Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    20. Travanj 2020. 15:06

mrvičak

Evo me s pregleda. Stanje je hvala Bogu isto. Cerviks je 41mm,kažr dr da je to super. Nije me željela prstima dolje dirat već je izmjerila sa vaginalnim uzv. Bebu je samo na sekund provjerila.
    Pregled s petka prebačen za idući tjedan, ako se ne nastave ove kontrakcije.
    Piti Mg 475 dozu i mirovati.

Drago mi je da je dobro sve.
    Čuvaj se😘

Nikita206

Rio, pogledaj Kištra by Vavra, rade doslovno plišane  verzije kućnih ljubimaca, i druge stvarčice koje su isto prefora 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Fluffy

Mrvicak, super da je sve ok. I odlicno da karantena nije utjecala na kilazu 😃
    Rose, Zmya…dok nema potrebe nemojte gledati 😂 drzite je u lijepom sjecanju...tko zna kad ce opet biti stara 😂

• anav05
    20. Travanj 2020. 15:07

Kolacic

Mokvica

Večer krafnice!
    Mi smo vikend proveli na vikendici. Ondje je signal poprilično loš tako da sam sad tek hvatala zaostatke. Na puno toga sam se htjela osvrnuti, ali ću vjerojatno većinu zaboraviti. 🙈
    Ivcy, anavo, rose, fenjer čestitke curke napunim tjednima!
    Napokon super da su svi nalazi uredni, možda je samo počelo širenje pa zato osjećaš bolove. U svakom slučaju, nadam se da te više neće mučiti.
    Dora drago mi je da se sve odvija kako treba, čak i mlijeko nailazi. Biti će to sve super!
    Kaktusice jako lijepo izgledaš!
    Je li koja slučajno naručivala sa stranice Bonprix.hr? Ne znam jesu ok, no slučajno sam naletjela na njih i ova spavaćica mi se baš sviđa https://ibb.co/Nm6xKNC i cijene su im skroz dobre.
    Mokvicaja ti imam hrpetinu stvari iz Bonprix i ja sam uvijek do sad bila zadovoljna.

Toliko ste aktivne da vas ne stignem dostici. Uvijek kasnim 20-30 stranica. 🙈 Nadam se da ste sve ok.
    Mi smo danas kupili Autosjedalicu i bazu od Maxi Cosi (Peble Pro i-Size Scribble, za bazu nemam pojima koji je model, jer sam uzela onu koja odgovara toj sjedalici)…oboje je bilo na akciji i bas sam sretna da sam opet usparala hrpu novcica. 😁
    https://ibb.co/svyQtcK

Lijepa je😊
    Di ste popust uboli?

Amneris
    20. Travanj 2020. 15:11

Mrvičak odlično! A ovo s kilama bonus, fantastično!l
    Sad čekamo Doru s vijestima!

Vrapčić123
    20. Travanj 2020. 15:18

Napokon kad si operirala endometriozu? Što je to na kraju? Neka upala ili? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    20. Travanj 2020. 15:19

fenjer

Jel se smije piti rinolan/claritin u trudnoci? Ubija me kihanje i curenje nosa

Meni je ginekolog rekao da se Claritine smije jer je to antihistaminik starije generacije ,al da probam istrpit ako ide. Smije se i Tafen koji je lokalni antihistaminik(?) . Ja sam dakako popila samo ako bi mi išlo do gušenja, inače trpim i reklamiram zewu

Sreća mamina

Dobrodošao

Napokon 2804
    20. Travanj 2020. 15:26

Vrapčić123

Napokon kad si operirala endometriozu? Što je to na kraju? Neka upala ili?

Prije tocno godinu dana sam operirala, jer su kao zaključili da zbog nje ne ostajem trudna... 
    Krvna slika je uredna nista nije povišeno da bi ukazivalo na upalu. U bolnici svi nalazi i vise nego odlični, a sad mi kod ginica uzeli urin i ponovili sve i nadu to u urinu... I što su mi rekli da su vjerojatno bolovi povezani sa Endometriozom, odnosno oziljkom od nje i sa tim u urinu i da zavrsim sa antibioticima i vidim hoce me i dalje boliti, ako bude bolilo da dodem pa da ce me detaljno pregledati. 
    Tak da ja na kraju opet kao mutava ne znam sta je... 

20. Travanj 2020. 15:35

Pepilli

fenjer

Jel se smije piti rinolan/claritin u trudnoci? Ubija me kihanje i curenje nosa

Meni je ginekolog rekao da se Claritine smije jer je to antihistaminik starije generacije ,al da probam istrpit ako ide. Smije se i Tafen koji je lokalni antihistaminik(?) . Ja sam dakako popila samo ako bi mi išlo do gušenja, inače trpim i reklamiram zewu

👍 hvala ti na toj informaciji, budem onda trpila koliko ide. a ni nemam ga doma, morala bi do ljekarne. 

• CurlySue
    20. Travanj 2020. 15:39

Mrvicak, super za pregled i kilice, sad odmaraj. 😊
    Rose, nema mjesta panici, samo polako 😉 ja sam inace dosta aktivna i lezanje i moljenje da mi netko nesto napravi nije za mene pa cesto znam pretjerat, a i vjezbam redovito... Sve to je uz upalu dovelo do malog skracivanja i ne mora bit da ce to kod tebe bit slucaj 😉
    Dora, evo opet sam glumila malog narkica 😁 guk je i vise nego ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.