Bok curke,
Nisam se javila nekoliko dana jer sam baš bila pod šokom od onog što se dogodilo Dori, dan nakon što sam se registrirala i počela vas pratiti. A i ja isto nosim blizance pa me po prilično pogodilo.
Mravičak - odmori se malo od foruma, u potpunosti te razumijem..
Dora - baš sam presretna što tvoji bebači napreduju, mogu zamisliti koji je to osjećaj kad ih gledaš tako male a tako hrabre male borce, ja sam se sva razniježila kad sam čitala o curici koja liči na tebe kad se plače, o malim rukicama... nešto prekrasno...ovo danas kad si ih primila uz tijelo, mogu zamisliti koji je to osjećaj...
CurlySue - pa šta se to događa sa tim upalama , drago mi je da ide na bolje i držim fige da čuvaš svoju bebicu još bar mjesec dana..
30.07.🥰🥰
CurlySue - naravno mislila sam da budete 2 u 1 još barem mjesec dana, a dao Bog i duže..
30.07.🥰🥰
Svea, u petrovoj.... Svi su divni i krasni, nema guzve, trenutno samo 2 zene u radaoni i svi su tako divni prema njima... Ja sam u predradaoni zbog infuzije tak da nemrem ni spavat 🙈 al bit ce to sve ok 😊
Dora- prekrasno 🥰🥰🥰🥰🥰
Brbica dobrodosla
Doznake, dobila ih danas fizicki i meni je rekla da oni ne smiju slati mailom jer im je receno da je to dokument, a da mi mozemo pak slati mailom na hzzo. Mislim da je to od zavoda do zavoda. Bezveze.
Kaktusice- ipak ti se posrecilo, izuzev ove boli, ali mislim da je otisl u drugi plan cim ste vidjeli svoju curu..
CurlySue nadam se da ces izdrzati jos nekoliko tjedana 🙏
Mrvicak odmori se i vrati nam se.
Svea, u petrovoj…. Svi su divni i krasni, nema guzve, trenutno samo 2 zene u radaoni i svi su tako divni prema njima… Ja sam u predradaoni zbog infuzije tak da nemrem ni spavat 🙈 al bit ce to sve ok 😊
Drago mi je da je sve pod kontrolom ..samo napred ..
CurlySue drzim fige da izdrzite jos, i bez obzira na sve vjerujem u sretan ishod...Ne zato sto sam neki nepopravljivi optimist nego zato sto sve statistika ipak ide u vasu korist bez obzira sto se dogadalo. ♥️
Zao mi je cura koje su se uznemirile, svakako odahnite a mi vas cekamo kad se budete spremne vratiti. Svatko u zivotu nade svoj nacin za nosenje s realnoscu, nekome pomogne odmak i to je ok. Meni pomaze suocavanje, svjesna sam da se dogada svasta, da se moze i meni dogoditi. Nisi miran u trudnoci, nisi ni kad rodis, to je nasa nova realnost koja je krenula s plusicem na testu i to nam nosi majcinstvo. Drzite se curke i sto prije nam se vratite !
Polly drago mi je da si bolje, jako su neozbiljni sto nisu danas javili rezultate pogotovo sto o njima ovisi daljni tijek tvojih pretraga, a ipak si trudnica. Srecom pa si dobro...
Leonie dosle su mi spavacice s boohoo, narucila sam uk 10 i 12, kako sam visoka tako mi taman prekriju dupe, nadam se da ce barem vizualno izgledati duze kad rodim i ostanem bez trbuha. One dvije na gumbe izgledaju kao duze majice, a crna na bretele...ne znam sto da kazem...muz se smijao kako je kratka i gola, malo neukusno izgleda a jos sam probala preko odjece 🙃 trebala sam naruciti uk14 ili 16 bar da ima lufta
Dobro jutro cure. 😘
Ja budna od 4.50 kad sam isla na wc i nikako zaspat 🤦♀️
Curly, drago mi je da si pod nadzorom, vjerujem da cete izdrzari jos koji tjedan u komadu 😘
Polly, zbilja glupa situacija da ti nisu javili rezultate jos, nadam se da ce antibiotik odradit svoje
Cure koje pune danas tjedne, cestitke ❤️
Baby girl 💜
Dobro jutro 🥰 nadam se da ste sve dobro, nije me bilo par dana ali ću prelistat malo da vidim šta se događalo 😂 ja danas punim 30tt, imala jučer pregled, beba je na 1.4kg i kaže mi gin da je deblji za 200g za period u kojem je, Al opet bolje i deblji nego sitniji.. 🙄 Mene zanima koje ste si grudnjake za dojenje pripremile? Od kojeg brenda? Vidim da jako dobre recenzije imaju grudnjaci iz dm-a 🧐 a nisu skupi
Dobro jutro 😊 Ja sam se probudila u nekoj panici jer stalno spavam nekako polusvjesna svega, pa sam tako svjesna skuzila da se beban nije javlja dugo tijekom noci.. Al evo sad je super, prevrnio je sve zivo unutra.. Bice sam ga jadnicka probudila, jer sam tresla stomak..
Sta mi panika radi.. Boze sacuvaj.. Nisam vise normalna.
Curly nadam se da si bolje... Bit ce sve dobro, jer si reagirala na vrijeme.. Vjerujem da cete dogurati jos dugo u jednom komadu. 😘😘
Cestitke na punim tjednima curke i sretno na pregledima ako ima netko danas!!
Sortiraj odgovore
Najstariji