Svea ja bi da ti nama svaki dan iz neceg odrzis “predavanje” i da nas uputis u pravilni rast i razvoj. Nikako ne udavis, dapace. Svatko ce napravit na kraju kako zeli, ali ja jako volim slusati struku. I sama sam radni terapeut al ne radim u struci, no imam neka znanja. Mali mi je bio vjezbac 12 mjeseci tako da imam neke podloge. Ali kad mi ovako jos netko prica, jako volim poslusati sve savjete. Pa hvala ti 🙂
Babac molim lijepo recept za vocnu salatu 😄 Sta si sve stavila da stavim i na jer ne mogu hodat od bolova radi hemica. Poludit cu 😭
Evo, nakon jedno 5 dana takvog ludovanja da mi je stomak skakao s jedne na drugu stranu, dosao je dan kad je malac toliko miran da sam ga osjetila svega par puta onako kao da me milovao. I naravno da je sad panika. A ponavlja se to s vremena na vrijeme i znam da jednostavno ima takav ritam, al uopce si ne mogu pomoci. Jedva cekam da mi opet trga unutarnje organe 🙈
Jabuka, jagode, naranca, ananas.banana,kivi kad ga je bilo, sveg smo pojeli.
I par kapi limuna .bez grama secera. I stavim malo soka od ananasa unutra.
Doraa zlato upravo au to pravi majcinski osjecaji ❤️❤️bravo za Ivicu i Maricu ma oni ce brzo presisati porodajnu i dobijati brzinom munje gramice 🥰uzivaj u svakom trenutku sa njima.
Bas mi je drago citati kako si jos zaljubljena u muza tj takve emocije 😊
Zar se smije ananas u trudnoći? Negdje sam citala da se ne smije jer izaziva kontrakcije maternice? Isto tako sam citala da se ne smije u prvom tromjesečju, pa sam citala da se ne smije uopće. Ja ga sirota izbjegavam jer nisam na čisto sa njim…
Napokon nema voca kojeg ja nisam kroz trudnocu do sad stavila u usta i nista se nije dogodilo...barem za sad 😁🙈. Jedem i ananas i maline i borovnice i jagode i sve sto mi dode.
Svea ja bi da ti nama svaki dan iz neceg odrzis “predavanje” i da nas uputis u pravilni rast i razvoj. Nikako ne udavis, dapace. Svatko ce napravit na kraju kako zeli, ali ja jako volim slusati struku. I sama sam radni terapeut al ne radim u struci, no imam neka znanja. Mali mi je bio vjezbac 12 mjeseci tako da imam neke podloge. Ali kad mi ovako jos netko prica, jako volim poslusati sve savjete. Pa hvala ti 🙂
Babac molim lijepo recept za vocnu salatu 😄 Sta si sve stavila da stavim i na jer ne mogu hodat od bolova radi hemica. Poludit cu 😭
Evo, nakon jedno 5 dana takvog ludovanja da mi je stomak skakao s jedne na drugu stranu, dosao je dan kad je malac toliko miran da sam ga osjetila svega par puta onako kao da me milovao. I naravno da je sad panika. A ponavlja se to s vremena na vrijeme i znam da jednostavno ima takav ritam, al uopce si ne mogu pomoci. Jedva cekam da mi opet trga unutarnje organe 🙈
Jabuka, jagode, naranca, ananas.banana,kivi kad ga je bilo, sveg smo pojeli.
I par kapi limuna .bez grama secera. I stavim malo soka od ananasa unutra.
Doraa zlato upravo au to pravi majcinski osjecaji ❤️❤️bravo za Ivicu i Maricu ma oni ce brzo presisati porodajnu i dobijati brzinom munje gramice 🥰uzivaj u svakom trenutku sa njima.
Bas mi je drago citati kako si jos zaljubljena u muza tj takve emocije 😊
Zar se smije ananas u trudnoći? Negdje sam citala da se ne smije jer izaziva kontrakcije maternice? Isto tako sam citala da se ne smije u prvom tromjesečju, pa sam citala da se ne smije uopće. Ja ga sirota izbjegavam jer nisam na čisto sa njim…
Toliko koliko ga pojedem u vocnoj tijelo ga ni ne skuzi hehe 😊
Ma ja voce jedem sve sta mi pase.
A kontrakcije imam ovako i onako 😂
Ja iz sprdacine dodjem muzu i kazem da je on kriv sto se bebo ne mice jer zadnjih dana uopce nije razgovarao s njim i nije ga mazio. Lik dodje, pocne pricat s bebom i provocirat ga rukom, bebo se razmahao 🤷🏻♀️ Jedno 6 lijepih udaraca je bilo. Izgleda da je stvarno u muzu problem 🤣
Ahahahah moj se onda nikad skoro nebi mrdao 😂😂
Zato kad kazem tata gledaj ovaj se umiri 😂😂a inace tulum po cijele dane 😂
Super nek se bebo mrdao hehe
Dobar dan curke moje, cestitke na okruglim tjednima, pogotovo onima visokim. Bas se radujem bebicama 💗 Dora, tak sam ponosna na vas! Bravo lavice! Mimoza, mislim da sam s tobom pisala o ogtt. Idem ga radit sutra, i jel trebam doruckovat prije toga ili ne? Na nekim stranicama pise da sat prije treba jesti, na nekima da ne treba. Pregled mi je u 8 ujutro, tak da svakako ne bih jela, osim ako moram. I troskove snosi krankenkasse? Da se ne bih iznenadila tamo haha. Ljubim vas sve! I držite fige za tog secerku sutra, ne zelim odustati od krafnica 🤣❤️Renataja idem na iducem pregledu i pitala sam doktoricu za dorucak. Rekla mi je da MORAM jesti ujutro, jer inace rezultat nece biti dobar.
Otkuda sada to? Ogtt se radi natašte, pa nakon glukoze, pa opet za jedan sat. Ne smije se jesti.
Cure, stigle mi bočice i grijač za njih.
Aventovo.
Malo po malo slažem sve🙂
U svijetu beba je sav Avent na 20%pa sam iskoristila priliku.
Ja nisam radila doduse, ali da mrvičak, svugdje piše natašte i koliko sam vas sve popratile, sve ste tako i vadile. Ne znam...🤷♀️
Cure, stigle mi bočice i grijač za njih.
Aventovo.
Malo po malo slažem sve🙂
U svijetu beba je sav Avent na 20%pa sam iskoristila priliku.
Ja nisam radila doduse, ali da mrvičak, svugdje piše natašte i koliko sam vas sve popratile, sve ste tako i vadile. Ne znam…🤷♀️
https://ibb.co/DRrVb1T evo upute za OGTT, nema logike da se ujutro jede!!!!
CURE ja sam danas tako umorna bila 😀 ustala sam oko 8 a u 12 sam morala opet na spavanje izmedju nisam nista radila prosetala malo oko zgrade ..al sad je sve ok.sad sam odspavala 2 sata i osjecam se mnogo bolje ..mene od juce ponovo boli donji dio stomak a gore me vise nista ne muci kao da se mu se bebe okrenule pa su sad tezinom dole ..tacno osjetim kad su gdje ..Savjete bilo bi dobro da nam uvjek neko podjeli mözda i bolje sad dok smo u kompletu nego posle je pitanje lad cemo da citamo to sve 😀..ja sam imala uvjek zelju da imam tu nosaljku pa da svoju bebu nosim na prsima ako ste na to msille al posto ce biti dvije 😊😊😊 mislim dacu to da preskocim ..a sto se tice tih njihalica ovde su svi ludi za tim beby bjorn i svi moraju to da imaju ..al mogu sa kazem iz mog okruzenja 2 razlicita misljenja ..imam 2 necaka ..jedan je godinu dana tak je najmanje bio unutra jel ga je mama stavljala u onu sto je na baterije bilp joj lakse al ni tamo se nije zadrzavao vise od 20 min.drugo necak koji ima 7 mjeseci jel jos uvjek unutra samo unutra hoce cak mu mama sad pocela i davati jesti i unutra je ga stavi ..e sad sta je od toga pravilno ja iskreno nisam se zanimala ..al one su obe rekle dace sami proslede pa cu sa imam i ja..e dal ce moji unutra htjeti 🤔 sta god da odaberete svakako beba nebi bila neko dugo vrjeme unutra ..to je kao sa hodalicom neko odobrava neko ne ..i jedna i druga djeca i koja koriste i ne koriste prohodaju ..sad sam se raspisala ..htjela sam jos pozeliti dobro doslicu INES I PUSU ZA DORU IVICU I MARICU ..kao i cestitati Svea Na kupovini stana ..ovo je tvoja godina 🥰🥰🥰🥰🥰
Rose zadnjih par dana su bolnije, bas onak junacki zaboli a i cesce su, pogotovo kad sam aktivnija ili navecer. Bas osjetim da su drugacije nego sto su prije bile. Ma ne brinem se previse, vjerujem da ce se sa mirovanjem i terapijom smiriti. A nemam ni opasnosti od otvaranja, ja sam zacementirana 🥴
Dora draga e jesi me nasmijala sa sisama u kupusu, jos se smijem, uljepsala si mi dan 😅.
Ma miseki slatki samo se vi mazite, nema vece srece od toga, bas bude puno srce, neopisiv je osjecaj 💗💙♥️
Ja bila zacementirala pa je ipak krenulo otvaranje zbog kontrakcija, nikada ne znaš. Otvaranje sw dogodi u sekundi. Samo ti ipak miruj. 👍
Rose, ako je nosiljka ergonomski ispravna i beba dobro namještena, nebi trebalo biti opterećenja ni za naša leđato je cilj
Missy, drago mi je da ideš, 20.5. je stvarno daleko. Kod koga si se naručila?
Bebac nam nosi samo velike bebacebravo!
Nikita, u Medico sam se narucila..ma tko ce docekat 20.05 a pregled mi je zadnji bio prije 2 tjedna znaci 7 tjedana bi trebala cekati 😰...znam da je korona i sve ali jbmu valjda smo i mi trudnice isto bitne 😊😊
url=https://lilypie.com]
Aaajme kak vi brzo pisete 🙈Hvala svima na dobrodoslici! 🥰
Ne znam da li da se veselim posto otpustaju mjere i kap da od 4.5.ide normalno zdravstvo. Uzasno mi tesko pada sto nema pratnje 😓
Nemrem vas sad sve poloviti, ali vidim da pisete o njihaljkama i nosilicama:meni je prva beba i skrpz sam preplavljena sa svin tim stvarima 😅 sce sam dobila od robice do njihaljke, jedino sam kupila jastuk za nosenje i kompletic za van bolnice (da imam bas od nas uspomenu) ali nece mi ucitat sliku
Sortiraj odgovore
Najstariji