Dobrodosla Brbiceee! Nadamo se da i ti volis krafne😆
Pepili prekjut su! 😍
Jako mi je drago da nam je kaktusica docekala svoje i da je sve super sa bebicom :))
Rose dobro je znat da ima na Mall.hr uzet, jos se i nadje nesto ovih malih velicina sta je super, a njihov dostavni centar mi je tu ful blizu!
Mi bili setat uru vrimena, naravno, ko ce na ravnom izvrnit nogu nego ja plavusa.. 😂
Volim ih vise nego sto je normalno 😁🤣
Kaktusice baš mi je drago da ste ipak uspjeli obaviti pregled zajedno, pa makar i zbog glupih bubrega... Ja sam imala jaku upalu pred dvije godine, još sad se jasno sjećam boli, temperature i tresavice koju su mi izazvali, radije bih još jednom rodila nego tu bol trpila.
Nadam se da će ti se stanje s bubrezima smiriti, i da neće biti komplikacija.
Baš mi je drago vidjeti da ti je suprug tako brižan i pažljiv, Iako možda to ne možete fizički izraziti zbog situacije, kroz njegove postupke i brigu se vidi da ste mu vi cijeli svijet 🥰.
Sreća mamina
Dobrodošao
Cure jeste imale neki nelagodan osjecaj kao tupa bol ispod stomaka,bas nisko..Cijeli dan me prati,a bebu osjetim citav dan uglavnom vrckava je.. Samo eto taj neki pritisak neobjasnjiv.. pila magnezij i apaurin,ali i dalje..
Kaktusice baš mi je drago da ste ipak uspjeli obaviti pregled zajedno, pa makar i zbog glupih bubrega… Ja sam imala jaku upalu pred dvije godine, još sad se jasno sjećam boli, temperature i tresavice koju su mi izazvali, radije bih još jednom rodila nego tu bol trpila.
Nadam se da će ti se stanje s bubrezima smiriti, i da neće biti komplikacija.
Baš mi je drago vidjeti da ti je suprug tako brižan i pažljiv, Iako možda to ne možete fizički izraziti zbog situacije, kroz njegove postupke i brigu se vidi da ste mu vi cijeli svijet 🥰.
Bas ti hvala 🥰 A ja danas bas imala ispade prema njemu, bas mi je sad zao...
Ajoj, i tebe znaci s bubrezima mucilo. Mogu misliti kako boli jer ovo je strasno
Cure jeste imale neki nelagodan osjecaj kao tupa bol ispod stomaka,bas nisko..Cijeli dan me prati,a bebu osjetim citav dan uglavnom vrckava je.. Samo eto taj neki pritisak neobjasnjiv.. pila magnezij i apaurin,ali i dalje..
Da, to mi je stalno u zadnje vrijeme, zbog istkga i kontrakcija otisla jucer izvanredno na pregled. Rekla mi strogo mirovanje i Mg 475
Ne mogu rec da mi je kao pritisak, meni je vise neko bolno tuckanje, skroz nisko dole, cak bi rekla u rodnici. Uz to svakodnevni BH, po par puta dnevno. Ne znam jel povezano. Pregled mi je sljedeci tjedan nadam se pa cu bas pitat doktoricu.
Ne mogu rec da mi je kao pritisak, meni je vise neko bolno tuckanje, skroz nisko dole, cak bi rekla u rodnici. Uz to svakodnevni BH, po par puta dnevno. Ne znam jel povezano. Pregled mi je sljedeci tjedan nadam se pa cu bas pitat doktoricu.
Pa bas neobjasnjiva tupa bol.. anezz kako opisat.. I meni je tek utorak pregled,ali ja svakako mirujem zbog serklaza.. Osjetim bebicu pa me malo to smiruje
Pa bas neobjasnjiva tupa bol.. anezz kako opisat.. I meni je tek utorak pregled,ali ja svakako mirujem zbog serklaza.. Osjetim bebicu pa me malo to smiruje
Ako smatras da nije normalno svakako nazovi doktora pa vidi sto ti kaze, pogotovo ako si vec na mirovanju.
Večer cure, nadam se da je kod vas malo bolje vrijeme, ovdje kiša pada ko mutava već dva dana, mogu sve izolacije i viruse podnijet, ali kiša me satare Drago mi je da su vam svima pregledi prošli ok i posebno drago da nam je Dora uživala s bebicama danas. Ovaj opis me baaš oraspoložilo, predivno i neka mlijeka u slapovima!
Meni je prošlo više od dva mjeseca od zadnjeg Uzv-a i pregleda tako da postajem lagano frustrirana i ljuta na sve ovo. Vidim da ste opako počele naručivat odjeću i nabavljat sve, di god sam otišla pogledat sve je pokupovano hahah. Ničeg na zalihi. Mene su zeznuli iz Babycentra...naručila Jane Muum kolica na akciji i danas zovu da imaju samo izložbena...naravno da neću to uzet. A toliko mi je trebalo dok se ohrabrim naručit ih i sad ostade bez njih
Nemam drugi izbor niti znam koje bi ako ne te, pogubim se u tom svijetu totalno.
Evo cure ako koga zanima, Klub trudnica-roditelja Split su objavili na svojoj stranici na faceu da uskoro odrzavaju radionicu iz disanja i relaksacije pri porodu.
Sortiraj odgovore
Najstariji