Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    23. Travanj 2020. 23:28

Curke hvala svima na odgovorima. Smanjile se u zadnjih sat vremena na nekih desetak. Tu su još ti menstrualni i kao nekakvo pulsiranje u jajnicima, što mislim da je nemoguće, otkud bi me jajnici bolili, tj!.kao pulsirali? No imam dojam da se smiruje. Sutra ću pitati doktora sto kaže. A večeras ću baš pratiti, pišem si sve. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    23. Travanj 2020. 23:31

Dora opet sam gledala tvoje prekrasne bebice. Zbilja su predivneee i tako neopisivo slatke. 🥰💕💞 Melem za oči.💖💖💖

23. Travanj 2020. 23:31

Ely

Cure spominjale ste menstrualne grčeve, javljaju li vam se i dalje? Mislim da je Vrapcic spominjala. Zadnjih sat vremena me otkidaju 😭 popila sam magnezij ali ne prolaze. Bas me zabrinulo.

Imamo ih ja, Vrapčić, imala Roze....meni pomaže Mg, mirovanje i ležanje. Dr nije bilo drago kada sma joj rekla za to. Prati da nisu pravilni i da ne idu s leđa

Ely
    23. Travanj 2020. 23:33

Vrapcic oprosti, ja sam samo ušla i napisala ovo za menstrualne bolove, a tek onda krenula na čitanje zaostataka. Sad vidim da si veceras pisala da su te uhvatile kontrakcije, a onda ja kao s neba s ovim pitanjem. Znam da si prije spominjala pa zato.
    Nadam se da si bolje i da su prestale!

Vrapčić123
    23. Travanj 2020. 23:45

Mrvičak hoću, pratit ću ih svakako. Sve si pišem. Hvala draga. 😘
    Ely ma sve ok. Sad, mene tu uz BH prate i ti kao menstrualni i neko kao pečenje. Ma vjerujem da će se smiriti. Također se nadam da će i tebi proći što prije. ☺️

mimoza
    23. Travanj 2020. 23:45

Dora pa nisu to bas palcici, veliki decko i cura ❤️❤️ Jos malo pa cete ih stipkati za buckaste obraze i gnjaviti 🤗 divni su vam ❤️ I svaka ti cast za pizzu muzu, bar neku picu da okusi 😂 prava si zena i hvala ti sto si ovu vasu intimu podijelila s nama 🥰 Cestitke na prvom i najbitnijem tjednu u vasim zivotima ❤️ Sad bih ti poslala krafnicu ili bueno, al su nam zatvorene granice 😁
    Rose draga, ne stvaraj si stres, pridrzavaj se svega sto ti doktor kaze i cilj ti je izdrzati jos 3-4 tjedna. U tom periodu ce biti pluca razvijena i samostalna. Vjerujem da ces izdrzati 2u1, jos dugo🤗
    CurlySue drzim fige da izdrzite sto duze u komadu. Eto cure imaju mnogo primjera uspjesnog zaustavljanja poroda. Vjerujem da ce i kod tebe biti sretna prica 🤗
    Mrvicak ma kakva isprika, ko bi sve zapamtio 🤨 evo Renata i ja zivimo u istom gradu, pa razlicita pravila, a kamo li kad je druga drzava u pitanju.
    Renata kod moje dr nemaju nikkva drugacija pravila za previse ili premalo kg ili za genetsku predispoziciju. Svima se radi test po istom principu, al eto svugdje je drugacije. Nije losa ta tekucina, sretno ti sutra 🤗
    Ena ja mislim da jeste tezina bebe indikacija za carski ovdje 😬 a jos i obim glavice i gradja majke time povecava sansu za takav porod. Nadam se da ce nam biti prirodni, ali kako god, u dobrim smo rukama i bitno je da bebe dodju zive i zdrave.

mimoza
    23. Travanj 2020. 23:47

Vrapcic pa zar opet tako ceste kontrakcije 😰 Sve si to vec prosla, pa otprilike znas sta ti je ciniti. Nadam se da ce brzo proci, ako nesto posumnjas, pravac hitna. Ti najbolje poznajes svoje tijelo i u skladu s tim reaguj. Ne daj se ❤️

Ely
    24. Travanj 2020. 00:06

Dora hvala ti sto si podijelila svoje mrvice s nama. Tako su slatki i sva sam se raznježila. Uljepša si mi vecer, bez pretjerivanja. 

Fluffy
    24. Travanj 2020. 00:55

Vrapcic, uuh vjerujem da si zabrinuta no samo kao sta si cure rekle, lezi odmaraj i uzimat Mg...sve vec znas. Oces li mozda ponavljati urin opet? 
    Dora, premeedeni su mali bebaci. Svaka ti cast na tolikoj hrabrosti. Tvoja pozitiva stvarno i ovako preko ekrana dolazi do mene,i do ostalih cura, i uveseljava nas 😀 
    Rose, beba super napreduje i to je najbitnije. zao mi je za cerviks☹️, ali nadam se da, ako slucajno i krene porod prije termina, beba nastaviti ovako dobro rasti sa bude velika i jaka kad se rodi 😀 Kad moras opet na pregled? 
    Curly…drzi nam se. Nekako nisam pohvatala pa sorry ako sam padobranac...jesi imala kakvih kontrakcija zadnjih dana prije nego si dosla na hitnu ili je to sve twk kobni dan krenulo? 
    Kaktusice, stvari iz Ikee su top. Sluzbeno sam jedina koja nema jos niti jedan jedini komad za bebu. Danas me obradovala malo ona najava otvaranja trgovina, pa cu izdrzati jos koji dan, kad sam do sad uspjela😀

• CurlySue
    24. Travanj 2020. 02:57

Fluffy

Vrapcic,uuh vjerujem da si zabrinuta no samo kao sta si cure rekle, lezi odmaraj i uzimat Mg…sve vec znas. Oces li mozda ponavljati urin opet?
    Dora, premeedeni su mali bebaci. Svaka ti cast na tolikoj hrabrosti. Tvoja pozitiva stvarno i ovako preko ekrana dolazi do mene,i do ostalih cura, i uveseljava nas 😀
    Rose, beba super napreduje i to je najbitnije. zao mi je za cerviks☹️, ali nadam se da, ako slucajno i krene porod prije termina, beba nastaviti ovako dobro rasti sa bude velika i jaka kad se rodi 😀 Kad moras opet na pregled?
    Curly…drzi nam se. Nekako nisam pohvatala pa sorry ako sam padobranac…jesi imala kakvih kontrakcija zadnjih dana prije nego si dosla na hitnu ili je to sve twk kobni dan krenulo?
    Kaktusice, stvari iz Ikee su top. Sluzbeno sam jedina koja nema jos niti jedan jedini komad za bebu. Danas me obradovala malo ona najava otvaranja trgovina, pa cu izdrzati jos koji dan, kad sam do sad uspjela😀

Ma nisi padobrabac. Sve je krenulo u utorak, ocito potaknuto infekcijom za koju nisam ni znala da ju imam 😣 tada su sve zaustavili, cekala sam nalaze uk da mi kazu sta dalje. Za vrijeme ctg se desio potres, nakon cega se vidjelo odstupanje, no ja zaista nista nisam osjetila... Pola sata poslije ispao cep. I sad strogo mirovanje, antibiotici i daljnji tijek radnje. Bitno da je bebac zivahan, fali nam nas jastuk jako, al izdurat cemo sve sto treba koliko mozemo. 😊 Uz svu realnost potrebna je samo vedrina, tako da sam iskljucila sve teme koje ukljucuju negativnost i zaljenje. Zaostala sam puno s citanjem zbog svega i ja pa se i  u ovo doba osjetim kao padobranac, ali bitne stvari se uvijek pohvataju, za sto zaista hvala svim krafnicama 😊😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI