Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    20. Travanj 2020. 16:36

Mimoza baš brutala izgleda👌👌👌😋😋😋
    Dana to je u Plodinama? Treba mi ta zaštita za madrac, odlično da si stavila!
    Kolačić preslatko!

ena0206
    20. Travanj 2020. 16:37

Curke cestitke na punim tjednima.. 
    Ja sam danas opet obavila ctg. Te kontrakcije mi mira ne daju. Opet imam za tjedan dana, u ponedjeljak, tako da ovaj pregled za cetvrtak je otkazan, osim u slucaju da me opet bude bolit.
    Vidim da se pojavljuju kontrakcije i kod mrvicak, ali super ti je cervix.. Samo odmaraj sada... Ja pijem Mg 2x300 i dobila sam uz to jos neki prah i tabletice koje opustaju maternicu i sprjecavaju prijevremeni porod. 

Rose1
    20. Travanj 2020. 16:39

Trancie i meni danas stigle H&M potkosulje, ali dosta cak i brzo...cure uzela S i bas su velike, vec je to i Mrvicak govorila, ali ja sam vec bila narucila...tako da pripazite...posluzit ce, ali bilo bi bolje da su manje

Fluffy hahaha imas pravo, necu ni gledati😂🤣😂

Dana superrrrr hvala na info za plodine
    Mimoza ajmeeee, posaljiiii, izgleda savrseno
    Kolacic bas fora aplikacija

💙

ena0206
    20. Travanj 2020. 16:39

Mimoza super ti je pita.. Bas bi sad komadic.. 😍😍😍 Ja sam zadnji put razvlacila u starom stanu u 2.mjesec.. Ali sad nemam kuhinju, a i moram mirovati.. Zadnji put su mi leđa otpala tako da respect u ovim tjednima da jos uvijek razvlacis.
    Ti si bas fit cini mi se. 🙆‍♀️

Rose1
    20. Travanj 2020. 16:41

ena0206

Curke cestitke na punim tjednima..
    Ja sam danas opet obavila ctg. Te kontrakcije mi mira ne daju. Opet imam za tjedan dana, u ponedjeljak, tako da ovaj pregled za cetvrtak je otkazan, osim u slucaju da me opet bude bolit.
    Vidim da se pojavljuju kontrakcije i kod mrvicak, ali super ti je cervix.. Samo odmaraj sada… Ja pijem Mg 2x300 i dobila sam uz to jos neki prah i tabletice koje opustaju maternicu i sprjecavaju prijevremeni porod.

A bas su za izluditi te kontrakcije...odmaraj...super sto si dobila taj prah i tabletice

💙

mimoza
    20. Travanj 2020. 16:44

Hvala vam cure 🥰
    Vrapcic zahvali se muzu 🤗 moja mama je Bosanka, iz Sarajeva, pa kada sam obnovila godinu na faxu zbog jednog predmeta 😰, iskoristila sam to da naucim kuhati, a i pitu praviti. Tako da se cesto nadje kod nas na meniju. Ovo je sa krompirom i mesom, pola-pola.
    Ena je li ctg ocitavao kontrakcije? Ja ga sutra imam.
    Pa s obzirom da sad tjedno dobivam 1kg, mogu ti reci da sam jos uvijek fit 😂 osjecam da mogu sve jos uvijek, nadam se da ce potrajati ovaj osjecaj.

• Bebac24
    20. Travanj 2020. 16:45

Renata adapteri za kolica se kupuju ako nisu kolica 3u1 😊
    E da i nije muz kriv za maSlinu nego teta u apoteci 😂😂

20. Travanj 2020. 16:46

-imoza. pita izgleda top, ja ih cesto radim ali ne radim sama tijesto. Svaka cast. 
    Da, Mikado je ocito presuplja, hahah, ali i sva ona jaja, sirnice, domaci kruh, hahahah... mislim da sam vam vec pisala da sam s Davidom dobila gotovo sve kg s kojima sam isla na porod do 27.tt, ocito tako to kod mene ide. 
    HM, stvarno su im te potkosulje nerealni brojevi pa pripazite. 
    Dora, jel bila vizita, jesi bila do bebica?
    Vucica - vecina auta ima isofix vec montirane kukice u zadnjim sjedistima, a za one koje nemaju, vecina proizvodjaca nudi opciju vezanja pojasevima. Jedino sto ne znam, je li za postolje mora postojati isofix, jer ga u mom autu nema pa cu koristit AS od kolica do nekih 9 mj pa onda namjeravam kupiti sjedalicu od 9-36 ili manje kg.

kaktusica
    20. Travanj 2020. 16:49

Minoza 😳😳😳😳 Uf sto bi smazala tu pitu i zalila poslije colom 😋😋😋 Svaka ti cast, savrseno izgledaa vjerujem da je preukusna!
    Kolacic super aplikacija, bas je fora 🥰
    Dakle kako sam ja glupa toga nema nigdje...vec danima gledam te torbe za kolica i nijedna mi se ne svidja bas ono da bi je odmah narucila. Gledala sam fora na Ali Expressi ali ko ce to docekat, uglavnom, odustala od Alija. I odem na stranicu Bebeniva, pod kategorije "torbe" vidim prekrasan veliki crni ruksak, vec sam ga vidjela kako mi visi na kolicima. I narucim,platim. Jutros pregledavam inbox i skuzim da sam narucila torbu za kolica,ne za pelene i stvarcice,nego da se unutra sloze bas kisobran kolica 😳🤣🤣 A tudumke!! Nista, nazvala ih, izlozila problem i zena mi preporucila super torbu,nisam ju ni vidjela. Poslikat cu vam pa poslati. A majko mila...

20. Travanj 2020. 16:49

mrvičak

Mimoza. pita izgleda top, ja ih cesto radim ali ne radim sama tijesto. Svaka cast.
    Da, Mikado je ocito presuplja, hahah, ali i sva ona jaja, sirnice, domaci kruh, hahahah… mislim da sam vam vec pisala da sam s Davidom dobila gotovo sve kg s kojima sam isla na porod do 27.tt, ocito tako to kod mene ide.
    HM, stvarno su im te potkosulje nerealni brojevi pa pripazite.
    Dora, jel bila vizita, jesi bila do bebica?
    Vucica - vecina auta ima isofix vec montirane kukice u zadnjim sjedistima, a za one koje nemaju, vecina proizvodjaca nudi opciju vezanja pojasevima. Jedino sto ne znam, je li za postolje mora postojati isofix, jer ga u mom autu nema pa cu koristit AS od kolica do nekih 9 mj pa onda namjeravam kupiti sjedalicu od 9-36 ili manje kg.

Ispravak, Renata umjesto Vucica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI