Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggy_1
    18. Travanj 2020. 10:24

Pozdrav cure! Čestitke onima koje pune tjedne 💐
    Pepili kako visoki tjedni, ti stvarno još malo brojiš.
    Meni je ova noć bila koma, prvo sam lijepo zaspala u 12 h i do 2:30 h po običaju imala 3 pohoda na wc. E u pola 3 se i moja mala uzvrpoljila, pa me lupa u mjehur, pa se gura pod rebra i tako valjda sat vremena, u međuvremenu ogladnim i pojedem bananu, kad ono u roku odmah evo žgaravice i ne mogu disati 😔 na kraju sam se preselila u dnevni, upalila TV i čekala da se sve smiri, u dnevnom sam i zaspala. Ovako uzbudljivu noć još nisam imala. 

Mokvica
    18. Travanj 2020. 10:33

Jutro curke! 
    Pepili čestitke na punim tjednima! 🎉🎊 I super je bušica! ☺️👌
    Dora već zvučiš kao prava pozitivna Dora. 😉 Samo nam se nastavi javljati s dobrim vijestima. 😘
    Zmya ženo ti si stvarno prezgodna! 🔝
    Flo dobrodošla! 🤗
    Lux nemoj se opterećivati mjerama, ako su ti rekli da je sve ok, znaš da je. Meni se te mjere stalno mijenjaju, čak mi na  mjerenjima kod privatnice na velikom anomalyu i moje ginekologice koje je bilo u razmaku 4 dana nije pokazalo isto.

Maggy_1
    18. Travanj 2020. 10:34

Mila stvarno lijepo da će vaš maleni ipak biti veliki braco. Ja sam duuugooo bila jedinica, 16 godina. Mama zbog zdravstvenih problema jednostavno nije mogla ostati trudna i onda kada se sve primirilo ostala trudna sa sekom. Sada moja seka ima 16 g i razlika između nje i moje kćeri će biti ista kao između nas dvije. Između nas je baš vlika razlika i odnos više kao između mame i kćeri, koliko sam je samo puta nahranila, premotala, pomogla oko zadaće, a sad mi je daleko zbog ove korone, oni su u Koprivnici a ja u Zagrebu. Jučer je plakala jer ne može biti samnom i gledati kako se debljam 😂 ma obožavam tu svoju tinejdžersku gnjavatoricu♥️

• indy34
    18. Travanj 2020. 10:38

LUX

Hej cure, da li je moguce da se beba smanji??? Znaci, prije 2 tj redovan pregled, sve mjere tocno u dan kako trebaju biti i onda 2 tj poslje anomaly (koji je uredan, po svim tim njihovim grafovima/obrascima) i mjere mi ne stimaju, prije 2 tj je sve to bilo vece????? Jel moguce da je jedan od njih krivo izmjerio? Da idemo po drugo mišljenje? Ajme koliko pitanjaaa

Beba se ne moze smanjiti samo neko moze ne pogresno da izmjeri vec je to aparata da mu aparat izbaci drugacije mjere ..jel koliko sam ja skontala mi se sad vec stalno mjerimo oni sa ultrazvuk prave sliku glave noge i stomaka i te se mjere ubace u komp.i onda komp.izbaci neku cifru da tako se izrazim s tim da to moze da varira +,- 200 gr.tako su meni objasnili a ako se desi da je prevelika razlika ili da je manja kao kod tebe onda se ponovo mjeri ..zato uvjek nosi sa sobom mjere od proslog puta ..ja svoje sve imam u fascikli i onda kad izmjere pokazem zadnje ..jel se ja mjerim sad recimo svakih 2 nedelje jednom kod moje dr.a drugi put u bolnici ..Nadam se da sam ti pomogla sigurna sam daje sve uredu ne brini a gdje god da radis anomaly on je najtacniji i najprecizniji ..al bebe tek sad nekad pocnu bas da rastu i to zavisi od mnogo faktora 

mimoza
    18. Travanj 2020. 10:39

Flo dobrodosla, zelim ti urednu trudnocu 🤗
    Pepilli sretan okrugli tjedan. Veliki trbuh, kao i moj 🤗
    Zmya divni ste vas dvoje 🤗
    Lux ne moze se beba smanjiti, vec su ti pogrijesili pri mjerenju. Samo jedan milimetar u drugu stranu i eto ti novih mjera. Ne opterecuj se time, nisu te mjere svakako precizne.

dana130
    18. Travanj 2020. 10:39

Dobro jutro/dan cure.
    Cestitile na punom tjednima. Pepili vi ste bas u velikim  tjednima 🥰
    Zmya predivno izgledas ❤️
    Mi danas isto planiramo nabaciti neku setnjicu. 
    Sto se tice oticanja, primjetim nakon duze setnje i to samo prsti, ali i muzu isto 😂😂 a tajndio mi jeni prije oticao. 
    Dora ❤️❤️ cure su sve rekle. Saljem tebi i bebicama puno zagrljaja i poljubaca 🥰

Baby girl 💜

Amneris
    18. Travanj 2020. 10:40

Dobrodošla Flo!
    LUX meni to zvuči kao da je netko fulao u mjerenju. Nisu te mjere toliko precizne, ovise i o ultrazvuku i o preciznosti doktora..
    Idem i ja poharati Bipu danas.. uzela bih jedno AD mlijeko za svaki slučaj, savjetovala patronažna.. koje da uzmem? Ja se niš u to ne kužim..Ima Newborn, ima Pre, ima 1,2.. pogubljena sam skroz

Dora4
    18. Travanj 2020. 10:41

Pepili i Zmya predivne su vam busice!! 🥰🥰
    Lavice na duhu sam! Di si ti bila? Jeste sad vec doma i skroz dobro? 💙
    Flo dobro nam dosla! 😘
    Ja citam li citam, hahah krenut ce mi mlijeko od citanja o dojenju 🤣😅 

Rose1
    18. Travanj 2020. 10:41

zmya

Hehe Rose nisaaaam, prva dva mjeseca jesam i sa puna dva sam otrcala zadnju utrku al 6,5km. Bajk sam isto tad otprilike vozikala zadnji put, a od tad samo setnja i joga. Na +9 sam😱

Joooj, fali mi to sve, sad bas gledam na aplikacijama-zadnje trcanje 20.10., bike 8.10...sve za nase👶❤nisam nista vjezbala od transfera na dalje
    Moj trbuh je zadnjih 10dana ogroman, doduse ja sam i 160 pa se jako istice

💙

Rose1
    18. Travanj 2020. 10:44

Flo dobro nam dosla🥳

Lux ma krivo je netko mijerio...ne moze se smanjiti

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI