Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    18. Travanj 2020. 13:30

ena0206

Indy ovo sam ja uzela vrecu kao pise da je za ganzjahres schlafsack.. Dodu 3.. Meni ove piđamice izgledaju pretanko.. A s dekicom ga necu pokrivat, strah me toga jos. Pa sam zato uzela vrecu, inace ako ces dekicu ne treba ti onda vreca

Pa ja sam mislila u vrece da ih stavljam jel ipak deka mi je rizicna a ima ih dvoje ..a ja cu oboje u jedan krevetac za pocetak dok god ne budu veliki da im je tjesno pa mislim da bi im bilo kakav prekrivac bio rizican ...iskreno ja sam mislila odmah u vrecu a dal ide ili ne ide 🤔moracu bas da pitam u bolnici sta cu drugo ..al imaju svakako one pidzamice one su sve dugih rukava cak imam vise komada od plisa ako je to plis onaj mekani topli materijal nebi im trebalo biti u tome hladno ..

zmya
    18. Travanj 2020. 13:32

Kaktusice ooo, ove sto su harale po Palachu i Kontu tamo su najopasnije haha. 
    Ma ja sam bas ono metal, samo blek i samo death hahaha. Nedaj boze trash il heavy jer to je too soft 🤪
    Rose neka ti dobro ide, ja sam uvijek bila kilava s trcanjem, kad bi bila redovita sam bila okej al nisam nesto brz trkac. Mi imamo i mtb i cestovnjake, na cestovnjacima sam skuzila da mogu bit jako brza pa mi je to bila fora. Nakon poroda ce to sve bit rekreacija samo malo pametnija, bes sjurivanja 70 na sat nizbrdo 🙈

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 13:39

Curke ja mislila bebu staviti odmah u ljetnu vreću za spavanje? Nisam znala da se ne smije do 6 mjeseci? Ima onih 0-3 mjeseca za kupiti, pa onda valjda beba ne može plivati u vreći? Valjda je sigurno? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zmya
    18. Travanj 2020. 13:42

Ja necu uzimat vrecu uopce prije jeseni, ljeto je i ne znam, nema mi to bas smisla 🤷🏼‍♀️

kaktusica
    18. Travanj 2020. 13:45

zmya

Kaktusice ooo, ove sto su harale po Palachu i Kontu tamo su najopasnije haha.
    Ma ja sam bas ono metal, samo blek i samo death hahaha. Nedaj boze trash il heavy jer to je too soft 🤪

Palach, Istarski i poslije Tocka, e to su bili dani 🤣 Nekih se ni ne sjecam bas 🤭
    Trcanje je moja stara ljubav, nekad davno sam.bila juniorska prvakinja Hrvatske na 60m...a onda pocela astma, alergije, problemi s koljenima pa sam se prebacila na odbojku. Ali atletika je uvijek u mom srcu. Pokusala sam u nekoliko navrata opet trcati ali koljena jednostavno ne dopustaju, zao mi je zbog toga.
    Cure, trebala bi kupiti tetra pelene,  minky dekicu i laganu vrecu za spavanje, ima li kakva dobra stranica, puno toga se pisalo a ja nisam screenshotala.
    Vrapcic sad sam i ja spremila tvoj receptic za kruh  odlican je! Sto se tice ove bebe, mjere odgovaraju za tjedne, mali je uvijek bio malo veci, povukao je na mene. Ja sam malo visa od muza 😊
    Ja sam vam se jako sad razveselila jer u utorak idem s muzem, da, s muzem, na 4D uzv. Proci ce 11 dana da nije bio na poslu pa ce ici sa mnom na pregled, zvao ga kolega da dodjemo i tako se veselim 😍😍 

Trancie
    18. Travanj 2020. 13:49

Vrapcic mislim da je napisala 6 tjedana! 🤭 tako da nema straha.... meni je Ethernal odlicna, imala sam vecu ljetnu vrecu.... bas lijepa ❤️ 
    Uzimala sam i u Lidla vrecice tanje su, ali daju posluziti! 
    Sto se tice tetrica meni su bezveze one tetra pelene za djecu, puno su mi kvalitetnije i ljepse sa minygreeny! Mislim da i Ethernal ima svoje. 
    Ja planiram sve spremati kraj 6, pocetak 7 mjseca... krecu tada i sezonski popusti pa kad sjedne prvi porodiljni da ga rjesimo 🤣🤣🤣🤣 

• Bebac24
    18. Travanj 2020. 13:53

Trancie

Vrapcic mislim da je napisala 6 tjedana! 🤭 tako da nema straha…. meni je Ethernal odlicna, imala sam vecu ljetnu vrecu…. bas lijepa ❤️
    Uzimala sam i u Lidla vrecice tanje su, ali daju posluziti!
    Sto se tice tetrica meni su bezveze one tetra pelene za djecu, puno su mi kvalitetnije i ljepse sa minygreeny! Mislim da i Ethernal ima svoje.
    Ja planiram sve spremati kraj 6, pocetak 7 mjseca… krecu tada i sezonski popusti pa kad sjedne prvi porodiljni da ga rjesimo 🤣🤣🤣🤣

Imas te sa terta pelene za djecu? Ja bas narucila 10 komada 🤭🤭🤭😂

Vucica
    18. Travanj 2020. 13:54

Indy Vrapcic I ja sam planirala odmah u vrecu i to bez rukava. Kupila sam u Bubamari jednu laganu ljetnu pise 0-6. Izgleda veliko iskreno ali ne bi trebalo biti problema posto je duzina na donjem dijelu kod nogica. A onda body s dugim ili kratkim rukavima ovisno o temperaturi.

Vucica
    18. Travanj 2020. 13:55

Cure a zasto ne u vrecu prije 6 tjedana? Nisam na to nigdje naisla

Trancie
    18. Travanj 2020. 13:56

Bebac uzimala sam ih maloj, ali nekako mi nakon pranja vise nije to to; ako se sjetim slikam kako mi izgledaju te i ove sa minigrreeny - nebo i zemlja razlika!!!
    Kaktusice bas divnooooo ❤️❤️ Bas mi je drago zbog tebe !! 
    ja stalno ulazim vidjeti ima li vjesti od Dore 🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.