Curly, bas mi je zao…biti ce sve ok. Javljaj nam se s novim informacijama.
Brbica, dobrodosla nam😃 isto iz Splita?
Tenks 😁 Da da, ti isto?
Curly dobro je da se zauatavljaju, da izguras jos 4-5 tjedana da beba jos ojaca pa ce sve bit ok! Mislimo sve na tebe!!! Drzi se ❤️❤️
Kaktusice bas super što ste na kraju bili skupa na pregledu. Kako male stvari zapravo puno znacea bubrezi bas zezaju, drzim palčeve da nebude više tih problema!!
CurlySue drži nam se i što duže ostani u klubu trudnica. Javljaj nam vijesti koliko budeš mogla ❤
Bebac mislim da je curly za vikend bila na pregledu/hitnoj i ako se ne varam spominjala je cerviks (da je skraćen), al nisam 100% pa me nemoj držati za riječ.
Tesko je sve poloviti jer se dosta nas tuzaka na nesto a puno nas je ❤️ samo da sve bude u redu ❤️❤️
Kaktusice bas super što ste na kraju bili skupa na pregledu. Kako male stvari zapravo puno znacea bubrezi bas zezaju, drzim palčeve da nebude više tih problema!!
CurlySue drži nam se i što duže ostani u klubu trudnica. Javljaj nam vijesti koliko budeš mogla ❤
Bebac mislim da je curly za vikend bila na pregledu/hitnoj i ako se ne varam spominjala je cerviks (da je skraćen), al nisam 100% pa me nemoj držati za riječ.
Je, u petak je bila na pregledu i zbog smeđarenja i upale joj je dano mirovanje. Rekla je da je skraćen, mislim za 4mm, ali da je to i dalje ok za njene tjedne, pa eto ne znam koliko joj je dug, sada me baš zanima. Cijela sam protrnula i odmah dobila kontrakcije od stresa
Curly u sigurnim si rukama. Ne stvaraj sebi dodatni stres, dat ce Bog da se to sad sve smiri i da izdrzite jos nekoliko tjedana u komadu. Mislimo na tebe ❤️
Curly joooj bas mi je zao...ali vjerujem i ja da ces bit to dobro cim antibiotici pocnu djelovat 🤞🤞 drzi se draga 😘😘
url=https://lilypie.com]
Curly a joj, drzi se, nadam se da cete izdrzat bar jos koji tjedan u komadu 🙏
Dora mamsita, meni su suze krenile samo dok san citala tvoj post, tako da virujen da su to emocije koje mi, prvorotke, jos nismo iskusile.
Cure kako vam stizu paketi, meni uzaano sporo, cekam 4 paketa narucena predprosli tj, sve je nesto usporeno, sve se ceka dugo. Bas san luda radi toga, ja cim narucin iscekujem dostavnu sluzbu na vratima.
Jeli ko naruciva sa babylanda? Narucila bi komodu, pise vrijeme cekanja 3 do 8 tjedana.
Kakve sam srice cekat cu je 8 ako ne i duze tjedana. A tila bi komodu slozit pa da opranu robicu mogu slagat u nju 😂
💞girl💞
Ta tokoplazma smiruje trudove tako da su stali, al to cu primat jos neko vrijeme. Dat ce mi antibiotik pa se nadam da ce se sve zaustavit, naravno koliko moze. Sad ide mirovanje.
Drzi se,sad si kao sto su cure rekle u sigurnim rukama..nije sve jos gotovo vjeruj oni to mogu da zaustave i ako bogda izguraces jos par nedelja tako ..vazno da pokusas na bilo koji nacin dase smiris da ne panicis ..i djelovanje sigurno i antibiotik i sve sto su ti dali ..uz tebe smo molicemo se da sve prodje najbolje po tebe i bebicu
Ta tokoplazma smiruje trudove tako da su stali, al to cu primat jos neko vrijeme. Dat ce mi antibiotik pa se nadam da ce se sve zaustavit, naravno koliko moze. Sad ide mirovanje.
CurlySue probaj se umiriti koliko god mozes. 😬 Mi sve mislimo na tebe i saljemo ti samo pozitivne vibre 🤗. Neka se ti trudovi smire da bebica jos malo uziva u maminoj busi. 🥰👶❤ Javljaj se da znamo da je sve u redu.
O misa my maloga Curly Sue drzim fige da se sto prije zaustave trudovi i da docekate jos koji tjedan u komadu 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji