Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    17. Travanj 2020. 12:37

fenjer

Rose1

Missy i tebi čestitam ako nisam🥳🥳🥳vec se gubim😂🤣😂
    Fenjer uh, znam kako ti je, bas mi je zao sto su ti odgodili☹😤a za kada? Koliko moras cekati?

Cijeli mjesec dana 🙈 odgodili me na 13.5.
    Jedva sam docekala da dode i taj ponedjeljak i onda tako daleko odgode.. Joooj grozno, bas smo potrefile kad bit trudne 😂 poslala sam mail-ove svim privatnicima, pokusat cu barem privatno otici jer cu izludit do tad haha

Ma prestrasno, ne moze to tako, odi privatno, sigurno netko radi. Moja socijalna ne radi 2tj jer im je tako određeno, uputila me na zamjenu, ali sam se narucila kod privatnika kod kojeg sam isla 

💙

Rose1
    17. Travanj 2020. 12:39

fenjer

Žuža iz Zagreba, na istoku grada sam. Mislila sam da je vrhunac za ovu godinu potres i unisten stan, ali prevarila sam se 😂
    Ne znam zasto me odgodila, valjda sam u ne tako vaznim tjednima 🙄
    Valjda ce me neki privatnik primiti 🤞

Ma sigurno hoce, bar u Zagrebu ima puno ginekologa...uopce se ne sekiraj. Mogla si i zvati da budes brza, ali dobro, odgovorit ce i na mejl

💙

Amneris
    17. Travanj 2020. 12:40

Cure sigurna sam da ćete uspjeti kod nekog privatnika, stvarno je sve poremećeno sad kad je nama najbitnije.
    Evo sad sam saznala nove info za otvaranje porodiljnog za Ri (ne znam kako je drugdje). Bez obzira jeste li bile na komplikacijama i predale onaj R1 obrazac s prosjecima plaća, to treba opet tražiti od poslodavca ako otvarate obvezni rodiljni u svibnju i dostaviti HZZO-u jer kao svaka trudnica dobiva svog referenta i sve se pretumbalo. Pokušavam dobiti HZZO da provjerim tu info jer je meni tako rekla ginićka sad. Naravno HZZO se ne javlja ni na mail ni na telefon. 

Rose1
    17. Travanj 2020. 12:41

kaktusica

Dora predivno mi te citati jos kad su ovako dobre vijesti 💞 Ti si prava mama lavica a oni su odlicni, piske i disu samostalno, pa to su odlicne vijesti, lavici hrabri 💙❤ I ti se cuvaj sad, osjetljiva si i treba ti puno snage i odmora, ja vjerujem da cim ih vidis da ce oni primiti nevjerojatnu dozu ljubavi i snage, taj osjecaj se mora nekako prenijeti, ja iskreno i to vjerujem.
    Missy oprosti, tebe sam preskocila na punim tjednima, cestitke mila 🥰🥳
    .
    Ja cekam pa cekam taj nesretni h&m a ono dodje Oysho, onu plavu spavacicu nisu poslali jer ja nisam skuzila da je out of stock, ma sad mi se ni ne da narucivat ju. Evo slikica spavacice i haljine, narucila sam i jedne jednoatavne seksi gacice za pocastt muza kad rodim 😁
    https://ibb.co/TMNMz85

https://ibb.co/y67LSSd

Jako lijepo, a haljinica je bas prekrasna...hehe, bit ce muzic sretan😉😊

💙

Rose1
    17. Travanj 2020. 12:43

Amneris

Cure sigurna sam da ćete uspjeti kod nekog privatnika, stvarno je sve poremećeno sad kad je nama najbitnije.
    Evo sad sam saznala nove info za otvaranje porodiljnog za Ri (ne znam kako je drugdje). Bez obzira jeste li bile na komplikacijama i predale onaj R1 obrazac s prosjecima plaća, to treba opet tražiti od poslodavca ako otvarate obvezni rodiljni u svibnju i dostaviti HZZO-u jer kao svaka trudnica dobiva svog referenta i sve se pretumbalo. Pokušavam dobiti HZZO da provjerim tu info jer je meni tako rekla ginićka sad. Naravno HZZO se ne javlja ni na mail ni na telefon.

Joooj, koje, komplikacije, bas me to sve ljuti. Hvala puno na info❤javi ako jos sto saznas

💙

Fluffy
    17. Travanj 2020. 12:44

Rio, mozes u ljekarnu u koju ides odnijeti te kutije lijekova. Posebno tu koja je otvorena. U ljekarni ima poseban kos za farmaceutski otpad pa ce oni to zbrinut. Eventualno tu koja je nenaceta dati doktorici pa ona moze dati nekom pacijentu umjesto da pise Rp. Samo da se ne baca u smece jer to ovi junkiji mogu naci pa ce se jos drogirati, ili prodavati to po ulici😂 ima svega. 
    Dora, bas super za bebice...mali lavici smisni. Jesu ti rekli kad bi ih mogla vidjeti?

Trancie
    17. Travanj 2020. 12:51

Kaktusice predivno je to naruceno, prava si zena kad vec na muza mislis za poslje 💕morat cu i ja, jer se nije usrecio samnon ovu trudnocu 🤦🏼‍♀️
    Moj HM pitaj Boga di je... opet sam slala mail dostavljacima pa ni oni ne znaju di je 🤦🏼‍♀️Pa strasnooooo ! Lipi gls nikad problema s njima; ovaj dpd me uzasno zivcira ... 

yvette
    17. Travanj 2020. 12:53

Cestitke na urednim pregledima !!
    Dora brz oporavak, cijela sam na iglama i jedva cekam tvoja javljanja ♥️
    Fenjer zao mi je zbog odgodenog pregleda, ali jesu li oni zdravi. Jos si nedavno imala suspektno krvarenje kad nisi znala jeli vaginalno ili je hemeroid. Ja bih ispalila.
    Leonie sad vec strahujem za svoj paket spavacica. Ti si narucila nakon i dobila, a ja nista. Jos sam imala situaciju da su mi neka parfemska ulja vracena u UK jer kao nisu mi uspjeli dostaviti dvaput, a nisam dobila ni obavijest o prispijecu u sanducic 🙄 
    Tramadol to je isto sto i Zaldiar cini mi se. Imam uzasno bolne menstruacije i jednom sam u nedostatku Brufena popila dva Zaldiara koja sam nasla kod kuce jer meni jedna tableta ne djeluje. Nisam imala pojma koja je to droga. Cim sam popila u podne sam i zaspala i odvalila do 10 navecer. Niti me bolilo niti sam znala za sebe. Moj sadasnji muz, u to vrijeme smo samo izlazili me zvao cijeli dan na mob i onako imao je sto upitnika. Nije znao jesam li ziva, ljuta...A ja samo bila zdrogsana, uzas...Nije mi vise palo na pamet to uzeti niti jednu tabletu

Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 12:54

Fenjer i ja bi bila luda baš, potpuno ti vjerujem 😤 Pokušaj se ti lijepo kod nekog privatnika naručiti možda? A odlično da se beba lijepo javlja 🎉🎊
    Žuža draga tako je, obje smo 89.godište. 💕💕💕
    Eto samo si ti malo ipak naprednija od mene, imaš već veliko dijete vidim, a meni će ovo biti prva bebica. 
    Amneris zbilja ne kuzim smisao njihov? Da opet moramo tražiti isti dokument, još ako ćemo osobno to morati ići pa super. Baš su budale, pa ne mijenja nam se prosjek plaće svakih par mjeseci... Nadam se da su u Zg malo manje ludi nego vaši u Ri, iako je to sve isto... 🙄🙄🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Fluffy
    17. Travanj 2020. 12:58

Yvette, da Zaldiar je slican samo sto u sebi ima i paracetamola. On je kombinacija ta dva lijeka. I bas kao sto ste napisale ima jako puno nuspojava, i nekad se zapravo i cudim kako se olako pise. Vecini ljudi ce pomoci i brufen, ketonal, voltaren...kazem jedino ako je u pitanju neko krvarenje pa je sigurnije izbjec brufene i uzet nesto na bazi tramadola. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.