Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    18. Travanj 2020. 12:03

Suzy za svoj mir napravi sto god ti pomaze a znas gdje amo u da nam se uvijek mozes javiti. Ja sam isto 10tak dana manje bila na forumu nakon sto se Ancy dogodilo 💗.
    Zmya i Pepilli divne ste trudnice!
    Lavice, primijetila sam da je pozutio nakon cca 20tak dana (dr me uvjeravala da je maslinaste puti na mene), da mu je tamniji urin (dr rekla da mu dam vode) i kad je stolica postajala svjetlija zamolila sam ju da mu napravi kontrolu urina i krvi. To je bilo sa 2mj starosti. Jetreni enzimi su bili strasno visoki, hospitalizirani smo hitno na Rebru, gdje su mu nakon 2 tjedna opseznih pretraga dijagnosticirali bilijarnu atreziju. Ukupno smo proveli 7mj zajedno u bolnici.
    Inace tu bolest mogu dobiti samo dojencad.
    Dora jel prosla vizita? 

• indy34
    18. Travanj 2020. 12:03

ena0206

Ja sam vec sastavila odavno i krevet i cilu sobu za bebu. Ne virujem u bapske price..
    Evo meni dosla vreca za spavanjehttps://ibb.co/Ytx50h7
    Ova vanjska je deblja a unutra su jos dvije obicne krem boje, kao ljetne.. A zimi se te ljetne kombiniraju s ovom debljom bez rukava. 😍

Jako je lijepa 🥰 a jeste sve vec narucile i vrece za spavanje sa rukavima ja neke koje imam su tanke male za pocetak al nemaju rukave ..svakako imam pidzamice iz jednog djela sa rukavima pa racunam da ne moram sad da kupujem vrece sa rukavima ..ili ??joj toliko ima kombinacija i razlike te ljeto zima te dugo kratko tanko debelo ..sve se vise gubim u svemu tome ..

• anav05
    18. Travanj 2020. 12:04

Zaraa

Ja sam isto bila do bipe, uzela pelene, vlazne, pavlovicevu, jos neke sitnice za bebu, na svebje 20 posto, osim na ad mliko 1. Ja sam uzela aptamil 1 (misla san pre al onda sam cackala i zakljucila da je pre za nedonoscad, a nadam se ea cu rodit u terminu, pa sam uzela jedinicu cisto da imam za svaki slucaj u kuci) i nema popusta na dojenacku hranu, sad nisam skuzila jel samo na jedinicu ili na sve.
    Po nekom zakonu eu nesmi bit popust na to. Glupo al eto, onda nije na sve kako kazu.

Tako sam i ja nekidan, s tim da sam uzela NAN1.
    Pa nek se nađe🙂

Pepilli
    18. Travanj 2020. 12:06

Zmya,Rio  ja sam u srednjoj i na faksu isto bila neš između darkerice i metalke... Samo što sam ja prirodno Zak svijetlosmeđa, na farbu alergična pa sam kosu bojala kanom. Imala sam najvatrenije kovrče u gradu(doslovno Ghostrider) . I onda sam u zadnjem razredu srednje upoznala svog sadašnjeg muža, takodjer rokera,i ljubav nas s godinama smekšala, TOTALNO. Od lude opičene mini metalke do mile dobre mamice. Ajme 

Sreća mamina

Dobrodošao

• anav05
    18. Travanj 2020. 12:07

Zaraa

Zaboravila sam ko je pita (trudnicki mozak) kad pocet prat sve za bebicu, ja gorin od zelje, najradije bi odma, al pari mi jos rano.
    Kad spremit torbu za rodiliste?
    Meni se sa kolica takoder moze sve skinit i sve sam to planirala oprat.
    Kad sastavit krevetic?
    Nevirujen u babske price da se sastavi tek kad se dite rodi, ja bi tila to sve pripremit, vidit.

Baš sam tipkala eni.
    Ja planiram pocetkom lipnja, nekako mi za sve to jos rano.
    Tako cemo i krevetic, nema mi smisla ranije, termin je krajem lipnja.
    Ono, tipa da do 15.6. bude spremno, pa kako bude😊😊

• anav05
    18. Travanj 2020. 12:08

Kolacic

Bebac24

Ja sam 89.
    Taman par dana prije 31 cu roditi 2 dijete 😊😊
    Rose. Moj ti stuca min 3x na dan i ono sta mene brine je to da stuca uvijek kad se ja najedem ili dok jedem 😕ali budem pitala dr. Tjedan gin dali je to u redu.

Stala sam na stranici 1092 pa se nadam da ste sve ok, ali samo da se ukljucim da sam ja isto '89.godiste. 😊…sad citam dalje 🙈

I ja se pridružujem godištu😊😊

Mocho
    18. Travanj 2020. 12:10

Ja se nikad nisam pirsala jer sam papucar za bol 🙈 A tetovaže me nisu boljele iz nekog razloga ... Medutim, kako sam starija tako mi stil prelazi u minimalizam i najradje bi i te tetovaze maknula 🙂 U svakom slucaju moraju na doradu jer 'dezen' nije bas po mojoj mjeri trenutnoj .. hahaha 

Tetra pelene - vjerojatno je bilo, ali gdje ste ih kupile da su dobar materijal i cijena? 

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 12:12

Trudy evo recepta, pisala sam ga sestri pa je onako baš detaljno pojašnjeno 🙈
    https://ibb.co/qpjjTFd
    https://ibb.co/3RwvSvg

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    18. Travanj 2020. 12:12

Evo mene curke, bila u bipi, u apoteci i sve sam kupila sta sam trebala 😊
    Kad mi muz dofura kofer slazem za sebe da imam spremno. 
    Bebac je veci, ddugi porod nikad se nezna, a znam da je moj muz tupav i nista nebi spremio sta mu kazem da se nesto nedaj boze desi. 
    Tako da budem na miru. 
    Robica je oprana, opehlana i u komodi, 
    Sad sam sve nabavila za bebaca u apoteci, kupila bocicu twistshake jednu cisto da se nade. 
    Da na 1. Vam nikad nije akcija, ako da od 2 na dalje. Zakonom zabranjeno.
    Trazim trudnicki pojas, neka od vas ga ima koji se moze poslje koristiti i nakon poroda. Pa ako mi se moze javiti ta koja ga ima di ga je kupila.
    Kod nas nigjde nema, a za preko interneta neznam koju velicinu uzeti😕😕
    Cekam jos onaj mali krevectic iz magic baby da posalju. Rekli krajem ovog tjedna ali nista 😕
    Veliki je spreman jos od starijeg jer ga nismo rasklapali ali bebac nece u njega za pocetak. 

Pepilli
    18. Travanj 2020. 12:17

Ja u torbu samo nećemo redom kako kupim i stigne... Zasad imam jedne Chicco i vir, dvije spavaćice, vlažni papir... Sve si mislim da danas pošaljem mamu u Bipi jer je  kod nje u gradu ima a ja bi morala vaditi propusnicu da to obavim da uzme jedne pampersice 1 i 2 i par stvarčica za mene... Mlijeka ću vjerojatno imati za dvoje ,imam cice na mamu,curila sam ko loš hidrant dok sam rodila kćerku, pa to neću uzimati, dudice mi je jedne kupila Seka dok je došla čestitati mi na trudnoći (mali poklon paket s par bodija i dudica)... Seka nije htjela dudu ni pod razno tak s to nem kupovala  dok ne vidim kako bude reagirao na ove.....  Kremica za guzu imam, kozmetiku ionak ne preporučuju za  novorođenčad ev nakon prvog mjeseca ...

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.