Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kolacic
    20. Travanj 2020. 16:17

Htjela sam vam reci da sam jucer otkrila jednu preslatku aplikaciju i pocela si slagati slike iz svakog tjedna trudnoce (koji imam da sam se slikala) sa nekim naljepnicama i kolazima. Kad se djete rodi, onda cu sloziti Foto knjigu od tih slika. Aplikacija vam se zove Baby Pics.
    Evo jednog primjera kako sam iskombinirala dvije slike sa ultrazvuka koje do sad imam 🥰
    https://ibb.co/Fh54Bp9
    Mislim da bi to mogla biti jako lijepa uspomena za bebicu i nas. 
    Evo jos jednog primjera iduceg tjedna.
    https://ibb.co/kBNnhry

zmya
    20. Travanj 2020. 16:18

mimoza

Vrapcic necemo smisljati te scenarije kao iz dokumentarca haha jadne mi zene, ni krive ni duzne, a uvijek najgore 😰😂
    Mrvicak super za cerviks, a i za kilice. Izgleda da je mikado bila bas suplja 😂
    Dana ovo plahta nam treba kad bude puknuo vodenjak, da ne pokvasimo madrac 😁
    Ja sam danas opet bila vrijedna i vukla tijesto, al mislim da je to to za ovu trudnocu. Zavrsavam s pitama do ljeta 😁 a mozda i duze.
    https://ibb.co/VwB0YpX

Ajjjj mimoza ovo fenomenalno izgleda.
    Naucit valjat tijesto i napravit pite mi je velika zelja!
    Daaaj mi malo posaljiiiiii, obozavam ih, obozavam!

Pepilli
    20. Travanj 2020. 16:20

mimoza

Vrapcic necemo smisljati te scenarije kao iz dokumentarca haha jadne mi zene, ni krive ni duzne, a uvijek najgore 😰😂
    Mrvicak super za cerviks, a i za kilice. Izgleda da je mikado bila bas suplja 😂
    Dana ovo plahta nam treba kad bude puknuo vodenjak, da ne pokvasimo madrac 😁
    Ja sam danas opet bila vrijedna i vukla tijesto, al mislim da je to to za ovu trudnocu. Zavrsavam s pitama do ljeta 😁 a mozda i duze.
    https://ibb.co/VwB0YpX

Ajme,savršena ti je pita ❤️❤️❤️❤️ 
    Ja sam danas radila lazanje , šogor me šokirao kad je gore nakrkačio kečapa,al je zato malena moja uživala u svakom zalogaju ,skoro je prevrnula stolac i sebe skupa s njim koliko je bila uzbuđena i koliko joj je bilo fino (kad joj je nešto jako fino skače u stolcu 😂).

Sreća mamina

Dobrodošao

mimoza
    20. Travanj 2020. 16:21

Kolacic kako isofix baza 50€? Polovne prodaju skuplje 😱 ja sam svoju u BabyOne kupila prije 10tak dana i bila je 150€ i evo sad gledam da joj je jos uvijek ta cijena 😰 Jesi li zaboravila staviti 1 ili su kod vas neki bolji popusti 😬

Kolacic
    20. Travanj 2020. 16:25

mimoza

Kolacic kako isofix baza 50€? Polovne prodaju skuplje 😱 ja sam svoju u BabyOne kupila prije 10tak dana i bila je 150€ i evo sad gledam da joj je jos uvijek ta cijena 😰 Jesi li zaboravila staviti 1 ili su kod vas neki bolji popusti 😬

Ne ne, snizena za 50€ 😂😂😂. Kupili smo onu sjedalicu koju si mi poslala(samo Scribble)...isto je normalna cijena 245€, a danas sam platila oko 190€. Baza je bila 199€, danas sam 140€ platila. I jos sam imala Gutschein popust od 20€ za dobrodoslicu. Kolko sam skuzila te akcije su bile jos prije zatvaranja ducana pa sam danas odmah trcala u Baby One i uspjela jos po tim cjenama uloviti.

mimoza
    20. Travanj 2020. 16:25

Zmya rado bih ti poslala, napravila sam jos par zvrkova za spinatom i sirom i stavila u zamrzivac, sad cu tako raditi malo vece kolicine svih jela, da imamo poslije vise vremena da se posvetimo bebi, a manje da kuhamo. Inace ovdje nemam nikog osim muza, pa se moramo nekako snaci. 
    Pepilli moj ti muz obozava lazanje, jeo bi ih svaki dan, a meni je dosta jednom mjesecno.

mimoza
    20. Travanj 2020. 16:28

Kolacic

mimoza

Ne ne, snizena za 50€ 😂😂😂. Kupili smo onu sjedalicu koju si mi poslala(samo Scribble)…isto je normalna cijena 245€, a danas sam platila oko 190€. Baza je bila 199€, danas sam 140€ platila. I jos sam imala Gutschein popust od 20€ za dobrodoslicu. Kolko sam skuzila te akcije su bile jos prije zatvaranja ducana pa sam danas odmah trcala u Baby One i uspjela jos po tim cjenama uloviti.

Ma bjezi tamo, sta me trzas 😂😂 bas mislim kako smo se mi zeznuli haha Lijepa je pravo i prakticna. Samo mislim da ih necemo moci koristiti do 12mj, jer ce beba brzo nogicama udarati od sjediste. Mi smo uzeli Nomad grey boju, slaze se s kolicima. 

20. Travanj 2020. 16:30

Bok curke. Cestitam na okruglim tjednima ❤️. Imam jedno pitanje, ispričavam se ak je glupo, ali ja nemam nikakvog iskustva i prva mi je bebica haha. Vidim da spominjete adaptere za autosjedalice. Jesu li oni obavezni, bez njih se ne moze fiksirati u auto? Ili neka auta to vec imaju. 

Kolacic
    20. Travanj 2020. 16:31

mimoza

Kolacic

mimoza

Ne ne, snizena za 50€ 😂😂😂. Kupili smo onu sjedalicu koju si mi poslala(samo Scribble)…isto je normalna cijena 245€, a danas sam platila oko 190€. Baza je bila 199€, danas sam 140€ platila. I jos sam imala Gutschein popust od 20€ za dobrodoslicu. Kolko sam skuzila te akcije su bile jos prije zatvaranja ducana pa sam danas odmah trcala u Baby One i uspjela jos po tim cjenama uloviti.

Ma bjezi tamo, sta me trzas 😂😂 bas mislim kako smo se mi zeznuli haha Lijepa je pravo i prakticna. Samo mislim da ih necemo moci koristiti do 12mj, jer ce beba brzo nogicama udarati od sjediste. Mi smo uzeli Nomad grey boju, slaze se s kolicima.

Da, krivo sam se izrazila kad sam tipkala 😁. Stvarno ispada da sam ih 50€ platila...to bi bilo 🤩🤩🤩, ali moguce samo u snovima valjda. 😉
    P.s. sutra nas stvarno puno ima preglede. Svima nam drzim 🤞 da sve super prode!

Vrapčić123
    20. Travanj 2020. 16:32

Mimoza pokazala sam mužu sliku i rekao je to je za naklon do poda! Izgleda top! Od čega je? A da, u pravu si, uvijek mi žene sve nešto krive.. 🤦‍♀️
    Kolačić fora aplikacija! Tnx! 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI