Rose a znam da nema, nigdje ništa nema i baš me to živcira. Ionako ću pričekati, imam još vremena naručiti, samo treba svako malo baciti oko..
Kaktusica hvala tii, baš je preslatko 😍 Za koliko ti je stigao Sinsay?
Yvette hahah imas pravo, ako mogu zavirivati medu noge onda nema srama ni za gore 😂 meni su jako lijepe te spavacice na bretele, a ne volim inace spavacice niti spavam u njima. ja imam male cicke pa mi je neugodno pokazivati ih, a ne mogu ni zamisliti kako bi izgledalo da mi ih netko nepoznat gnjavi i navlaci mlijeko, ali valjda sram u tim situacijama nestane.
Polly a iskrena da ti budem nisam nikad vidjela nikog u bolnici s takvom spavacicom, ali valjda zene ako izadu iz soba ogrnu neki mantil ili nesto. ja se isto znojim, vec sad sam pocela, po noci otvaram prozore, osjecam se kao da imam valunge 😂
Dora ja si sad mislim da se ti nisi nijednom uslikala dok si bila trio i pokazala kako izgleda busa sa dvije bebe 😠😠😛
Sinsay je jaaaako sladak, bas je lijepa robica, jedva cekam saznati spol da navalim s narucivanjem, ali do tad cete vec sve razgrabiti 😂😛
Smijesne su mi ove vase price da ste trudne sa tudom tudom djecom, bas pricam dragome, a on mi kaze za tu pricu sto je mislim Kaktusica napisala da je beba povukla crne gene od pradjeda, eto iste dokumentarce gledate. izgleda da je i njega strah da dobije malog crnca 😂🙈
Kaktusice, predivno je sveee stvarno😍😍😍
Mrvicak, javi nam se cim zavrsis pregled. Svakako odi vidit do cega je.
Jao sva ribica je taaaako slatka , ja osobno nisam naručivala ništa osim Star Wars kompletića iz Babycentra jer nemam piđamica za dečka u broju 62( sve od Seke je ultra curičasto )... A i nisam mogla odoljeti, nerd faktor sky high.....
Danas sam za ručak radila lazanje ,al J mu M, što me šogor naživciro. Pametan čovjek na lazanje meće kečap.. Zgadio mi je ono što tako volim dok sam vidla, ko da u mesni saft nisam stavila pola litre Passate... I na pizzu meću j*****kečap, barbarizam.
Sreća mamina
Dobrodošao
Yvette hahah imas pravo, ako mogu zavirivati medu noge onda nema srama ni za gore 😂 meni su jako lijepe te spavacice na bretele, a ne volim inace spavacice niti spavam u njima. ja imam male cicke pa mi je neugodno pokazivati ih, a ne mogu ni zamisliti kako bi izgledalo da mi ih netko nepoznat gnjavi i navlaci mlijeko, ali valjda sram u tim situacijama nestane.
Polly a iskrena da ti budem nisam nikad vidjela nikog u bolnici s takvom spavacicom, ali valjda zene ako izadu iz soba ogrnu neki mantil ili nesto. ja se isto znojim, vec sad sam pocela, po noci otvaram prozore, osjecam se kao da imam valunge 😂
Dora ja si sad mislim da se ti nisi nijednom uslikala dok si bila trio i pokazala kako izgleda busa sa dvije bebe 😠😠😛
Sinsay je jaaaako sladak, bas je lijepa robica, jedva cekam saznati spol da navalim s narucivanjem, ali do tad cete vec sve razgrabiti 😂😛
Smijesne su mi ove vase price da ste trudne sa tudom tudom djecom, bas pricam dragome, a on mi kaze za tu pricu sto je mislim Kaktusica napisala da je beba povukla crne gene od pradjeda, eto iste dokumentarce gledate. izgleda da je i njega strah da dobije malog crnca 😂🙈
A je, kad razmisliš uglavnom su to kratki rukavi, nosit ću ja dvije s kratkim pa ću procijeniti situaciju jel bed ili nije za bretele 😆🤦🏼♀️
Geni- ja bih bila taaaaaaako sretna kad bi koje moje dijete povukli genima na pradjeda s mamine strane, pravi visoki rodi Mađar.... Riđokosa djeca su preslatka a kud sreće kad bi dobila malu riđu kovrčavicu( tho , ne bih baš sad unedogled isprobavala ,rekla sam mužu da će ići na vazektomiju ako složi još koje dijete, neljudski je da svaku trudnoću moram mirovati a ono malo što ne mirujem valjam se ko malu bure po kući)...
Sreća mamina
Dobrodošao
Spavaćica- u bolnici s kćerkom sam imala i spavaćice na rukave i jednu na bretele. Ta na bretele mi je još bila naaajugodnija, nek ljudi ne kakaju o ukusu ili neukusu, kad ti pipicu vidi pol liječničkog osoblja, a cice pol sestara s odjela tak ti je svejedno jel imaš rukave ili bretelice, ionak pol mama lufta cice zbog ragada, mastitisa ili opće napetosti, drugima curi mlijeko ili doje bebice. Nemojte se opterećivati izgledom spavaćica ,ionako će vam biti pakleno u sobama, vjerojatno će u pol ljeta grijati...
Sreća mamina
Dobrodošao
Kaktusica pre dobro 😁😁 nemam nista od odjece na pink pantera, nisam nikad naletila na nista na zalost 🤷🏻♀️ Al imam majicu s Astrom 🤣 rucno slikana, i to se broji haha.
Cure, jel zna iti jedna neku stranicu, moze i fb/insta di se mogu narucit heklane igracke i tako to? Jako mi se to svidja i voljela bi malenome dati napraviti igrackice nekakve
Sta bis htjela od igrackica? Imas mozda kakve slike? Moja svekrva ti svasta radi pa je mogu pitati ali da joj pokazem sliku da vidi cca sta zelis 😊
Spavaćica- u bolnici s kćerkom sam imala i spavaćice na rukave i jednu na bretele. Ta na bretele mi je još bila naaajugodnija, nek ljudi ne kakaju o ukusu ili neukusu, kad ti pipicu vidi pol liječničkog osoblja, a cice pol sestara s odjela tak ti je svejedno jel imaš rukave ili bretelice, ionak pol mama lufta cice zbog ragada, mastitisa ili opće napetosti, drugima curi mlijeko ili doje bebice. Nemojte se opterećivati izgledom spavaćica ,ionako će vam biti pakleno u sobama, vjerojatno će u pol ljeta grijati…
Potpisujem. A i u sobu vam ulazi ko i nitko. Ogrnete se samo kad su posjete i to ako budu dopustrne onda.. I da nije grijanja ona navala hormona nakon poroda uhhh meni u 12 mj i prije i poslje poroda bilo kao da je ljeto i 40stepeni.
Sortiraj odgovore
Najstariji