smo se nakon poroda u radaoni muz i ja pogledali i kao, sta je to to?….a planirali smo trudnocu i zeljeli bebu…ja sam se u svoje dijete s vremenom zaljubila, dobila majcinske osjecaje i ubila bih za njega i za braceka…ali ni priblizno nisam imala neke poetske osjecaje u rodilistu (ne znam kako da se izrazim) ili kad smo tek stigli doma… ali i dan danas imam osjecaj da ih svaki dan sve vise volim, sada ih ne mogu prestati promatrati, obozavam ih osvjetliti navecer u kreveticima kada muz i ja idemo spavati da vidim da vidim kako su slatki ..i s drugim sam se puno prije povezala ali isto ne na prvu…samo sam malo htjela skrenuti pozornost zbog raznoraznih osjecaja koji nas cekaju nakon poroda…u redu je imati svakave osjecaje..😘

Hvala ti puno na tom iskustvu. Isto to je rekla i moja prijateljica, tek kasnije su se kod nje razvili ti pravi osjecaji

💙

Vucica
    24. Travanj 2020. 12:18

Danas dostave rade punom parom vidim 😁😁

Nama stigla Maxi Cosi Zelia kolica 😍😍prezadovoljni smo i izgledom i kvalitetom i jednostavnoscu!! Ako netko planira kolica s Magic baby provjerite prvo telefonski da li imaju, ja sam morala boju promijenit jer sivih nije vise bilo iako sam ih vec narucila, i kazu mi da su im zalihe pri kraju a zbog korone ne ocekuju nove isporuke do 6. mj. Bar sam ja tako razumjela. Hvala cure na pomoci kod odabira ❤️

Vrapčić123
    24. Travanj 2020. 12:19

Brbicaa drago mi je da ti je bolje malo. Dada, pokušaj što više ležati. 😊 I meni samo par puta od jutros. Ja se ne mičem iz kreveta danas. 😊
    Kadica: mi ćemo vratiti kadicu i postolje u baby centar. Stavit ću vam slike i pojašnjenje i zašto.
    Izdajanje: cure je li to teško? Mene toga ful strah da neću to znati. 🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    24. Travanj 2020. 12:23

Vučica i mi uzeli Zelia kolica i pre pre zadovolji ovako na prvu. Lagana, lijepa, jednostavna. Mi uzeli crna, prvo htjeli siva, al su nam crna bila ljepša. 💖

Rose1
    24. Travanj 2020. 12:25

Rio koji idiot od dostavljaca, a stvarno ih ima svakakvih😤ali zato muzic brzo vozi

Vrapcic hvala na komplimentu🤗odmaram, gledam tv, u glavi sam se poslozila pa dan po dan🙏
    Sto je bilo s kadicom?
    Vucica drago mi je da su stigla kolica i da si zadovoljna🎉

💙

24. Travanj 2020. 12:28

Hej mamasite..
    Vidim da sam u poprilicnom zaostatku, glava me boli od duzeg gledanja i koristenja mobitela, zatvorenog prostora pa kako gledam da sam sto manje na netu i u kuci.
    Cestitam vam svima na dobrim pregledima i na punim tjednima!
    Dora jako mi je drago da ste dobro, vidim napredujete i kupusarite, samo neka je mlijeka i pozitive i ovi tvoji predivni misici ce svakim danom rasti sto vise..od srca vam zelim sve najbolje!
    Rose zao mi je za skracen cerviks, ali bebi je dobro i bit ce to sve ok. Predivno izgledas ❤
    Svea cestitke na novom stanu!
    Curly bravo za pozitivu i drzim fige da izdurate sto duze 🤞
    Missy drago mi je da si se narucila privatno jer je to stvarno predugo za cekati.
    Spominjala se probava, ja cu samo reci da od kada pijem magnezij i od kada sam ukljucila kruh od vrapcic moja crijeva su se preporodila a imala sam bas jako velikih problema. I da.. Vrapcic izgledas super zeno!
    Kaktusice bas lijepo da ste uspjeli zajedno na pregled, znam da vam to puno znaci.
    Fluffy nisi jedina bez ijedne kupljene stvari za bebu, i ja sam bez icega jos uvijek.
    Znam da sam jos neke stvari zaboravila ili preskocila ne zamjerite mi, nije namjerno jednostavno mi se nakupilo previse stranica a ne vodim biljeske.
    Danijela kako secer? Ja jucer vadila krv, glukoza na taste 4.4 bas kao na glukometru, a vecer prije jela linoladu na kruhu i zasecerene jagode namjerno tako da se nadam da sam ok s time.

Ely
    24. Travanj 2020. 12:28

Zvonkice hvala na iskustvu koje si podijelila s nama. Mnogo nas je ovdje koje ćemo prvi put postati majke. Svi pričaju samo o onim lijepim osjećajima koji te prožmu kada vidiš dijete, ali ima i ona druga strana. Iskreno malo se pribojavam toga. Iako to uglavnom brzo prodje, čim se hormoni malo izreguliraju i postaneš svjestan svega oko sebe.
    Vrapcic drago mi je da su ti se smirile kontrakcije. Bas su nas sinoć uhvatile i oprala nas panika. Ja sam isto bolje jutros, bas sam pisala da sam se čula sa doktoricom i da je po njenom mišljenju sve to negdje normalno za ove tjedne. ❤️

Maggy_1
    24. Travanj 2020. 12:29

Izdajalica ja sam jučer na grupi Aukcija igračaka kupila Lansinoh Breast Pump 2-in-1 električnu izdajalicu za 500 kn iako sam rekla da neću kupovati prije nego vidim hoće li mi trebati. Trebala bi stići drugi tjedan. 

dana130
    24. Travanj 2020. 12:36

Vrapcic hvala draga na pitanju, imam osjecaj da preko dana me nista ne boli zbilja se lrecem i sve radim, brze se umaram, ali ostalo okej, kao da me popodne slomi i pocne boljet 🤷‍♀️
    Danas je i meni dan od dostava, dosla mi torba s aukcija. Uzivo mi se bas svida, nije prevelika, ali opet prostrana 😁
    https://imgur.com/a/mJmWSri. 
    Taman se vratim u stan na 5 kat, evo sljedeca dostava za muza 🤦‍♀️ a nista opet dolje 😂 malo sporije ali bar se krecem. Cekam jos danas kolica pa se nelako nadm da bi mogla uskoro jer moram i do ljekarne po euthyrox pa da spojim 2 u 1 😂

Baby girl 💜

Vrapčić123
    24. Travanj 2020. 12:37

Rio super napisao! Sve potpisujem! 👍👍👍
    Snoopy drago mi je da je kruh dobar! Meni glupo govoriti kad vas toliko ima problema s probavom, no moja probav ko urica za sad. Od tih silnih žitarica i vlakana obavim i dva puta na dan često. Tako da ja vjerujem da prehrana jakoo pomaže! ☺️ Hvala draga na komplimentu. 🥰
    Ely ma super će to biti sve, samo se trebamo paziti koliko možemo i smiri će se i kontrakcije. Sve ćemo mi izdržati! 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.