Rio, ja sam neki dan napunila 27/ušla u 28.tj. i računam da sam u 3.tromjesečju jer mi je točno 3 mjeseca do termina... Pa pretpostavljam da je to točno
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Da se nadovezem na temu pranje peglanje krevetac i ostalo ..Ja sam trenutno 30 +4 ..krevetac smo sastavili vec jel smo dobili al kao sto neko kaze samo je sastavljen i madrac je stavljen al to smo uradili jel nemam sta da cekam nisam sposobna da radim sve odjednom..Robicu cu da pocnem da perem iduce nedelje jel cekam samo za moj Pax iz ikee neke police jel sam morala zbog prostora da podjelim jedan dio sa momcima pa smo narucili ..dok to stigne rekli su 21.ja cu da pocnem sa pranjem i slaganjem jel zelim ja licno sve da slozim ..Torba za porodiliste apoteka i kozmetika to cu vjerovarno ostaviti za nedelju iza kad bude robica poslagana ..Auto sjedalice necu da perem vala pa taman izracene nasprejane iskreno ne znma ni dal se skida sve sa njih ne mogu sve da propratim ..A kolica nisam jos narucila samo zbog finansija jel sam se odlucila za bugaboo i to sam ostavila za kraj maja ..Nadam se iskreno da momci nece da pozure a iako pozure iskreno imam auto sjedalice a iskreno ne vjerujem dacu kolica da trebam prvih 15 dana tako da dok dodjem sebi valjda ce i kolica da budu vec kod mene ..s tim da sam kontaktirala prodavnicu imaju na stanju samo pare i mogu da ih zovem dami dostave ..
Pepilli ja sam rođena u 39.tt. s 3900, a mama išla u rađaonu s 59kg!ma bitno da su nam oni živi i zdravi, mamice će se već prilagoditi iščekivanju, mirovanju i sl.
Baš si bila onda komad bebe! Moja mama je u rađaonu sa mnom ulazila sa 105 kg a ja imala jedva 2800g .. To ti ženi učini skoro 3 mjeseca strogog mirovanja na odjelu i izniman tretman od strane osoblja jer je mamin tetak bio THE Dr. Zvonimir Singer, dok su drugi doktori skoro digli ruke od mame i mene kad je u 5. mjesecu t skoro izgubila trudnoću( mene)....
Sreća mamina
Dobrodošao
Panda evo vec su ti odg cure - samo ovu bipa plus card na mobu trebas imati, skeniraj iz vibera qr kod na njihovom webu i onda ce te chat bot voditi korak po korak :)
Rio hehe nisam sarenila kosu bas puno, cijelu srednju sam bila crna, kasnije plava vracala se godinama na svoju prirodnu koju imam sad, al sam zapravo do prije dvi tri godine samo marte furala, crnjake kozu ovo ono haha. Pirs iz jezika sam izvadila prije 4 godine zbog posla, nos isto, ostao mi je sad samo pupak a tetovazu imam samo ovu na trbuhu. Nisam tako strasna bila hrhe :)
Tako da tek zadnje 3 godine recimo osvjezavam ormar sa ne crnim stvarima, sad uopce nisam kul sad sam samo normalna 😝
Ma dobro je to sve, za ljude rekla bi.
Dobrodosla Flo! 🥳
Zaraaa, ja sam ti evo kupila za rodiliste sve, doslovno kompletirala danas i jucer! Pripremit cu torbu ovaj tjedan, spavacice narucene kad dodu cu oprat i u acit a robicu za bebu cu vjerojatno sljedeci vikend oprat i slozit, danas nam stize ta komoda iz Ikee.
Krevetic necemo jos mjesec dana sastavljat da nam ne skuplja prasinu, tad cemo i madrac narucit vjerojatno tek, a sto sr tice kolica koje posudujem od muzeve sestre uopce nemam pojma di su ni kakva su, al nema toga sta muz ne moze oprat sredit razracit pripremit u dva tri dana dok smo u bolnici tako da se ni najmanje ne sekiram. Mirnija sam kad sam uzela sta mi treba definitivno al zelim lipo uzivat u tome sve slagat prat pripremat, samo kako me ovaj posal opterecuje sumnjam da cu moc se tako opustit dok ne krene porodiljni, ako me budu i tad pustili na miru :)
Rose koji bajk imas :))) sta vozis mislim, jesi na cesti il u sumi!
Ja sam vec sastavila odavno i krevet i cilu sobu za bebu. Ne virujem u bapske price..
Evo meni dosla vreca za spavanje https://ibb.co/Ytx50h7
Ova vanjska je deblja a unutra su jos dvije obicne krem boje, kao ljetne.. A zimi se te ljetne kombiniraju s ovom debljom bez rukava. 😍
E i Maggy, moja seka ima isto tako 15 godina sada, 1.srednje. Trece dijete, imam jos i 2,5 g mladeg brata.
Razlika izmedu mene i moje seke i moje seke i njenog necaka ce biti ista - 15g 5mj :)
Zmya ja sam ti se isto farbala u crno u srednjoj. Tj obicna smedja, al kako sam inace tamna meni ti to crno ispadalo 🤣 sad kad vidim slike, ajme, ko duh sam izgledala. Ja sam svoj pirs na jeziku pred operaciju kuka izvadila i nisam ga vracala nazad. Jos ga cuvam, mozda nekad odem opet to busit jer se rupica zatvorila 🙊 Volim i ja crnu, izgledam si fit u njoj 🤣
Ja izgledam strasno. Jedino su mi plave oci vise dolazile do izrazaja haha. Nebi u crno vsie nikad samo u crveno!
Kad bi mi ovaj svijetli plavi izrast krenuo kroz to crno izbijat katastrofa haha.
Daaa, jezik bi jedino mogla ponovno pirsat nekad, to me nis nije bolilo dok mi je pupak bio auch! Bradu sam sama spirsala i furala par mjeseci al to isto necu visr nikad😆
Dobro jutro (nisam sinoc oka sklopila jer me bebac lupao).. Pa evo mi je jutro u 11 sati. 😄😄😄
Danas 32 puna 😍😍🎉🎉🎉
Pepili i Zmya predivno izgledate.. 😍😍
Wow zmya kako lijepu kosu imas… 😍
Flo dobrodosla i urednu ti trudnocu zelim..
Meni isto otiču ruke kad šetam.. Ali samo kad šetam i za sada samo ruke. 😄😄😄
Kada ste vi mislile poceti prati robicu i kolica i sjedalice?? Ja nisam jos mislila robicu al s kolica i sa sjedalice doslovno sve mogu skinuti i oprati..
A na kolicima pise da se sve mora oprati na ruke.. Ne smije u masinu. Pa sad nezz sama jel rano da pocnem s tim.
Robicu oprala i spremila, kolica odmah cim su dosla bacila u masinu sve sta se skinut dalo, na 30stepeni. Nista im nije bilo
Dobar dan svima. Jutros sam radila Pavlovu s jagodama, pa se nikako javiti. Ja sam opet bila besanu noć, užas. Dođe mi plakati. Ali proći će i to.
Dora, čekamo izvješće s vizite. Drago mi je da si se malo odmorila i naspavala. Danas su tvoji anđelčići već veći i snažniji.
Zmya, pa ti si baš baš zgodna, svaka čast.
Spominjale ste bolove i težinu navečer. Točno identično se osjećam svaki dan, do negdje tri sata ok, ali onda krenu muke. Navečer kada se treba dignuti s kauča za na wc ili u sobu, krećem se kao baba i šepam. Nije mi tako bilo u prvoj trudnoći.
Zaraa, ja planiram sve prati za jedno mjesec dana, kada budem oko 33. tt. Jedva čekam i najrađe bih odmah ali odgađam da bude što više svježe.
Kile- ja sam za sada ostala na istoj kilaži kao prije tri tjedna. Plus 8 ili 9, moram provjeriti u trudničkoj 🤦♀️😂to ne želim pamtiti, ali znam da se vaga ne miče već tri tjedna, juhuuuu 👏 uglavnom i u prvoj trudnoći sam jako jako malo dobila zadnja tri mjeseca, a tada sam bila baš pokretna. Vidjet ćemo čeka li me isto.
Dobro jutro (nisam sinoc oka sklopila jer me bebac lupao).. Pa evo mi je jutro u 11 sati. 😄😄😄
Danas 32 puna 😍😍🎉🎉🎉
Pepili i Zmya predivno izgledate.. 😍😍
Wow zmya kako lijepu kosu imas… 😍
Flo dobrodosla i urednu ti trudnocu zelim..
Meni isto otiču ruke kad šetam.. Ali samo kad šetam i za sada samo ruke. 😄😄😄
Kada ste vi mislile poceti prati robicu i kolica i sjedalice?? Ja nisam jos mislila robicu al s kolica i sa sjedalice doslovno sve mogu skinuti i oprati..
A na kolicima pise da se sve mora oprati na ruke.. Ne smije u masinu. Pa sad nezz sama jel rano da pocnem s tim.
Ja planiram početkom lipnja, nista prije.
I robicu i tetrice i kolica...
Termin je krajem lipnja, sad mi je to jos sve prerano.
Jutros sam obavila dm za moju Doru i sebi za bolnicu, i sad sam mirna s tim🙂
Od svake place po malo, tko bi to sve odjedom😅
Sortiraj odgovore
Najstariji