Dobro jutro svima!
Meni losija noc nego inace. Ne kuzim kak to spavam kad me nekad kukovi rasturaju (kao ove noci), a nekad nista.
Dora ajme meni s tim krevetima. Dobro pa sad znam
sta me ceka 🙈 Moram priznati da su u Petrovoj bili kreveti odlicni i svaka soba ima svoj wc (barem tamo gdje sam ja bila). Al đaba kad su te sestre svojim ponasanjem tjerale na samoubojstvo 🤦♀️ Nadam se da je tu barem osoblje ok.
Prezivjet cu nekako krevet ako se prema meni odnosne kao prema ljudskom bicu...
Sretno svima na pregledima i cestitke na punim tjednima! Uzivajte u divnom suncanom danu ☀️
Dobro jutro svima!
Meni losija noc nego inace. Ne kuzim kak to spavam kad me nekad kukovi rasturaju (kao ove noci), a nekad nista.
Dora ajme meni s tim krevetima. Dobro pa sad znam
sta me ceka 🙈 Moram priznati da su u Petrovoj bili kreveti odlicni i svaka soba ima svoj wc (barem tamo gdje sam ja bila). Al đaba kad su te sestre svojim ponasanjem tjerale na samoubojstvo 🤦♀️ Nadam se da je tu barem osoblje ok.
Prezivjet cu nekako krevet ako se prema meni odnosne kao prema ljudskom bicu…
Sretno svima na pregledima i cestitke na punim tjednima! Uzivajte u divnom suncanom danu ☀️
Mene su boljeli pa tjednima nisu, zadnje dane opet pa se stalno tijekom noci okrecem, ali sve zlo s tim
💙
Rose bas si fina trudica ❤️❤️❤️
Ja se ne mogu pozalit na spavanje, ali i mene nekad kukovi znaju bolit, cak je i starija odspavala do 7ipo, a ja do 7 pa tek na wc 🤭💕
Dora Dora Dora znam da pokušavaš sačuvati svaku kap zlata za svoje malene, ja sam si naručila ovo : https://ibb.co/c8FKV09 . U prvoj T Sam Imala mlijeka toliko da sam se morala nakon svakog hranjenja presvlačiti, pa Sam si naručila za sad ovo za skupljanje mlijeka iz dojke na kojoj ne cicamo prilikom podoja . Možda da si naručiš ili ti muž naruči pa donese, pa pomogne
:)
Sreća mamina
Dobrodošao
Evo jedna slicica mene jucer
https://ibb.co/RPGnKjg
Jako ste krasni ! 🤩💝
Sreća mamina
Dobrodošao
Rio i Zuza, dakle sve vam je jasno 🙈😑
Zuza na babinjacama imaju bolje krevete, u dijelu soba, one sto se moze sve zivo prilagodit! Nadam se da ce te tamo stavit na jedan od tih i dio soba je orijentiran da sumu vidis preko puta 😃 sestre su okej, neke su ko da si privatno negdje, neke onak malo ladne, ali profesionalne..ja sam premjestena na patologiju jer su tu dvije sobe jos za babinjace s tim da smo ova cimi i ja kao skupa da nismo s mamama cije bebe su na roomingu..tu dam dugo lezala i skompala se sa sestrama, one nisu zaduzene za mene, ali bas imam osjecaj da su "tu"!
Plus, cekam te ja 😉 mozda popuste mjere pa cu moc dolje u prizemlje bolnice na tisak po finu kavicu za nas dvije 😘
Panda hvala draga 😘
Rose sigurna sam da ce bit sve super, vidjet ces! Ajmeee fotkica je divna, trbuscic sladak, ti predivna trudnica 🥰
P.s. i ja imam slicnu torbu, moja je u zelenim nijansama, a boloni kao dizu kucicu 🤭
Tranice uu hvala ti draga, upravo si me.sjetila da ja imam tu sa sobom silikonske sesirice, to mi se cini ista stvar, sto ne?
Pepili super, hvala ti, nisam znala da tako nesto postoji uopce 🤭 kod mene jos to ne ide tako, ali svakako sam screenshotala pa cu narucit budu li vece kolicine odlazile k jarcu 🙈
Nocas u ponoc sam probala sa rucnom izdajalicom, majko mila!!!! To takav vakum napravi, a meni bradavice nisu ispupcene tako jako, issss kako boli, nema sanse, odustala, radje cu rucno pa kontrolirat pritisak ruku 😬 traje duze, al manje boli, a vremena imam na pretek...mozda isprobam opet kad bude vise mlijeka ako nece ic rucno
Dora nije isto, ovo je isto sto je i Prpilli rekli, ovu su bas sakupljaci mlijeka, samo razlicite izvedbe.. ti sesirici ti imaju rupice za dojenje ( ja ih imam ) jer mi curica nije htjela vuc prvo! Sad zavisi ima bice ovako kao sto je Pepilli rekla ili manja izvedba sto sam ti slala! Ali sluui bas za sakupljanje mlijeka , posebno kasnije dok dojis masu izadje na drugu!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji