Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 12:22

Trudy ovo je današnji kruh / pogača bez kvasca, sa praškom za pecivo, isto odličan baš, a brzo za smiksati. Koristila bio pirovo bijelo brašno lhttps://ibb.co/NL2v4gW
    A sad čekamo grah da se skuhaaa 😋😋😋

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Lavica27
    18. Travanj 2020. 12:23

Dora4

Pepili i Zmya predivne su vam busice!! 🥰🥰
    Lavice na duhu sam! Di si ti bila? Jeste sad vec doma i skroz dobro? 💙
    Flo dobro nam dosla! 😘
    Ja citam li citam, hahah krenut ce mi mlijeko od citanja o dojenju 🤣😅

Dora, znaci da su ti dobro malci,inace bi ih vec sibnuli na Rebro... inace oko mog malca su bile bebice od 350-700grama i znam da ti je sok vidjeti tako male bebice. I sve su uspjele,a bile su sa sto dojagnoza, na ventilacijama, respiratorima sa teskim dijagnozama. 
    Je,doma smo od 18.2.,hvala Bogu,sve je ok. samo su nam svi pregledi (kontrole) otkazani zbog glupe korone pa cekam da to odradimo da finalno odahnem. Rodila sam u Karlovcu a transportiran je onda na Rebro 7.dan kad su vidjeli da se stanje ne poboljsava... 
    Ne znam kakvu izdajalicu imas ali Medela dvostruka je skuplja al vrijedi svake kune,tebi s blizancima pogotovo. Ako ti pofali mlijeka a zelis dojiti,kupi caj od piskavice,samelji ga u prah i pojedi po zlicicu tri puta na dan u soku/vodi/jogurtu. Caj za dojilje mi je bio ok al mali i ja smo od njega prdili sve u 16😂. Mamine kapi meni nisu imale neki efekt (i groznog su mi okusa),200kn a potrose se za 5 dana. I izdajanje na svaka 2.5-3h,to je najveca tlaka id svega🥴I samo pozitiva😘

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 12:26

Jaje planiram sljedeći tjedan oprati. Robicu za dva tjedna recimo. Krevetić i ormar smo složili da imamo u što staviti to sve što već imam, da ne bude u vrećama po podu. A sljedeći tjedan idem do Bipe i u ljekarnu po kozmetiku i sve potrebno za bebu i bolnicu. A čekam dosta toga iz Baby Centra. Btw za koliko je vama stiglo naručeno iz Baby Centra? 

dana130
    18. Travanj 2020. 12:29

Vrapcic, ja sam narucila u cetvrtak navecer kasno, a doslo mi u srijedu. A tim da je bio produzeni vikend, uskrs. Kad si narucila? 

Baby girl 💜

Lavica27
    18. Travanj 2020. 12:30

Mila7

Suzy za svoj mir napravi sto god ti pomaze a znas gdje amo u da nam se uvijek mozes javiti. Ja sam isto 10tak dana manje bila na forumu nakon sto se Ancy dogodilo 💗.Zmya i Pepilli divne ste trudnice!Lavice, primijetila sam da je pozutio nakon cca 20tak dana (dr me uvjeravala da je maslinaste puti na mene), da mu je tamniji urin (dr rekla da mu dam vode) i kad je stolica postajala svjetlija zamolila sam ju da mu napravi kontrolu urina i krvi. To je bilo sa 2mj starosti. Jetreni enzimi su bili strasno visoki, hospitalizirani smo hitno na Rebru, gdje su mu nakon 2 tjedna opseznih pretraga dijagnosticirali bilijarnu atreziju. Ukupno smo proveli 7mj zajedno u bolnici.
    Inace tu bolest mogu dobiti samo dojencad.
    Dora jel prosla vizita?

Ajme Mila pa grozno kad mi moramo biti doktori. Slazem se 100% s ovom da nema do majcinog instinkta. Moj maleni (a situacija je neusporediva s tvojom) je kasljao od trenutka kad hw rodjen, i smrcao. Stalno sam ispitivala jer mi to nije normalno (imam vec trogodisnje dijete) pa su me uvjeravali ma plodna voda je to, izbacuje ju. Sve dok citavu noc nakon hranjenja(dojenja) ga nisam mogla umirit od uzasnog placa. Sestra mladja za bebz me uvjeravala da je gladan i gurala mz bocu u usta na silu, dok starija sestra za bebe je pocela sve zivo mu mjeriti i sama rekla da nesto ne stima dosadjujuci pedijatrici da se spusti u rodiliste u 4 ujutro. Kroz pola sata je bio u inkubatoru,jadnik je jedva disao tri dana😔 Tako da majke uvijek trubite i istjerajte do kraja, i da niste u pravu provjerile ste. 
    Zelim ti svu srecu svijeta😘 😘😘😘

ena0206
    18. Travanj 2020. 12:33

Indy ovo sam ja uzela vrecu kao pise da je za ganzjahres schlafsack.. Dodu 3.. Meni ove piđamice izgledaju pretanko.. A s dekicom ga necu pokrivat, strah me toga jos. Pa sam zato uzela vrecu, inace ako ces dekicu ne treba ti onda vreca

• Bebac24
    18. Travanj 2020. 12:41

Rio13

Zmya daaaa, jezik mi je top od pirseva i jako mi fali😞ja sam si hrskavicu na uhu busila jos u srednjoj🤣mama me skoro zapalila. Zena odobrava tetovaze i mogu ih imat koliko zelim, al pirsevi su joj teski no no. Jezik kad sam pirsala (19god), nije 3 dana samnom razgovarala haha. Ja ne bi vise u crno nikako. Ne farbam se vec 5 god i kosa mi je lijepu toplu smedju boju poprimila. Razmisljam vec jaaaaako dugo o balayageu i mislim da cu to napravit kad rodim.
    Mrvicakpa ti si slank ostala jbte. Ja isto na +8 i nadam se da necu jos puno. Mene uvijek nekako strah da te kile ne utjecu lose na bebu🤷🏻‍♀️
    Pepili ja kad sam upoznala muza sa 20 sam bila smedja vec jer se nisam dugo farbala i cica uzmem ti ja farbicu, pofarbam se, crna ko noc ispadnem. Ja sam sebi super bila al ovom bogecu pao mrak na oci kad me vidio nakon 20 dana kad se vratio sa sezone🤣imali smo cudnjikavo upoznavanje i definitivno je to prica koja svih ostavi bez teksta. Upala sam u njegovu klopku samo tako😒
    Mocho ja ti vec 7god idem popravit svoju tetovazu🤣jos nisam
    Bebacja sam jucer Bipu obavila, mama danas i uzela je bas Twistshake bocicu onu vecu. Ja sam jucer uzela malu dr. Brown’s za sami pocetak. Moj muz je sav u Twistshakeu i odusevljen je s njima pa sam mami rekla da uzme tu bocicu njemu za dusu. Htjela ja jucer, al on kao da nam to ne treba. Daj mi reci, oces ti stvari za rodiliste u torbu neku il koferic? Ja ne podnosim torbe, a imam mali koferic na 4 kotaca i onda bi sve u to stavila da mi bude lijepo slozeno i rasporedjeno.

Nemam torbe, uzet cu kofer i to veci da mi stane i za brbaca pelene, robica, tako da muz uzme samo jaje kad izlazimo. 
    I uzet cu ruksak za u radaonu sa vodom, mobitelom, cokoladicama, vlaznim, gel za tusiranje i rucnik😂

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 12:41

Dana naručili u srijedu, 15.4. Uh pa super, onda će uskoro sve stići valjda i nama 😊

• Bebac24
    18. Travanj 2020. 12:43

I ulosci, najbolji su vam chicco za bolnicu, vir su mali pa vam trebaju po 2-3u gacama. A ovako stavitr jedan i u vecini ste na miru, mozda jedan vir dodat prvi dan nakon poroda.
    Ja sam si uzela 3 paketa mrezastih gacica jer sam i sa prvim ih koristila prve dane doma jer me nisu stiskale i prozracne. 

kaktusica
    18. Travanj 2020. 12:45

Cekam Doru , nadam se da upravo prima dobre vijesti o bebacima i da navlaci mlijeko 😍🥰 Dora mozes nazvati i SOS Rodin broje za dojenje, imaju odlicne savjete. Moj muz ti je rekao da ste na najboljem mogucem mjestu i da je sreca u nesreci da ste u Zagrebu. Bit ce to sve dobro. ❤
    Ja sam narucila kolica, onu konstrukciju, kosaru, podlozak za kisobran kolica, navlaku za zimu, za komarce... rekli su najmanje mjesec dana za isporuku. Spakirala sam 2 kofera u slucaju da otvore ceste da sestra dodje po mene. Jucer je sin imao online video sat razrednika preko Zooma, rekao im je razrednik da 99% skole nece otvarati.
    Porodjajna tezina mene je mama rodila 37+5 ogromna sam bila, 55cm i 4950gr. Ja sina 37+1 52 cm i 3560gr. Vel'ki smo ljudi 🤭
    .
    Ja sam stara rijecka dark metal goth rockerica, isla u glazbenu skolu, piturala se u crno, ljubicasto, crveno, bila u martama i usred ljeta, kozice oko vrata i crna olovka na ocima. A usto se bavila aktivno sportom, koja kombinacija ha 🤣 Nastojim na malog prenijeti neki glazbeni ukus, vidim da trza i voli ali dijete ima svoj ukus i stil pa sad slusa i rap, 21Pilots i sl. Ima mu vremena 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.