Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    20. Travanj 2020. 14:00

Rio13

Kaktusica pre dobro 😁😁 nemam nista od odjece na pink pantera, nisam nikad naletila na nista na zalost 🤷🏻‍♀️ Al imam majicu s Astrom 🤣 rucno slikana, i to se broji haha.
    Cure, jel zna iti jedna neku stranicu, moze i fb/insta di se mogu narucit heklane igracke i tako to? Jako mi se to svidja i voljela bi malenome dati napraviti igrackice nekakve

Imas Heklano pero mislim na fb 😍

Vrapčić123
    20. Travanj 2020. 14:03

Mrvičak sretno draga i javi se čim obaviš pregled! 🙏
    Kaktusica draga robica je pre pre pre slatkaa! A jedva čekam da nam slikaš kolijevkicu! 😍😍😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    20. Travanj 2020. 14:13

Pepilli

Spavaćica- u bolnici s kćerkom sam imala i spavaćice na rukave i jednu na bretele. Ta na bretele mi je još bila naaajugodnija, nek ljudi ne kakaju o ukusu ili neukusu, kad ti pipicu vidi pol liječničkog osoblja, a cice pol sestara s odjela tak ti je svejedno jel imaš rukave ili bretelice, ionak pol mama lufta cice zbog ragada, mastitisa ili opće napetosti, drugima curi mlijeko ili doje bebice. Nemojte se opterećivati izgledom spavaćica ,ionako će vam biti pakleno u sobama, vjerojatno će u pol ljeta grijati…

Hahaha upravo to, meni je isto to u glavi, šta će mi sve pregledavat da se patim na kraju u znoju od vrućine, hvala na suportu 🙃

20. Travanj 2020. 14:18

Pepili, Bebac, Polly imate pravo cure, vidi se da imate vise iskustva od mene ☺️ budem si i ja narucila takvu na bretele barem jednu, jako mi je lijepa, a u 8.mj ce biti pakleno.. 🥵 

Rose1
    20. Travanj 2020. 14:21

Mrvicak kako si? Jel se smirilo? Zvala ginek?
    Dora bila vizita za bebice❤💙?

💙

20. Travanj 2020. 14:29

Evo me s pregleda. Stanje je hvala Bogu isto. Cerviks je 41mm,kažr dr da je to super. Nije me željela prstima dolje dirat već je izmjerila sa vaginalnim uzv. Bebu je samo na sekund provjerila.
    Pregled s petka prebačen za idući tjedan, ako se ne nastave ove kontrakcije. 
    Piti Mg 475 dozu i mirovati. 

kaktusica
    20. Travanj 2020. 14:30

Polly evo bas gledam, narucila sam 11.4. a danas doslo.
    Fenjer nisam ja spominjala pradjeda crnca 😂 Ali tko zna 😁 Neki dan me srela susjeda i cudi se mom trbuhu, zena se odusevila i vice "pa ti si trudnaaaa". Kad izadjemo iz karantene i ja s bebom krenem.u setnju kolicima tko ce mi vjerovat da je od moje a kamoli od muza 😂

kaktusica
    20. Travanj 2020. 14:32

Mrvicak super super, bas sam odahnula, miruj sad 😘
    Cekam vizitu i Doru 😍

20. Travanj 2020. 14:32

E da najvažnijr sam zaboravila prijavit. Ista kilaža kao prije 3 tjedna 🥳🥳

zmya
    20. Travanj 2020. 14:37

Rio13

Maggy pa ovo je preslatkooooo. Za curice je sve tako kjutic i s tim sovicama i macama i bojama i svasta nesto. Joooj, ja da nosim curicu bankrotirala bi 🤣
    Pipica- prenarazila sam se kad sam ju neki dan isla pogledat 😱 pa ne lici na sebe vise

Ja svoju ne znam kad sam pogledala zadnji put, sad me strasite :D
    Ako poprave danas bojler evo STVAAAARNO cu se izdepsat, moram.

Sinsay je super robica, fin pamuk i realne su cijene. Moje preporuke svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.