Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggy_1
    18. Travanj 2020. 15:24

Zmya hvala na info.
    Dora lijepo da ih možeš češće vidjeti i stvarno bi bilo bolje da možeš što duže ostati s njima u bolnici.
    Ja svoju miškicu mislim navečer uz dugu piđamicu i pokrivati laganom dekicom. 

Žuža
    18. Travanj 2020. 15:24

Vucice super vijest! Ja sam zg zupanija i ne mogu u Zg sto mi je uzasno glupo. Nadam se da mi onda nece raditi probleme kada krenem u TA u Zg.
    Dora jako dobro sve ovo zvuci s klincima ❤️ Zaista, sve je bolje i bolje, Bogu hvala! 
    Ja nisam bila darkerica ni metalka, ali sam slusala takvu glazbu i imala takvu ekipu 😃 Ja sam prirodna plavusa i brijem da sam doma dosla crna da bi me tata objesio. I ja sam si probusila onak gore uho, dosla doma i tata me odmah natjerao da skinem 😭 Jao kako ga nisam voljela tada 🙈😂 Al brate, otkako sam rodila ovog svog malog picana totalno sam se promjenila. Sva sam neka oprezna, paranoicna, sve mora bit po ps-u. A prije sam bila sve samo to ne 🙈

Mocho
    18. Travanj 2020. 15:26

Znaci vecina je za tetre pohvalila Etheral :) 
    Jos spominjete Lidl i Elodie, a ja sam nekako zapamtila da je netko rekao da su i MA desire fini materijali! 

Next to me krevetic - imam jos jednu dvojbu oko privremenog krevetica. Mi cemo vjerojatno ostati u slavoniji do jeseni jer u zgu smo em u stanu, em ak korona opet podivlja ovdje imamo laksi pristup svemu. 
    Imam opciju dobiti putni krevetic (onaj lagani) ili uzeti bas neku marku Next tu mi kolijevke. Koje je bolje za bebu? Nekako mi tuzno da beba spava u tom putnon kojem se ne moze ni podesit visina 🙈

I vidim da su cijene Next to me kolijevki razlicite pa me zanima jel imate mozda iskustva s brendovima? Jer ne bih tu precise trosila ako je to sve isto na kraju dana ... 

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 15:30

Mrvičak meni je neka zimska kapa putovala valjda 3 mjeseca 😂 Stigla neki dan, a vani ljeto skoro 😊 Pojma nemam zašto, očito ovi ludi uvjeti i naravno korona 🙄
    Doraaa drago mi je da ste ok, drago mi je čuti te. Samo se ti odmaraj, bebice će napredovati i mljekeco ce uskoro stići, tako da će uskoro sve biti kako treba 🤞🤞🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    18. Travanj 2020. 15:36

Vrapcic Evo izmjerila sam je... Duzina 64, sirina skroz gore sto ide na ramena 24 a ispod pazuha 30.
    Nije mi se cinila toliko velika kad sam kupovala, a gledala sam samo da je od 0 i bila na akciji za sto kuna. Iako mi se cini ovako uzivo dosta velika, mislim da ce tesko beba moci provuci rucice unutra i prevuci si je preko glave. U svakom slucaju vidit cu kako ce to ici kad mali dodje :) 

Vrapčić123

Bebac hvala na popisu 💞
    Trudy što su to tutice? Kao oni kompletići za spavanje? Odnosno bodići? 🙈

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica

Zaboravila sliku https://ibb.co/mNpJY2W

Mila7
    18. Travanj 2020. 15:37

Dora bas mi je drago cuti da mozes obilaziti svoja dva zlata i da sve ide prema planu. A za mlijeko samo strpljivo 🥰.
    Ja za te vrece za bebace nisam cula da postoji dobna granica ali po meni je vazno da ne mogu upasti u njih. Iako dok su sasvim mali najvise im pase swaddling. Ja planiram na jesen probati sa vrecom ako bude htio. 
    Mocho po mojem iskustvu, klasicni putni krevetici nisu prakticni za male bebace tako da ja ovaj put planiram kupiti ili cu iznajmiti close to me kolijevku koju cu koristiti i kao putnu. Vazno mi je da ima torbu u kojoj mogu transportirati kolijevku. Gledala sam Kinderkraft neste (al trenutno je nema na zalihi). Najvise bi voljela vidjeti ih uzivo i usporediti. Tesko mi je na slici vidjeti koja je stabilnija, kvalitetnije obrade i sl. Ako koja ima za preporuku javite 

Bezzo1991
    18. Travanj 2020. 15:40

Čovječe dva dana nisam pogledala grupu, reko idem vidit što mislite o Rodinom tečaju i vidim pišete Dori, pozdravljate bebe, a ne znam šta se događa. Polomila sam tipke laptopa pokušavajući pronać šta je biilo i vidim da su nam stigli Ivica i Marica. Ne mogu vjerovat, opralo me skroz, užarilo mi se lice i sav pritisak u glavu. Pa Dora draga ČESTITAM ti na bebicama i hvala dragom Bogu da ste za početak svi izvukli živu glavu, a da ćeš ti i tvoji mali hahari bit dobro uopće ne sumnjam u to. Iz dana u dan, korak po korak, gram po gram, a pozitive tebi neće falit, samo ostani takva kakva si do sad bila i oporavi se dobro jer ćeš trebat svojim bebicama. Joooj ne mogu vjerovaaat evo još da si rodila, uhh, uhh. Šaljem hrpu poljubaca i zagrljaja tebi i bebicamaa  <3 <3 

Vucica
    18. Travanj 2020. 15:44

Mocho

Znaci vecina je za tetre pohvalila Etheral :)
    Jos spominjete Lidl i Elodie, a ja sam nekako zapamtila da je netko rekao da su i MA desire fini materijali!

Next to me krevetic - imam jos jednu dvojbu oko privremenog krevetica. Mi cemo vjerojatno ostati u slavoniji do jeseni jer u zgu smo em u stanu, em ak korona opet podivlja ovdje imamo laksi pristup svemu.
    Imam opciju dobiti putni krevetic (onaj lagani) ili uzeti bas neku marku Next tu mi kolijevke. Koje je bolje za bebu? Nekako mi tuzno da beba spava u tom putnon kojem se ne moze ni podesit visina 🙈

I vidim da su cijene Next to me kolijevki razlicite pa me zanima jel imate mozda iskustva s brendovima? Jer ne bih tu precise trosila ako je to sve isto na kraju dana …

Mocho mi smo zbog puno putovanja odlucili uzeti putni krevetic. Ima dvije razine gore za malu bebu i dole kad je veci. I jos sam dodatno uzela kao spuzvastu podlogu/madrac jer se ovaj originalni slaze na 3 preklopa pa mi se cinio malo grbav na prijelazu. Sve na ekupi. Stavila bi sliku ali me zeza, ako te zanima pogledaj Hauck putni. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.