Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    23. Travanj 2020. 13:09

Ivica i Marica su poceli dobivati na tezini, cak ce im pocevat kolicinu ml hrane po obroku 😊 njemu na 16, njoj 10 💪🏼kaze pedijatrica da je njima "normalno" i prihvatljivo da se u cca 2 tjedna od poroda vrate na porodjajnu tezinu, ja navijam da budu i ranije, samo neka rastu mamine bubice male 🙏🏼🤗
    Za pola sata idem na kožiranje 💙💜🥰🥰
    Jaooo curkke, znam da je ludo, ali jos prije nego mi je rekla da su poceli dobivat i radi se zbilja o nekoliko grama, meni se ucinilo da su im rucice i obrascici nijansu puniji, krafnice moje najsladje!! Aaaa ne mogu docekat pola 2!! 😬 ali to kad ih pomazim po obrascicima pa razvuku taj refleksni smjesak, ma dala bi nekom da mi doslovno kuha cice u loncu kupusa, stvarno!! Misla sam da je ono koliko sam i dalje ludo zaljubljena u muza i ti naleti ljubavi prema njemu, da je to vrh, ali ovo je skroz drugacije, naravno da je, ali stvarno me roka potpuna zaljubljenost, ovo je ko da smrces kokain i pikas heroin i jedes gljive i pusis travu odjednom!! 
    Ovako dobro nije bilo ni Vrapcicinim narko susjedima 😬😋🥰

Skakavac
    23. Travanj 2020. 13:14

Dobar dan, da se i ja malo Javin.. Citan vas svaki dan i ovako iz prikrajka, ko da vas vecinu poznam citajuci vasa svakodnevna iskustva. 🤗 Ja san danas usla u 22.tjedan i jedino sta je novo jest to da me pocela guza bolit kad puno sidin, sta prije nije. Gornji dio leđa isto zeza, a najvise me satrala žgaravica. Poucena iskustvima nekih od vas, zab san ko 🙆‍♀️, kupit cu reflustat i pokusat si s time pomoc. Koma bas. Cini mi se da od pocetka trudnoće imam sve tegobe po školski 🙄 npr u ovim tjednima me jos zeludac ne pusta. Sta god ja pojiden, stvara mi muku. No dobro, ne smin se zalit.
    Ne pisen cesto, ali vas pratin, ko sta san napisala. Odahnen kad se ispostavi sve dobro i zelin da vam tako prolaze i nadolazeći dani. Svima neka je sa sricom. 💓🤗

Dora4
    23. Travanj 2020. 13:16

Napokon sigurna sam da ce to sve bit dobro, puno tekucine i proci ce to sve! Jooj znam, ali evo vec smo u zadnjem dijelu travnja, sad ce to!! 💪🏼😘
    Renata znas kako je, preskoci krafnice danas da ih mozes jest sutra 🤭
    Kaktusica super da nije stogod gore, nadam se da ce i nalazi bit dobri 😘😘
    Zuza ma javit ce se brzo, ne brini, pojedi nesto fino, popij citrusno, hladne vode il tako nesto 😘

• Bebac24
    23. Travanj 2020. 13:19

Žuža

Svea ja bi da ti nama svaki dan iz neceg odrzis “predavanje” i da nas uputis u pravilni rast i razvoj. Nikako ne udavis, dapace. Svatko ce napravit na kraju kako zeli, ali ja jako volim slusati struku. I sama sam radni terapeut al ne radim u struci, no imam neka znanja. Mali mi je bio vjezbac 12 mjeseci tako da imam neke podloge. Ali kad mi ovako jos netko prica, jako volim poslusati sve savjete. Pa hvala ti 🙂
    Babac molim lijepo recept za vocnu salatu 😄 Sta si sve stavila da stavim i na jer ne mogu hodat od bolova radi hemica. Poludit cu 😭
    Evo, nakon jedno 5 dana takvog ludovanja da mi je stomak skakao s jedne na drugu stranu, dosao je dan kad je malac toliko miran da sam ga osjetila svega par puta onako kao da me milovao. I naravno da je sad panika. A ponavlja se to s vremena na vrijeme i znam da jednostavno ima takav ritam, al uopce si ne mogu pomoci. Jedva cekam da mi opet trga unutarnje organe 🙈

Jabuka, jagode, naranca, ananas.banana,kivi kad ga je bilo, sveg smo pojeli. 
    I par kapi limuna .bez grama secera. I stavim malo soka od ananasa unutra.

Doraa zlato upravo au to pravi majcinski osjecaji ❤️❤️bravo za Ivicu i Maricu ma oni ce brzo presisati porodajnu i dobijati brzinom munje gramice 🥰uzivaj u svakom trenutku sa njima. 
    Bas mi je drago citati kako si jos zaljubljena u muza tj takve emocije 😊

23. Travanj 2020. 13:26

Bebac super na dobrom pregledu. Joj, na iducem si vec velikih 36, juhuhu
    Dana, obavezno nataste, do zadnjeg vadjenja krvi nista ne jedesm znaci ni slucajno jesti.

Napokon 2804
    23. Travanj 2020. 13:57

Bebac24

Žuža

Svea ja bi da ti nama svaki dan iz neceg odrzis “predavanje” i da nas uputis u pravilni rast i razvoj. Nikako ne udavis, dapace. Svatko ce napravit na kraju kako zeli, ali ja jako volim slusati struku. I sama sam radni terapeut al ne radim u struci, no imam neka znanja. Mali mi je bio vjezbac 12 mjeseci tako da imam neke podloge. Ali kad mi ovako jos netko prica, jako volim poslusati sve savjete. Pa hvala ti 🙂
    Babac molim lijepo recept za vocnu salatu 😄 Sta si sve stavila da stavim i na jer ne mogu hodat od bolova radi hemica. Poludit cu 😭
    Evo, nakon jedno 5 dana takvog ludovanja da mi je stomak skakao s jedne na drugu stranu, dosao je dan kad je malac toliko miran da sam ga osjetila svega par puta onako kao da me milovao. I naravno da je sad panika. A ponavlja se to s vremena na vrijeme i znam da jednostavno ima takav ritam, al uopce si ne mogu pomoci. Jedva cekam da mi opet trga unutarnje organe 🙈

Jabuka, jagode, naranca, ananas.banana,kivi kad ga je bilo, sveg smo pojeli.
    I par kapi limuna .bez grama secera. I stavim malo soka od ananasa unutra.

Doraa zlato upravo au to pravi majcinski osjecaji ❤️❤️bravo za Ivicu i Maricu ma oni ce brzo presisati porodajnu i dobijati brzinom munje gramice 🥰uzivaj u svakom trenutku sa njima.
    Bas mi je drago citati kako si jos zaljubljena u muza tj takve emocije 😊

Zar se smije ananas u trudnoći? Negdje sam citala da se ne smije jer izaziva kontrakcije maternice? Isto tako sam citala da se ne smije u prvom tromjesečju, pa sam citala da se ne smije uopće. Ja ga sirota izbjegavam jer nisam na čisto sa njim... 

Rose1
    23. Travanj 2020. 14:01

Cure, citat cu vas poslije, idem se spremiti...
    Dora superrr sto bebice napreduju🥳🥰veseli me svska tvoja vijest, uzivajte vas3zajedno
    Kaktusica superrr za dobar pregled, drzun fige i za dobre nalaze urina🤞🙏

💙

Kolacic
    23. Travanj 2020. 14:02

Renata92

Dobar dan curke moje, cestitke na okruglim tjednima, pogotovo onima visokim. Bas se radujem bebicama 💗 Dora, tak sam ponosna na vas! Bravo lavice! Mimoza, mislim da sam s tobom pisala o ogtt. Idem ga radit sutra, i jel trebam doruckovat prije toga ili ne? Na nekim stranicama pise da sat prije treba jesti, na nekima da ne treba. Pregled mi je u 8 ujutro, tak da svakako ne bih jela, osim ako moram. I troskove snosi krankenkasse? Da se ne bih iznenadila tamo haha. Ljubim vas sve! I držite fige za tog secerku sutra, ne zelim odustati od krafnica 🤣❤️

Renata ja idem na iducem pregledu i pitala sam doktoricu za dorucak. Rekla mi je da MORAM jesti ujutro, jer inace rezultat nece biti dobar.

Amelie 1
    23. Travanj 2020. 14:03

Fluffy i Bebac čestitke na dobrim pregledima!
    iris dobrodošla! Brojiš još sitno🙃
    Amneris i Svea super za nalaze!
    Yvettei ja sam odgojitelji i potpisujem Sveu, ekrani prema nekim stručnjacima do 3. godine uopće nisu potrebni a nadalje dozirano i to jako malo. 
    Njihaljka bi meni služila da dijete zabavim dok skuham nešto i slično... znaci bilo bi jako kratko u tome. I hvala svima na odgovorima 🙃
    Rose moja frendica ima nosiljku, ergonomski dobra i kaže da je odlična i uopće ne osjeti težinu.
    Kaktusica  meni je iza posteljica i nisam još skužila štucanje ili ne stuca🤷‍♀️

Mila7
    23. Travanj 2020. 14:07

Rose zadnjih par dana su bolnije, bas onak junacki zaboli a i cesce su, pogotovo kad sam aktivnija ili navecer. Bas osjetim da su drugacije nego sto su prije bile. Ma ne brinem se previse, vjerujem da ce se sa mirovanjem i terapijom smiriti. A nemam ni opasnosti od otvaranja, ja sam zacementirana 🥴
    Dora draga e jesi me nasmijala sa sisama u kupusu, jos se smijem, uljepsala si mi dan 😅.
    Ma miseki slatki samo se vi mazite, nema vece srece od toga, bas bude puno srce, neopisiv je osjecaj 💗💙♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.