Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    18. Travanj 2020. 14:58

Dora drago mi je cut te tako pozitivnu, vidjet ces da ce bit sve bolje i bolje 🥰
    Ja planiram malog ili u vrecu ili imam tih debljih par tutica za noc. Vidjet cu kako ce reagirat. Ne vidim razloga da ne mogu odmah u vrecu. Ionako se beice ne micu bas previse, tako da nije da bas mogu skliznut na dno vrece ili koji god razlog bi mogao bit za nekoristenje vrece

Nikita206
    18. Travanj 2020. 15:04

Bebac, možda si već i napisala ali nisam vidjela... U Pulskoj bolnici daju njihove spavaćice za sam porod ili? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Dora4
    18. Travanj 2020. 15:05

Zuza ne znam jos nista zasto je doslo do prijevremenog, mislim da ce to valjda pokazat nalaz plodne vode, dakle nista ne znam, sve je bilo toliko brzo i van sebe sam od svega da nemam pojma iskreno..
    Bebac nadam se da ostajem jer svakih par sati mogu do njih, a s obzirom na to da su tako malecki i da ulazim u kuti i skroz dezinficirana mislim da je i bolje da sam tu cak i da je uredna epidemioloska situacija jer sam ipak u jednom sustavu i nema izlaska van i da jos nesto donesem k njima..ma najmanji problem mi je da sam tu ako treba jos mjesecima, samo da budu dobro bebeki preslatki 💕
    Opet sam isla sad, budem tamo mozda 10ak min, boli me i pece rez pa mi je tesko i stajat, a i pomazim ih i popricam malo, meskolje se, zasad ostaju bez fototerapije sto je dobar znak..nadam se da ce sto duze tako, dr.kaze da je bolje ako se vec javi zutica da je to kasnije kad organizam jos malo ojaca..
    Trudim se i dajem sve od sebe maksimalno da ostanem pozitivna i mislim samo najbolje 🥰

zmya
    18. Travanj 2020. 15:08

Dora drago mi je da si se javila i da je sve ok, neka si malo odspavala, nadam se da si se uspjela malo umiriti. 
    Kaktusice bas lipo da idete skupa, mi smo htjeli na 4D skupa, al na kraju sve ovo skupa je bilo kako je bilo tako da cemo malca vidjeti kakav je i ima li kose tek kad se rodi :) 
    Maggy sve tetrice su mi 70x70 il 75 il 80. Imam jos onih par malih tetra krpica bas za skupljat kad bljucne i sl. 
    I imam jednu vecu iz ovog seta, samo tamnoplavu, ona ne 120x120 jer se beba kao umota sva u to a od muslina je pa se moze i pokrivat ljeti s tim. 
    https://ibb.co/6mmMQHG

• Bebac24
    18. Travanj 2020. 15:10

Nikita206

Bebac, možda si već i napisala ali nisam vidjela… U Pulskoj bolnici daju njihove spavaćice za sam porod ili?

Sad kako se selilo neznam ali da do sad su davali za porod obavezno a i kasnije ako imaju slobodnih

zmya
    18. Travanj 2020. 15:10

Dohranu sam, zlu ne trebalo, uzela najmanji paketic Bebimila 1. 
    Ako ce trebat dodatno mlijeko im slicno, svakako planiram Aptamil uzimat al mi je bilo bezveze uzimat paket od 80 il 100 kn, ovako samo da imam mali paketic velicine Cokolina koji je bio, da se dogodi usred noci da zafali pa sr lako sutradan kupi sve potrebno. 

Vucica
    18. Travanj 2020. 15:12

Pisu sad na Rodinoj grupi da rodilje i pratnja mogu bez propusnica u druge gradove/zupanije, pa kome treba 😃

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 15:14

Zmya kaj bi bebicu samo u piđamicu ili bi ju pokrivala s tankom dekicom? Ja se i ljeti pokrijem s plahtom...
    Kaktusica baš lijepo da idete skupa na 4D 😊 Ma super, neka bebica bude veća i dalje 🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zmya
    18. Travanj 2020. 15:21

Pidjamica pa lagana dekica il muslin. Nadam se da cemo ljeto moci biti na moru kod familije, a temperature su 25 po noci. 
    Svakako bi procjenila kad se beba rodi, kad vidimo i koliko raste i kako to sve skupa ide, prvih mj dana mi se ne cini potrebno a onda lako kupim sve sto vidim da ce falit. Meni je doduse problem i prostor tako da uzimam sad samo ono sto znam da ce mi za pocetak trebat pa cu daljnji shopping prilagoditi i odraditi kad vidim kako bebolino napreduje i kako se ponasa. 
    Sad nam stvari dodu u tjedan dana Koje narucimo online, a tamo u 7.mj ce to bit brijem isto ili i bolje. Mozda se varam al evo, odlucili smo vrecu iskljuciti iz nulte faze i nuznih stvari za prvih mjesec dana

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 15:23

Trancie, Vučica i ja sam si mislila te lagane vrece za spavanje kupiti i inače mi se odlične čine. Sestra kaže da su je spasile, mala je od rođenja u njima. A sada ima 2 godine. Trancie baš ću si ih pogledati, hvala 😊
    Vučica i mene malo strah uzeti te od 0-6 mjeseci, bojim se da mala na upadne unutra...? Ja mislila kupiti onu skroz malu od 0-3 mjeseca.

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.