Minoza 😳😳😳😳 Uf sto bi smazala tu pitu i zalila poslije colom 😋😋😋 Svaka ti cast, savrseno izgledaa vjerujem da je preukusna!
Kolacic super aplikacija, bas je fora 🥰
Dakle kako sam ja glupa toga nema nigdje…vec danima gledam te torbe za kolica i nijedna mi se ne svidja bas ono da bi je odmah narucila. Gledala sam fora na Ali Expressi ali ko ce to docekat, uglavnom, odustala od Alija. I odem na stranicu Bebeniva, pod kategorije "torbe" vidim prekrasan veliki crni ruksak, vec sam ga vidjela kako mi visi na kolicima. I narucim,platim. Jutros pregledavam inbox i skuzim da sam narucila torbu za kolica,ne za pelene i stvarcice,nego da se unutra sloze bas kisobran kolica 😳🤣🤣 A tudumke!! Nista, nazvala ih, izlozila problem i zena mi preporucila super torbu,nisam ju ni vidjela. Poslikat cu vam pa poslati. A majko mila…
Glavno da si uspjela rijesiti...i ja moram kupiti torbu, nisam jos bas gledala kakvih ima...
💙
Minoza 😳😳😳😳 Uf sto bi smazala tu pitu i zalila poslije colom 😋😋😋 Svaka ti cast, savrseno izgledaa vjerujem da je preukusna!
Dakle kako sam ja glupa toga nema nigdje…vec danima gledam te torbe za kolica i nijedna mi se ne svidja bas ono da bi je odmah narucila. Gledala sam fora na Ali Expressi ali ko ce to docekat, uglavnom, odustala od Alija. I odem na stranicu Bebeniva, pod kategorije "torbe" vidim prekrasan veliki crni ruksak, vec sam ga vidjela kako mi visi na kolicima. I narucim,platim. Jutros pregledavam inbox i skuzim da sam narucila torbu za kolica,ne za pelene i stvarcice,nego da se unutra sloze bas kisobran kolica 😳🤣🤣 A tudumke!! Nista, nazvala ih, izlozila problem i zena mi preporucila super torbu,nisam ju ni vidjela. Poslikat cu vam pa poslati. A majko mila…
Glavno da si uspjela rijesiti…i ja moram kupiti torbu, nisam jos bas gledala kakvih ima…
A te torbe, to nam treba uz ove na kolicima postojece koje sam uglavnom vidjela da ih ima ili?
Koja je fora s njima?
Mimoza eto korisna ti je bila ta godina, muž sigurno uživa u tvojim delicijama! 😋😋😋
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose koji si inače broj nosila u H&M? Ja si isto planiram naručiti potkošulje za dojenje, pa muku mučim s veličinom.
Glavno da si uspjela rijesiti…i ja moram kupiti torbu, nisam jos bas gledala kakvih ima…
A te torbe, to nam treba uz ove na kolicima postojece koje sam uglavnom vidjela da ih ima ili?
Koja je fora s njima?
Pa ne treba po meni ako dobijes na kolicima, a na gotovo svim dobijes, ali ja cu dobiti kolica, a mislim da ne i torbu pa moram neku kupiti
💙
Rose koji si inače broj nosila u H&M? Ja si isto planiram naručiti potkošulje za dojenje, pa muku mučim s veličinom.
Ja ti inace uvijrk nosim Xs,s i sad si mislila ajde da narucim S da me ne stisce i zeznula se
💙
Mimoza da, stalno mi ih ucitava.. Nekad manje nekad vise. Al sve u svemu jos nije alarmantno... 🙆♀️🙆♀️
Kakve su velicine kod h&m i c&a spavacica i ovih potkosulja za dojenje.. Jesu vece ili manje?
Mimoza da, stalno mi ih ucitava.. Nekad manje nekad vise. Al sve u svemu jos nije alarmantno… 🙆♀️🙆♀️
Kakve su velicine kod h&m i c&a spavacica i ovih potkosulja za dojenje.. Jesu vece ili manje?
Sve su ti vece koliko cujem. Ja sam potkosulje H&M vratila jer plivam u L-u, M bi mi bio ok, a za C&A sam cula isto da su komodniji modeli pa sam spavacice narucila M. Cekam da dodu. A potkosulje same iz H&M-a necu narucivati dok ne bude neka sljedeca narudzba, mozda u meduvremenu dolete i u Lidl, a mozda sto i otvori kroz mjesec dana.
Rose jel ti jako velika? Koji si model uzela? Ja sam tamo S uglavnom. Nekad XS. A danima već gledam te majice i potkošulje za dojenje i ne znam koju veličinu da uzmem. 🤷♀️
Zmya, Polly, Bebac, Amneris čestitke na punim tjednima! 🎉🎊
Rio, Mocho, Svea, Amneris super izgledate curke! Svi su trbuščići baš lijepi. 🥰
Bebac spavaćice i pidžama su super! 🔝
Kolacic mislim da će pasti neki shopping na bonprixu, pogotovo kad sam vidjela pidžamu od Bebac, izgleda baš kvalitetno.
Dora baš mi je drago pročitati lijepe vijesti vezane za vas troje. 🥰
Kaktusice Petrina robica je preslatka, a i tvoj Pink Panther mi se sviđa. I super za kolijevku, stvarno lijepa gesta.
Maggy kompletić sa sovicama je premedeniii! 🦉
Nikita setić je super!
Mrvičak drago mi je da je cerviks nepromijenjen, kilaža isto tako. 😉 Samo odmaraj i miruj.
Fenjer meni je doktorica prepisala rinolan, to kao smijemo, ali sam čitala uputstva i piše da se ne preporuča u trudnoći tako da uredno svaki dan kišem i šmrcam, ali tablete nisam htjela piti.
Dana ja baš slala seku da mi kupi, kod nas nema Plodina. Mislim da je to odlična cijena.
Mimoza pita izgleda jaaakooo finoo. 👌
Sortiraj odgovore
Najstariji