Cure ako radate u Vingradskoj mozda vam je prakticnije slozit torbu koha se otvara na vrhu jer su sobe minijaturne. Nas je bilo 3 u 4-krevetnoj sobi i srecom je meni mini kofer stao, ali je muka to otvarat, cucat pores toga i zatvarat. Druge curke koje su imale torbe bi samo povukle od ispod kreveta dok leze na krevetu :)
Ja se nikad nisam pirsala jer sam papucar za bol 🙈 A tetovaže me nisu boljele iz nekog razloga … Medutim, kako sam starija tako mi stil prelazi u minimalizam i najradje bi i te tetovaze maknula 🙂 U svakom slucaju moraju na doradu jer 'dezen' nije bas po mojoj mjeri trenutnoj .. hahaha
Tetra pelene - vjerojatno je bilo, ali gdje ste ih kupile da su dobar materijal i cijena?
Etheral.
I njihovu vrecu za spavanje.
Sve najbolje sam o njima čula🙂
Kaktusica zbilja si bila velika beba 😊 Ma super, a i sin ti je bio super, taman 👍 A što kažu, je li ova bebica sad isto duža, teža?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ena predivna vreca 🥰
Anavo i ja mislila vrecu od Ethereala, nego da vas pitam kada se bebe mogu najranije staviti u vrecu za spavanje??? Nesto citala od 6.tj🤷♀️
Zmya moja ljubav je trcanje i to mi ide stvarno solidno(bas sam skromna🤣😂🤣), a biciklu kad stignem, vikendom najcesce...decko puno vise vozi bike, a manje trci...imamo i ekipicu za bike, a i za trcanje pa gustamo. Imamo mtb ja kilimanjaro, planiram kupiti bolju, ali nije mi losa za rekreativno lagano, a decko haibike seet hardinine. Vozimo sumu, cestu, makadam...
💙
Kaktusica velika beba si bila, ja vise od duplo manja od tebe u terminu rođena🤣😂🤣mrvica, mama je rekls da sam imala prstice ko cackalice doslovno i sva robica mi bila ogromna
Kile sad sam na +7, ali trbuh ogroman jer sam niska
💙
Enapredivna vreca 🥰
Anavo i ja mislila vrecu od Ethereala, nego da vas pitamkada se bebe mogu najranije staviti u vrecu za spavanje???Nesto citala od 6.tj🤷♀️
Zmya moja ljubav je trcanje i to mi ide stvarno solidno(bas sam skromna🤣😂🤣), a biciklu kad stignem, vikendom najcesce…decko puno vise vozi bike, a manje trci…imamo i ekipicu za bike, a i za trcanje pa gustamo. Imamo mtb ja kilimanjaro, planiram kupiti bolju, ali nije mi losa za rekreativno lagano, a decko haibike seet hardinine. Vozimo sumu, cestu, makadam…
Ja ga sigurno necu stavljati u vrecu odmah na pocetku jer ionako ce bit ljeto i toplo. Ali onda krajem ljeta cu ga probati staviti ako uopce bude htio. Ako bude ko brat nece voliti nista di mora bit "zatocen" 😊
Ena cestitke na 32.tt 🥰 jos malo je ostalo. Ja sam svu bebinu robicu oprala i ispeglala, ostalo mi je jos ovo sto sam naknadno kupovala, al cekam da se jos skupi, nemam dovoljno za punu masinu. Juce mi stigla AS, tako da smo skinuli i sve s kolica i s as i sve sam oprala na 30 stepeni, al na manje obrtaja i zamalo pokvarila masinu koliko je zapjenilo unutra 😰 al mu je napravio opet haha pa sam poslije ukljucila jos dodatno ispiranje i evo sve je vec suho i spakovano. Sad sam u apoteci kupila i taj dio stvari koji je potreban, tako da mi je ostalo jos samo ogradice i gnijezdo oprati i to montirati na krevetic, al cekat cemo zadnji cas.
Suzi naravno da te necemo zaboraviti. Samo ti uzivaj u miru.
Vrapcic hvala na receptu, vidjet cu ako cu danas ili sutra radit. Ma nek je detaljan, bolje tako nego kad mi sve ofrlje pise.
Joj, ja kao da cu do ducana. Samo sam se na kraju provezla jer je bio toliki red da mi se nije dalo cekat 😁
Ja osobno ne vjerujem da ce se skole, a ni vrtici otvorit. Nemam nikakvih info jos iako oboje radimo u skoli. Doduse ja sam i onako doma 😁
Dora, cekamo izvjestaj 😊
Naravno, pola toga sam zaboravila 😁
Mi narucili taman pred svo ovo zatvaranje krevet za starijeg, pojma nemam sta ce s tim bit 😕 valjda ce doc uskoro... Ako ne, nemam krevetic za bebaca 😁 tako da, moj je trenutno jos u pogonu, kad dobijemo drugi onda planiram oprat sve iz ovog...
Pirs sam ja morala skinut (bio je na nosu) jer me mali stalno cupao ca njega 😟 i ful mi je zao jer sam ga bas voljela 😕
Htjela sam jos nesto napisat, al ode misao 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji