Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Travanj 2020. 14:22

Dora4

Ej curke, sorry, dosla sam toliko umorna nazad da sam zaspala ko klada ..
    Bebice su mi danas jos sladje jer nisu bile pod lampom kad sam dosla i izgledale plavo od tog svjetla vec prirodno, cekamo nalaze bilirubina pa ce vidjet oce nastavljat sa fototerapijom i kakvo je stanje sa zuticom..
    Rade im hrpe pretraga i svaceg, taj tren kad mi kazu nazovem muza i izrecitiram jer imam osjecaj da nisam i stanju zapamtit sve informacije..
    Sto se dojenja tice, mlijeka naravno nemam, moram masirat cicke i kazu da ce doc mlijeko kroz koji dan, neka ne brinem, da je priorotet da sad sebe sredim i da se oporavim od operacije i da ce doc mlijeko, sestra mi objasnila da kak sam jos trebala bit trudna 10 tjedana da tijelo naravno jos nije propoznalo da je bio porod i da sam i operaciju imala koja isto nije bila lagana i sve to radi stres..
    Ah, doslovno Boze pomozi!
    Ici cu opet predvecer do njih..♡♡
    Lavice hvala ti na podijeljenom iskustvu, grozno kroz sto sve moramo proc i bebice i mi, a tek smo na pocetku..mislim da stvarno treba odrzat zdrav razum i zivce ako zelimo uspjet jer je ovo bas borba za zivot! Svako dobro tebi i malenom i da sve bude u redu dalje 💙
    Ena vreca je predivna, bas djeluje kompaktno i meko mmm 🥰
    Kaktusica hvala muzeku i tebi, jako me razveselila vijest da cete zajedno na pregled, predivno!! 💕

Cijeli dan te čekam 🤗 hvala Bogu da ste svi dobro ❣️❣️ 
    Milijeko će sigurno nadoći, nemoj se brinuti zbog toga 😘😘😘

• Bebac24
    18. Travanj 2020. 14:24

Dora4

Bebice su mi danas jos sladje jer nisu bile pod lampom kad sam dosla i izgledale plavo od tog svjetla vec prirodno, cekamo nalaze bilirubina pa ce vidjet oce nastavljat sa fototerapijom i kakvo je stanje sa zuticom..
    Rade im hrpe pretraga i svaceg, taj tren kad mi kazu nazovem muza i izrecitiram jer imam osjecaj da nisam i stanju zapamtit sve informacije..
    Sto se dojenja tice, mlijeka naravno nemam, moram masirat cicke i kazu da ce doc mlijeko kroz koji dan, neka ne brinem, da je priorotet da sad sebe sredim i da se oporavim od operacije i da ce doc mlijeko, sestra mi objasnila da kak sam jos trebala bit trudna 10 tjedana da tijelo naravno jos nije propoznalo da je bio porod i da sam i operaciju imala koja isto nije bila lagana i sve to radi stres..
    Lavice hvala ti na podijeljenom iskustvu, grozno kroz sto sve moramo proc i bebice i mi, a tek smo na pocetku..mislim da stvarno treba odrzat zdrav razum i zivce ako zelimo uspjet jer je ovo bas borba za zivot! Svako dobro tebi i malenom i da sve bude u redu dalje 💙
    Kaktusica hvala muzeku i tebi, jako me razveselila vijest da cete zajedno na pregled, predivno!! 💕

Bas mi je drago da ti je bilo lakse danas ih vidjeti. 
    Bit ce to sve bolje svakim danom, a ti odmaraj kako ti i kazu, ti si njihov stup, njihova stijena, i tebe trebaju koliko i sve ljekove da ojacaju ❤️❤️
    Htjela sam te pitati, dali ostajes i ti u bolnici koliko i oni ili mame otpuste doma pa dolaze u "posjete" 

• anav05
    18. Travanj 2020. 14:27

Bebac24

Evo ja cu sad napisati sta sam sve kupila od stvari a da nisu kreveti i to
    Za bebaca:
    Pelene br1 najmanji paket
    Br 2 veliki
    1x bocica( da se nade)
    Hranu nan (da se nade)
    2 dude
    10 tetra pelena
    Blazinice 5paketa kockaste za ciscenje guze i pisulinca sa vosom
    Tyrosur prasak
    Sterilne za pupak
    Bademovo ulje
    Kokosovo ulje
    Frescopad jastucice za staviti na ubod cjepljenja
    Fizioloska
    Mali sudocrem( da se nade jer ne koristim kreme za guzu nikad)
    Skarice
    Cesljic
    Mislim da je to to za sad.
    Za sebe
    Chicco ulosci
    Mrezaste gacice l za bolnicu M za doma
    Purelan mast
    Labelo
    Gel za tus
    Cetkica/pasta ono mini pakiranje
    Cetka za kosu
    Caj za dojilje
    Jastucici za dojenje

U kofer cu jos staviti: 2velika rucnika, 2xmala, papirnati rucnik, wc papir, vlazne maramice, japanke za tusiranje, 1x pidama, 2x spavacica, kanotjere, grudnjak za dojenje, voda, punjac, fen(ako me ulovi da idem sa jaako sporkom kosom), voda, grickalice, cokoladice tipo corny, za bebaca 2 tutice ako ga budem morala ja presvuci, 2 bodya, 5-6 pelenica. I komplet za van. Meni robu za doma ce donest muz.
    Torba za radaonu: rucnik za tusiranje, gel za tus, voda, mob, cokoladica, papuce, vlazne maramice, dokumentacija.

Super popis, hvala ti, dobro ce doci😊

• anav05
    18. Travanj 2020. 14:28

Dora4

Drago mi je cuti te.
    Vjerujem da će mlijeko doci.
    Drzim fige i šaljem pozitivnu energiju😊😊

• indy34
    18. Travanj 2020. 14:34

Dora4

🤗🤗🤗🤗🤗 tako smo svi sretni zbog vas ,ovaj pocetak kad pises kako su sladje danas 🥰🥰🥰🥰🥰 bice to sve uredu docice i mlijeko nemoj dase sikiras vazno je samo da se vas troje oporavite 😘😘😘😘😘

• indy34
    18. Travanj 2020. 14:36

Bebac24

Evo ja cu sad napisati sta sam sve kupila od stvari a da nisu kreveti i to
    Za bebaca:
    Pelene br1 najmanji paket
    Br 2 veliki
    1x bocica( da se nade)
    Hranu nan (da se nade)
    2 dude
    10 tetra pelena
    Blazinice 5paketa kockaste za ciscenje guze i pisulinca sa vosom
    Tyrosur prasak
    Sterilne za pupak
    Bademovo ulje
    Kokosovo ulje
    Frescopad jastucice za staviti na ubod cjepljenja
    Fizioloska
    Mali sudocrem( da se nade jer ne koristim kreme za guzu nikad)
    Skarice
    Cesljic
    Mislim da je to to za sad.
    Za sebe
    Chicco ulosci
    Mrezaste gacice l za bolnicu M za doma
    Purelan mast
    Labelo
    Gel za tus
    Cetkica/pasta ono mini pakiranje
    Cetka za kosu
    Caj za dojilje
    Jastucici za dojenje

U kofer cu jos staviti: 2velika rucnika, 2xmala, papirnati rucnik, wc papir, vlazne maramice, japanke za tusiranje, 1x pidama, 2x spavacica, kanotjere, grudnjak za dojenje, voda, punjac, fen(ako me ulovi da idem sa jaako sporkom kosom), voda, grickalice, cokoladice tipo corny, za bebaca 2 tutice ako ga budem morala ja presvuci, 2 bodya, 5-6 pelenica. I komplet za van. Meni robu za doma ce donest muz.
    Torba za radaonu: rucnik za tusiranje, gel za tus, voda, mob, cokoladica, papuce, vlazne maramice, dokumentacija.

Hvala za spisak otprilike je tako nesto izgledalo i u mojoj glavi samo ja moram da pogledam sta sve imam kuci pa ono sto mi fali sa dokupim 😘

Rose1
    18. Travanj 2020. 14:38

Vrapčić123

Curke ja mislila bebu staviti odmah u ljetnu vreću za spavanje? Nisam znala da se ne smije do 6 mjeseci? Ima onih 0-3 mjeseca za kupiti, pa onda valjda beba ne može plivati u vreći? Valjda je sigurno?

6tjedana kazu ne, ja sam mislila u ljetnu, bo🤷‍♀️

💙

klupko_srece
    18. Travanj 2020. 14:39

Samo da pozdravim😊 evo nas u 22 tjednu 💪😎 kad dođemo do tjedana u kojima su neke od vas sad, večina bude vas vel čuvala 👶👶👶👶

Rose1
    18. Travanj 2020. 14:48

Kaktusica znaci ima nas jos zaljubljenika u trcanje, ja sam srednje i duge pruge, ali da, puno sam morala vjezbati zadnjih godinu dana da misice ponovno dovedem u red da mi bude sto manje opterecenje na koljena, lijevo mi je bilo slaba tocka☹
    Aaaaa bas mi je drago da muzic ide s tobom❤
    Ethereal tetrice, vrece,  dekice...ja tamo mislila
    Zmya da, da, samo lagano, s cestovnima se bas juri, nisam doduse probala, ali vidim kad prolete kraj mene🤣😂🤣
    Dora stalno ceksm da nam se javis❤predivno, bit ce oni sve jaci i za cas ce oni biti tebi na prsima pa cete se jos vise moci maziti🥰za mlijeko ne brini, bit ce..

💙

Rose1
    18. Travanj 2020. 14:49

Rose1

Vrapčić123

Curke ja mislila bebu staviti odmah u ljetnu vreću za spavanje? Nisam znala da se ne smije do 6 mjeseci? Ima onih 0-3 mjeseca za kupiti, pa onda valjda beba ne može plivati u vreći? Valjda je sigurno?

6tjedana kazu ne, ja sam mislila u ljetnu, bo🤷‍♀️

Ali pitanje jel to tocno, ne znsm di sam procitala, na stranici Bebimil ili negdje, ali svakako bih pitala patronaznu

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.