Vučica kad nije još bilo korone išli mi u zivo vidjeti siva, ja inače volim sivu boju, muž također, al ova nije fakat lijepa. To je ona neka zelenkasto / maslinasto / malo plavkasta siva, nama se jednostavno nije svidjela, nije ona neka lijepa boja, barem nama. Mi se nekako razočarali. I odmah ih zvali da ipak ne želimo siva, da želimo crna koja su nam na prvu bila divna.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Drage cure,
nadam se da primate još članica 💕. Čitam vas već jako dugo, no nisam aktivna. Jedna sam od preplašenih trudnica pa mi vaši savjeti i iskustva puno znače. Iako nisam aktivna na forumu, stalno dolazim vidjeti kako je Dora, je li s Curly sve ok, veselim se kad su vam urinokulture dobre i susjećam sa svakom od vas jer me more isti strahovi. Moj sljedeći strah je ogtt koji radim prvi put, nenormalno se bojim da će mi glukoza biti povišena. 😣 Imate li koju riječ utjehe? :) Mislim na vas i javim se povremeno, a u međuvremenu sve čitam i nadam se da ste sve dobro. ❤
Dobro dosla!! 😁
Za ogtt mogu samo reci da jedem slatkog kao malo tko, prvi secer u trudnoci mi je bio malo povisen, a na ogtt nakon par tjedana savrsen, isto sam se bojala ali sve ispalo OK 🤣

Rita dobro nam došla! Prvo želim urednu trudnoću do kraja! A što se tiče ogtt, ništa se nemoj bojati. Tak sam i ja imala neke strahove. Samo se ponašaj prema uputama kako su ti rekli i odradi to. 💪 I čuj, ako i bude što povišeno, nemoj se jako brinuti, ima curki tu koje imaju povišeno, moraju pripaziti na prehranu i bude to sve ok. Sretno draga sa svim!
Anavobiti majka je jos samo jedna uloga u tvom zivotu. Barem ja na to tako gledam. Ne zelim zvucati bezobrazno, ali svi mi imamo zivot prije bebe i neke svoje uloge. Prvenstveno smo zene, a onda i supruge/cure/zarucnice, kceri, sestre, prijateljice, doktorice/knjigovodze/farmaceuti ili sto god je vec koja zavrsila itd. Ne trebamo zbog majcinstva izgubiti samu sebe. Ja svoju bebu obozavam od trena kad sam + vidjela i stvarno je to neka posebna i drugacija vrsta ljubavi. Mogu mislit sto ce biti kad rodim 🤣 al isto tako imam jako puno drugih uloga u svom zivotu i ljudi kojima sam potrebna. Prvenstveno svome muzu kojeg moram malo dizat u nebesa jer bi mi ova trudnoca bila 10 puta teza bez njega. Imam zivotinje u godinama koje su navikle na moju ljubav, brigu i paznju. Obitelj i prijatelje kojima sam isto potrebna, a koji ce i meni biti jaaaako potrebni kad beba stigne. Nisam tip osobe kojoj ce zivot prije bebe izgubiti smisao kao da tih 26god nije postojalo. Biti mama ce biti samo jos jedna nova uloga u mom zivotu ☺️
Kao da čitam svoje mišljenje! Mislim da sam ga već pisala. Sve potpisujem od riječi do riječi 👍
Vučica kad nije još bilo korone išli mi u zivo vidjeti siva, ja inače volim sivu boju, muž također, al ova nije fakat lijepa. To je ona neka zelenkasto / maslinasto / malo plavkasta siva, nama se jednostavno nije svidjela, nije ona neka lijepa boja, barem nama. Mi se nekako razočarali. I odmah ih zvali da ipak ne želimo siva, da želimo crna koja su nam na prvu bila divna.
Ma daj vidis 😂 onda je super ispalo 🤣To mi je najgore bilo sto nista nismo uspjeli pogledati dok su jos trgovine bile otvorene

Pitanje za cure koje vec imaju djecu! ☺️
Vidim sad na bazzaru ponudu za kupnju pampers pelena u iznosu od 1000kg gratis Ergobaby embrace nosiljka.
Narucila bih to iste sekunde da znam da mi se beba nece osuti od pampersica. Kakve su se vama te pelene pokazale? I koje su bolje- active baby ili premium care?
Evo nadam se da ce netko imati neka svoja iskustva pa podijeliti jer ja nemam pojma ni kak se bebe nose, a kamoli kakve pelene su dobre 🙈🙈
Ja sma imala užasno iskustvo. Smrdile, propuštali, on bi počeo momentalno plakati. Jedino su mi bile ok one najmanje sensitic care
Curke čestitam nam na punim i okruglim tjednima!
Missy, Mocho, Mrvičak, Mokvica, Black i Kaktusica!!!
🎊🎊🎊 Nadam se da nisam nekoga zaboravila! 😘
RitaMdobro nam dosla ☺️ Nemoj se plasiti ogtta. Ja sam ko ukenjana isla na to na kraju mi je nalaz super bio. Ako si oratila onda si mozda ubrala da sam na pocetku dosta povisenu glukozu imala. To je dosta do hormona kako ti oni funkcioniraju. Kako bude, biti ce. Sto manje misli na to i bit ce sve ok ❤️
Zmya tocno te mogu zamislit s ovim narucivanjem 🤣 ja kad sam jucer cula da saloni otvaraju, prvo sto sam pomislila je na moju noktaricu. Bas me zvala sinoc pa smo si malo i popricale. Odlucile smo da se vidimo ipak iza poroda jer je meni tesko sjedit sad 2h, a i da se sto manje izlazem iako ona i inace sve zivo sterilizira i bas je malo šu šu za higijenu. Muz jedva doceko da se moze ici osisati 🤣🤣 vec je zaraso ko neki grm
A moj je isto obrasta cili, neda mi da ga pokratim malo :D
Ic cu i na sisanje polovicom petog, kosa ce mi dok rodim doc do guzice, nije mi to najprakticnije za ljeto, tako da malo se kratit moram!
Noge i pedikura, hm isto mi je proslo kroz glavu mogla bi u salon, e a bome, radila ja pedikuru muzu, pa ce i on meni, malo masirat stopala i brusit pete, ko ga sisa!
Jedino mi je frkusa sta sam tad u terminu i evo, nadamo se da cu se uspit pocupat na miru i da ih necu morat zvat ranije e krenilo je stizem na cupanje :D :D
Pelene - uzeli smo Premium Care jedinicu i Pure 2 pakete pa cemo vidjeti, ne znam kako ce reagiarti.

Mene će ubit ovi menstrualni bolovi. I to pred vikend. Baš super. A gaćice stalno skroz mokre, da sam čak pomislila da mi curi plodna voda. Uvijek neki problemi.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji