Pozdrav Curke nova sam ovdje :)
Trenutno se nalazim u Bolnici zadržana sam u ponedjeljak radi manjak vode.. A sama sam u sobi nemas ni s kim popričati ni požaliti se.
Ima li ko iskustva s manjkom vode i kako vase trudnoće napreduju
Dobro jutro svima!
Dora bas me raznjezilo kad si napisala da si drzala.svoje bebice. Vjerujem da si uzivala i ti, a i one. Samo pozitivno dalje.
Curly, bas mi je zao! Drzim fige da bebica bude sto dulje unutra 😉
Brbica, dobrodosla 😃
Kaktusice drago mi je zbog pregleda i da je muz mogao s tobom! Sigurna sam da si odmah sretnija i mirnija. Nadam se da te bubrezi nece previse muciti.
Polly drago mi je da si bolje 🙂
Mrvičak napravi kako mislis da je najbolje za tebe .
Cure, znam da vas vecinu muci te ovo te ono, i samoj mi je tako. Evo, vec me dva dana boli glava bez prestanka, ne smijem se ni nakasljati ni nasmijati, onda mi zbog toga divlja tlak, popila jucer 4 lupoceta, ma kao i da nisam. No tjesim se da ce sve biti ok i da je ovo samo prolazno. Trudim se ne razmisljati o najgorim scenarijima. Zaokupim se necim pozitivnim.
Mislim da sve trebamo biti pozitivne sto je vise moguce. Znam da smo sve razlicite, ali treba se veseliti svakom novom danu.
Uglavnom, jucer sam sa stranice mali andeo narucila tetrice, plahte, vrecu za spavanje i dekicu. Sve mi izgleda predobro. Jedva cekam da stigne pa da vidim i uzivo.
Cestitam na punim tjednima svima koje zaokruzuju i sretno na pregledima danas tko ima!
38+6
Jutro cure, mi budni od 3 ipo.. Malac se zaigrao nakon mog posjeta wc-u i nije se smirio 😅😅 ima koja jos sa jakim kontrakcijama bas tako u noc/jutro.. I da, procurila mi cica 😅 nikako se naviknit na to..

Dobro jutro 🥰 nadam se da ste sve dobro, nije me bilo par dana ali ću prelistat malo da vidim šta se događalo 😂 ja danas punim 30tt, imala jučer pregled, beba je na 1.4kg i kaže mi gin da je deblji za 200g za period u kojem je, Al opet bolje i deblji nego sitniji.. 🙄 Mene zanima koje ste si grudnjake za dojenje pripremile? Od kojeg brenda? Vidim da jako dobre recenzije imaju grudnjaci iz dm-a 🧐 a nisu skupi
Moja curica je s 29+4 imala oko 1500g, vole papati🙂
Mislis hm-a?🤷♀️
Ja imam njihova dva i dvije potkosulje iz Lidla, 100%pamuk... mekano i fino oboje.
Jutro cure!
Čestitam na punim tjednima 💐
Dora tako mi je drago da si malene mišiće držala u naručju i što je mlijeko lijepo nadošlo, sad će svakim danom biti sve veći i jači🥰
CurlySue super da si na vrijeme reagirala, sad će se to sve sa lijekovima smiriti i polako ćeš gurati do termina.🤞
Polly nadam se da će nalaz što prije da možeš mirne duše kod doktora. Baš mi je žao što ti zbog sumnje na koronu nisu napravili pravi pregled.
Također razumijem cure koje će malo odmoriti od foruma, to i meni muž zna reći kad mu spomenem da se nekoj nešto desilo. Ja opet na to gledam malo drugačije, čim je par dana mir i sve smo u nekom super raspoloženju opustim se i skoro zaboravim da moram mirovati, uvijek moram još samo nešto odraditi, a ovakvi događaji mi budu opomena da usporim i strpim se još koji tjedan.
Nadam se da je ovo sa CurlySue zadnja opomena na ljetnim bebama i da nam se više ni jednoj ništa izvanredno neće dogodito.
Moramo biti hrabre😘
Dobrodošle nove cure!

Jutro krafnice ❤️❤️Sretno svima sto pune tjedne i sretno na pregledima danas ❤️❤️
Ja isto lose skroz spavam u zadnje, budim se, okrecem 🤦🏼♀️Jos me mala tako opalila dva puta po mjehuru sinoc da sam protrnla sva ...
curlysue bit ce to sve dobro sada, sigurno je na vrijeme reagirajo pa ce se sve smiriti!!! Izgurat cete vi jos 2u1 dok treba ❤️

Pozdrav Curke nova sam ovdje :)
Trenutno se nalazim u Bolnici zadržana sam u ponedjeljak radi manjak vode.. A sama sam u sobi nemas ni s kim popričati ni požaliti se.
Ima li ko iskustva s manjkom vode i kako vase trudnoće napreduju
Miha_lea dobro nam dosla. Koji si tjedan trudnoce, iz kojega grada, znas li sto nosis? 😊
Koliko se sjecam, cure ovdje nisu imale bas situacije s manjkom vode, ali mozda jest koja imala u prosloj trudnoci pa ce napisati ako koja zna sto o tome.
Drzimo 🤞 da bude sve dobro 🤰

Jutro cure!
Miha-Lea - moja frendica je imala problem sa plodnom vodom, češće je kontrolirana i nalijevala se vodom (ne znam kako to pomaze, ali se sjećam da je tako bilo) .. i izdržala do 37-mog tjedna. U kojem si ti tjednu?
Inače, cure, od kada ste počele osjećati bebu/bebe? Ja ili još ne kužim jer mi je prva trudnoća 🤔ili se moje bebe još ne miču 😞. Sad sam 21+0, blizanci.
30.07.🥰🥰
Jutro cure!
Miha-Lea - moja frendica je imala problem sa plodnom vodom, češće je kontrolirana i nalijevala se vodom (ne znam kako to pomaze, ali se sjećam da je tako bilo) .. i izdržala do 37-mog tjedna. U kojem si ti tjednu?
Inače, cure, od kada ste počele osjećati bebu/bebe? Ja ili još ne kužim jer mi je prva trudnoća 🤔ili se moje bebe još ne miču 😞. Sad sam 21+0, blizanci.
Sve ovisi di su posteljice. U prvoj svakako krene kasnije to da osjecas. Na pocetku su to samo leptirici, pa udarci.
Polako micu se oni bez brige 😊😊

Dobro jutro cure!!!
Ja odlucila dalje samo pozitivno, jutro je uvijek pametnije...nema nam druge cure...Dora i bebice su dobro i lijepo napreduju❤💙, CurlySue nam je isto sad dobro i uz terapiju ce se sve to smiriti i docekat ce sigurne tjedne🙏💪❤
Vidim da se zalite na spavanje-ja se danima vrtim s boka na bok, opet je dosta pocelo boljeti, ali sve zlo s tim
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji