Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    21. Travanj 2020. 22:14

mrvičak

Cure ja cu se pokusat maknuti s teme malo. Budući da je stalno nešto, a meni stres očito potiče kontrakcije i ne osjećam se psihički dobro, još sam danas čula jednu strašnu priču kolegice iz škole s poroda od prije tri dana, tako da se sve skupilo…
    Pokušat ću se maknuti…. Vidjet ću kakva ću biti sutra ali trenutno mi se toliko svega skupilo i suze mući idu niz oči da ne stajem. Čak sam počela guglati porod u 29.tjednu. Da mi je uredna trudnoća vjerojatno ne bih ovako reagirala, no budući da se u svim ovim slučajevima pronalazim, moram malo odahnuti…

Mrvicak draga, napravi onako kako je najbolje za vas, vi ste najbitni ❤️ 
    Javi se kad odlucis znas da cemo misliti na tebe 😘😘

Rose1
    21. Travanj 2020. 22:19

mrvičak

Cure ja cu se pokusat maknuti s teme malo. Budući da je stalno nešto, a meni stres očito potiče kontrakcije i ne osjećam se psihički dobro, još sam danas čula jednu strašnu priču kolegice iz škole s poroda od prije tri dana, tako da se sve skupilo…
    Pokušat ću se maknuti…. Vidjet ću kakva ću biti sutra ali trenutno mi se toliko svega skupilo i suze mući idu niz oči da ne stajem. Čak sam počela guglati porod u 29.tjednu. Da mi je uredna trudnoća vjerojatno ne bih ovako reagirala, no budući da se u svim ovim slučajevima pronalazim, moram malo odahnuti…

Razumijem te, i ja sam to pomislila, ali opet mi puno i znaci grupa...mene ovo sad bas potreslo, i bas sam neki dan komentirala Curly da me panika hvata jer mi je bas jak pritisak i ne znam u kakvom je stanju cerviks, jedva cekam cetvrtak...falit ces nam, ali napravi ono sto ce te umiriti, drz se draga😘

💙

Vrapčić123
    21. Travanj 2020. 22:23

Brbicaa dobro nam došla! 🥰
    Carly Sue jako mi je žao ovo čuti, nadam se od srca da nećeš tako skoro roditi. Nedaj svojoj bebici van.. Držim fige da sve bude ok! 🙏
    Kaktusica joj jako mi je drago da ste na kraju bili skupa na pregledu. ❤️ Također mi je drago čuti da je beba dobro! A taj glupi bubreg ti zbilja neda mira! Uf baš je iritantan.. 😤

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    21. Travanj 2020. 22:28

Mrvičak naša draga samo se ti malo odmori, predahni, opusti zbog bebice. Radi točno onako kako ti tijelo i um kaže... Mi smo tu i veselimo se tvome javljanju uvijek! Šaljem ti puse! 😘😘😘

Vrapčić123
    21. Travanj 2020. 22:29

Lijepe moje krafnice svima vam  želim laku i ugodnu noć! 😘😘😘

• indy34
    21. Travanj 2020. 22:32

mrvičak

😥od rjeci do rjeci si opisala moje osjecaje i moje stanje ..nadam se da ces uspjeti dase smiris ja pokusavam dase vratim u balans jos od Dore jel me to sa njom bas pogodilo ..kako dani odmicu meni je sve losije em psihicki em fizicki ..previse me svega strah  ..al sve pokusavam samu sebe da motiviram i dase uzdignem iznad straha to zelim i tebi i svima jel vjerujem da sve podjednako reagujemo ..laku noc ..svaka od nas nek pokusa dase opusti i da ne dozvolimo da nas strah pobjedi ..

• anav05
    21. Travanj 2020. 22:38

Bebac24

anav05

Cure, jedna stvar mi nije jasna i na to mi Hzzo,nije odgovorio.
    I dalje radim od doma, sredinom svibnja bi trebala otvarati prodiljni, do tad cu raditi.
    Na njihovim stranicama sam nasla da zahtjev skupa s dokumentacijom treba predati min. 15 dana prije nastupanja porodiljnog.
    Znate mozda sto o tome?
    Ili sam ja nesto krivo shvatila?

Ne treba otvarate ga na taj dan ili dan prije bez problema 😊

Hvala puno😊😊

• anav05
    21. Travanj 2020. 22:41

CurlySue

Samo da vam se kratko javim. Zavrsila sam na hitnoj s trudovima. Primila pikicu za razvoj pluca (pece ko vrag, a sutra ide jos jedna 😣), sad primam tokoplazmu i smiruje se. Rade mi obradu, izgleda da je neka jaka upala sve to pokrenula. Sok me tek sad lagano popusta, al svi su izuzetno dragi i susretljivi. Meni je malo prisjeo ulazak u 30. tjedan, a vi mi budite dobro 😘

A uh.
    Nadam se da će sve na dobro završiti.
    Drži se.
    I javljaj.
    Mi smo tu😘

DanijelaBB
    21. Travanj 2020. 22:43

mrvičak

Mrvičak, znan kako ti je...tako je bilo i meni. Ostajemo bez zapisničara, al nema veze 😊 uzmi sebi vrimena. 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Kolacic
    21. Travanj 2020. 22:43

indy34

mrvičak

😥od rjeci do rjeci si opisala moje osjecaje i moje stanje ..nadam se da ces uspjeti dase smiris ja pokusavam dase vratim u balans jos od Dore jel me to sa njom bas pogodilo ..kako dani odmicu meni je sve losije em psihicki em fizicki ..previse me svega strah ..al sve pokusavam samu sebe da motiviram i dase uzdignem iznad straha to zelim i tebi i svima jel vjerujem da sve podjednako reagujemo ..laku noc ..svaka od nas nek pokusa dase opusti i da ne dozvolimo da nas strah pobjedi ..

Mrvicak i sve ostale cure, koje imate potrebe, odmaknite se malo od foruma i drustvenih mreza, a posebno googlanja ❗. Ja vam jedino zelim skrenuti paznju da su Dora i njezine bebice dobro i nemojte se bojati. 💞😊
    Strahovima i stresovima najvise stetite svojem djetetu. Mislite mi i dalje pozitivno te probajte odmoriti malo. Ispecite neke dobre kolace 🧁, skuhajte fini rucak 🥘 i mazite vase trbuscice 🤰. 🥰😘
    Velika vecina vas ulazi ili je usla u 30.tjedne i to je vec stvarno jako visoka trudnoca, a medicina je napredovala i 40 tjedana trudnoce je ideala, ali ne treba biti bauk ako se porodimo i prije. Samo je bitno slusati svoj instinkt i pravovremeno reagirati. 
    Saljem vam svima zagrljaj i cujemo se sutra sa novim, lijepim i pozitivnim vijestima 🤗💞👶
    Laku noc svima🌜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.