Mrvičak, Indy curke sve imamo nekih teških dana. I normalno je da se ovako osjećate. Tako je meni bilo nakon potresa i ta glupa korona me bila ubila u pojam. Još istovremeno oboje i mislila sam si gdje je kraj katastrofama, što će iduće biti... Pokušajte si curke naći nešto što vas veseli, molite se ako ste vjernice, ako ne nađite si neku lijepu pričicu i čitajte si ju, puštajte si glazbicu, što god vas veseli... Mislite na svoje bebice u trbuhu i naravno na sebe... A mi smo, vaše krafnice tu da vas oraspoložimo 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Eto me, ctg uredan, cim je tokoplazma pocela djelovat malac se poceo javljat. Sad sam primila i antibiotik da saniraju upalu.
Zuza, rio, posumnjala sam kad se bol pocela javljat u jednakim razmacima od 20 min. Kad je doslo na 10 pocela su me bolit kriza i prepone. Na 5 sam dosla u bolnicu. Trudovi su prepoznatljivi jer tablete ne smiruju bol, smiruju samo kod kontrakcija. Cim su me vidjeli na hitnoj odma sam isla na tokoplazmu i daljnje pretrage. Sad sam malo mirnija.
Hvala vam svima 😘
Mrvicak, samo smireno, to je sad najbitnije ❤️
Eto me, ctg uredan, cim je tokoplazma pocela djelovat malac se poceo javljat. Sad sam primila i antibiotik da saniraju upalu.
Zuza, rio, posumnjala sam kad se bol pocela javljat u jednakim razmacima od 20 min. Kad je doslo na 10 pocela su me bolit kriza i prepone. Na 5 sam dosla u bolnicu. Trudovi su prepoznatljivi jer tablete ne smiruju bol, smiruju samo kod kontrakcija. Cim su me vidjeli na hitnoj odma sam isla na tokoplazmu i daljnje pretrage. Sad sam malo mirnija.
Hvala vam svima 😘
Drago mi je procitati da si dobro, i ti i beba i bravo za reakciju na vrijeme.
Ostaješ u bolnici?
Ja se slazem sa Kolacic i Vrapcic u potpunosti. Treba skrenuti misli na nesto pozitivno uvijek, pokusati pronaci neku lijepi misao, trenutak il dogadaj, odbiti negativne misli i emocije od sebe. ♥️
Ovakve situacije se dogadaju al mislim da smo svi generalno pozitivna ekipa i drago mi je zbog toga.
Curly, drago mi je to cuti. Odmori se i neka je sve u redu. 😇
Pozdrav ženske, evo da vam se javim, pola dana sam prespavala i sad me opet slama pa ću u krpe. Ugl bolova nema više, vjerojatno je antibiotik počeo djelovati, kod mokrenja i dalje peče, ali vjerujem da će se to sanirati. Muž mi kupio u ljekarni čaj od lista brusnice pa ću i to piti i nadati se da će brzo proći. Za rezultate korone me nisu zvali, zvala ja njih, ali se nisu javili. Vjerujem da ću ujutro saznati jer me svakako čeka pregled kod mog ginekologa u četvrtak pa da znam mogu li nesmetano ići. Bebicu osjećam cijeli dan pa ne brinem 💓
.
Dora nemam druge riječi nego PREKRASNO!!! 😍❤️ Baš mi je drago da su vas napokon spojili, koliko će to samo dati snage tebi, a pogotovo njima! Poželim odmah svoju curicu primiti u ruke!! Uživajte u tim dragocjenim trenucima, nadam se da ćete moći što više ❤️
.
Mrvičak samo odmori, ja se isto tako maknem na par dana zapravo bez javljanja pa kad me uhvati dobar dan, uzmem i pročitam sve pa se javim.. Hormoni su to, dugo si pišemo ovdje pa kad se javi bilo koja od nas s problemom zabrinemo se jedna za drugu, a i odmah strpimo za naše bebe. Samo nam dođi kad odahneš 😘
.
Zara ja sam isto naručila komodu iz Babylanda, isto 3-8 tjedana. Računalna sam, taman dođe do sredine 6.mj nadam se kad bi robicu prala i slagala u nju 😅 Morat ćemo se strpiti, ali ja se uvijek nadam u ranije dolaske dostave pa tako nekako i bude 😀
Hvala vam svima 😘
Uff sad sve čitam što se dešavalo s tobom, drago mi je da je sve na vrijeme zaustavljeno! Jel znaš o kakvoj se upali radi? Ja sam isto od jučer na antibiotiku iako nemam pojma zbog čega, jel infekcija, jel nela bakterija, navodno bakterije u nastajanju, šta god to značilo 😐 U svakom slučaju, lijepe vijesti, čuvaj se, bit će sve super, reagirala si i ti i doktori na vrijeme 🙏🏼
Hvala vam svima 😘
Odlicnooo, sad si tamo sigurna, to je izgleda ta upala izazvala pa vjerujem da ce sve smiriti kako antibiotici budu djelovali. Javi nam se, drz se❤
💙
Anavo, ostajem,al ne znam koliko...
Polly, i meni je upala, crp i leukociti poviseni i sad intravenozno antibiotik svakih 12 sati. Nadam se najboljem.
Cure, u bolnici je nenormalno vruce... Tanku odjecu nosite 😁
Curly bit ce to sve ok, pomoci ce lijekovi sigurno. Mene su u prosloj trudnoci uhvatili trudovi u 34.tjednu, 5 dana bila u bolnici, sve se smirilo i rodila sam u 38.tjednu. Samo hrabro, vazno da si otisla na hitnu. Miruj i zelim ti da cim prije se sve vrati u normalu 💪😘
Mrvicak znas gdje smo a ti napravi sto ce ti najvise koristiti. Kao sto je Vrapcic napisala, sve imamo fazu kad se maknemo malo sa foruma. Drzi se i znaj da smo uz tebe 🥰
Dora ma sto reci osim da mi je srce bilo puno kad sam procitala kako si se osjecala ♥️💙. Biti ce sve vise i vise takvih divnih susreta i mazenja sa svoja dva borca 😊.
Kaktusice super da je muzic bio uz tebe, vjerukem da si sve lakse podnijela uz njega 💗
Ja sam morala drmnuti normabel da smirim kontrakcije pa idem spavati. Zelim vam dobru noc 😘
Brbica dobro nam došla! ☺️
Kaktusice u svakom zlu neko dobro. 😉 Baš mi je drago da ste zajedno obavili pregled i da je Petrica super. Još nek bubreg prestane zezati i biti će odlično. ☺️
CurlySue drago mi je da su trudovi prestali. Baš me streslo kad sam vidjela da si zbog njih završila na hitnoj.. Samo odmaraj i drži se. 😘
Baš nas svako malo nešto mora "bocnuti", tako da je mrvičak tvoja potreba da se makneš potpuno razumljiva. Kad "naiđeš" znaš da te ovdje čeka hrpa krafnica sa njihovom pozitivom, mene to stalno i vraća ovom forumu bez obzira na neke loše situacije. ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji