Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kolacic
    21. Travanj 2020. 19:53

Dora4

Krafnice evo moj najljepsi i najdivniji trenutak od kad se tipkamo i druzimo…danas smo dobili dozvolu za kožiranje, onaj kontakt koza na kozu, sat vremena, ja sam morala obuc topic neki i onda su mi ih zgurali oboje unutra, ajme NEOPISIVO!!!!
    Ovo se ne moze usporedit s niti jednim osjecajem, niti jednim dozivljajem, dogadjajem, icim ranije vidjenim, prozivljenim!
    🥰🥰🥰🥰 totalno sam u transu!!!
    Ajme nemate pojma (prvorotke) koji valovi ljubavi, njeznosti, cistoce, mira i sveopce pozitive vas cekaju!!!! 🥰🥰🥰🥰
    Kad su izvadili mlijeko POTEKLO iz cice sve po topicu 🤭
    Koja RADOST i BLAGOSLOV 😊🤗💕💓💗🙏🏼

Dora ovo je predivno citati!!! Najezila sam se od dragosti 🥰🥰🥰🥰🥰

Brbicaa
    21. Travanj 2020. 19:54

Fluffy

Evo cure ako koga zanima, Klub trudnica-roditelja Split su objavili na svojoj stranici na faceu da uskoro odrzavaju radionicu iz disanja i relaksacije pri porodu.

Da da, 29og..preko zoom-a 😊

zmya
    21. Travanj 2020. 19:57

Nama su banali zoom sa poslovnih laptopa... morat cu nesto skombinirat. Tnx na info!

• Bebac24
    21. Travanj 2020. 19:57

Brbicaa

dana130

Bebac, ista stvar. Ja sam bas zimogrozna, a muz grije i uvijek je topal kao da ima temperaturu, ali evo zadnjih dana ja otvaram prozore, otkrivam se po noci, a on pokriven, tako da te razumijem 😂

Moj muz je cijele godine u kratkim rukavima, kad je bas neka bura onda ce obuc jaketu al doslovno ne posjeduje majicu dugih rukava.. Medutim sad sam i ja ta koja vanka seta u kratkim majicama, njemu jos nije jasno sta se dogada😅😅 prozori su nam rastvoreni cijeli dan i noc, drugacije ne mogu.. A znojim se bez da mi je vruce, samo sam.. Mokra.. 🤣🤣

Ahahaha i moj je baaas takav. On i usred zime u kratkima ahahah

• Bebac24
    21. Travanj 2020. 19:59

anav05

Cure, jedna stvar mi nije jasna i na to mi Hzzo,nije odgovorio.
    I dalje radim od doma, sredinom svibnja bi trebala otvarati prodiljni, do tad cu raditi.
    Na njihovim stranicama sam nasla da zahtjev skupa s dokumentacijom treba predati min. 15 dana prije nastupanja porodiljnog.
    Znate mozda sto o tome?
    Ili sam ja nesto krivo shvatila?

Ne treba otvarate ga na taj dan ili dan prije bez problema 😊

Rose1

Trancie odlicnooo, samo nek curka raste🌸❤

Mrvicak ooo pa svasta si ti danas narucila, superrr😊
    Brbica dobro nam dosla🎉

Pepili a vrh su ti tutice

Kaktusice ma jooooj, jebemu, bas mi zao sto te ti bubrezi zezaju☹ali mi je drago za odlican pregled i sto je muzic bio s tobom❤

Zmya da,da, i cak ima nekih popustica
    Maree nije mi poznata za sada ta bol, ako bude potrajala i boli, zovi gineka da budes na miru

💙

mimoza

Zmya hahaha kontrakcije vec imam, samo mi mlijeko jos fali 😂😂
    Trancie super za dobar pregled 🤗 ima vremena da se okrene. Moj je u 28tt bio na zadak, a sa 32 tt se okrenuo, jos uvijek je glavom dole i nadam se da ce ostati.
    Brbicaa naravno da primamo 😊 dobro ti nama dosla i decko, naravno 🤗
    Mrvicak bome si se i ti dobro opremila, iako nije bio takav plan 😂 i ja se danas danas opet u trosak bacila, al sta da se radi 🤨

kaktusica
    21. Travanj 2020. 20:09

Zmya hvala ti za recept, spremila sam.ga i bas bi mogla probati za vikend, volim karfiol na sve nacine!
    M mare meni je stalno ta tupa bol ispod stomka ali desno, mwni je povezano s tim bubregom, pijeskom, uretrom pa me zato boli. Puno vode i brusnice,  klasika...
    Ispekla buhtle sad kad sam se vratila i pojela 2 vrele, zgaravica je vec pocela 🤮

mimoza
    21. Travanj 2020. 20:11

Uvijek nesto zaboravim
    Pepilli preslatki su kombinezoni 🤗 mislim da sam ovdje u h&m vidjela slicne.
    Kaktusica evo vidis kako u svakom zlu ima nesto dobro. Nadam se da ce prestati ta bol u bubrezima i jako mi je drago sto je i muzic vidio curicu 🤗

• CurlySue
    21. Travanj 2020. 20:17

Samo da vam se kratko javim. Zavrsila sam na hitnoj s trudovima. Primila pikicu za razvoj pluca (pece ko vrag, a sutra ide jos jedna 😣), sad primam tokoplazmu i smiruje se. Rade mi obradu, izgleda da je neka jaka upala sve to pokrenula. Sok me tek sad lagano popusta, al svi su izuzetno dragi i susretljivi. Meni je malo prisjeo ulazak u 30. tjedan, a vi mi budite dobro 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.