Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    17. Travanj 2020. 11:44

Krafnice najsladje!!🥰
    Prvo, kaktusice, Vrapcicu,mrvicak, mokvica, Missy, mocho i BlackLioness cestitam pune i pogotovo zaokruzene tjedne!! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Barby cestitam na uspjesnom pregledu! 😘
    Drugo, vi ste moja snaga!! 🥰💜💙 Hvala svakoj od vas na lijepim rijecima i pozitivi koju saljete, nevjerovatno ste mocne, zene moje predivne!! 😍😍
    Trece, mala tisucica ljudi mi se javila i nikako se docepat mobitela da se vama javim!! 
    Cekam pedijatrijsku vizitu da pitam ocu ih moc ic vidjet danas..tramal je zakon, ne boli me skoro nista kad lezim! Izvadili su mi sve 3 infuzije, jednu braunilu izvadili, jedna ostala, makli kateter (a bilo je divno, cure moje prva noc u valjda ne znam koliko mjeseci da se nisam morala dic na wc!).. odspavala sam na kraju jedno 3 il 4x po 20min..
    Bila sam sad vec 2x piskit, malo mi se mantalo prvi put, ali drugi je vec bilo bolje..
    Ujutro je bila frka jer nisam uopce prokrvarila, a to je bitno da se ocisti dolje sve, ali kako sam krenula s hodanjem na wc je procurilo i fino ide..
    Imena cete saznat uz krafnice i kavicu, a do onda im ostaju aktualni nadimci 😁😋🤭
    Sto sam jos trebala napisat, znam da sam nesto zaboravila??

Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 11:45

Snoopy hvala draga 😘
    Puštam opet maloj Mozarta, imam zbilja dojam da joj se sviđaju ti ritmovi, kao da pleše uz njega 😂😂😂
    Al držim se par istih skladbi 😁😁😁
    Ja jedva čekam da nam se Dorica javi 💞💞💞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

17. Travanj 2020. 11:47

Cestitam svima na punim tjednima!! Jako lijepi tjedni,nadam se da ste se pocastile dobro 😍 
    Di nam je novopecena mama? ☺️
    Moj pregled je odgoden na 13.5. i mislim da cu do tad dobiti zivcani slom, pa to je jos mjesec dana 😱😱😱 
    Glupa korona, glupi pregledi i sve je glupo danas 😞 a ja zelim vidjeti svoju bebicu 🥺

Dora4
    17. Travanj 2020. 11:50

Aha, najvaznije, bebicama je noc prosla dobro, bila mi se jutros javit pedijatrica koja ih je preuzela nocas..
    Znaci oni disu samostalno, ali su im stavili te cjevcice u nos koje nesto rade s tlakom i kisikom da sire zile i guraju zrak da prodje do pluca, samostalno su piskili, nadamo se da ce danas i kakat i valjda ce im dat jest! 🤗
    Dr. je rekla da se to sve naravno moze sve promijenit u par minuta, ali je optimisticna i kao da ja moram isto bit pozitivna (ah, jos ona ne zna s kim ima posla!!)...
    Fali mi uzasno sto ih nisam jos vidjela, znam i da ce me slomit kad ih vidim u inkubatorima i tako premalecke i sa silnim cjevcicama i sve, ali toliko im zelim rec da ih volimo 🥰💕

DanijelaBB
    17. Travanj 2020. 11:55

Dora4

Aha, najvaznije, bebicama je noc prosla dobro, bila mi se jutros javit pedijatrica koja ih je preuzela nocas..
    Znaci oni disu samostalno, ali su im stavili te cjevcice u nos koje nesto rade s tlakom i kisikom da sire zile i guraju zrak da prodje do pluca, samostalno su piskili, nadamo se da ce danas i kakat i valjda ce im dat jest! 🤗
    Dr. je rekla da se to sve naravno moze sve promijenit u par minuta, ali je optimisticna i kao da ja moram isto bit pozitivna (ah, jos ona ne zna s kim ima posla!!)…
    Fali mi uzasno sto ih nisam jos vidjela, znam i da ce me slomit kad ih vidim u inkubatorima i tako premalecke i sa silnim cjevcicama i sve, ali toliko im zelim rec da ih volimo 🥰💕

🥰🤴👸❤ 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    17. Travanj 2020. 11:57

Vrapčić123

Fluffy hvala draga 💥💥💥 Dada, 30. rođendan sam već proslavila prije 5 godina, a moram priznati da mi je ova brojka 30 draža 😍😍😍
    Mokvica hvala ti mila 💕💕💕 Dada, već ulazimo sve u velike tjedne 🌷🌷🌷
    Ena hvala ti draga ❤️❤️❤️

Dragaaa, cestitam i tebi na okruglih 30🥳🥳🥳🥰❤

💙

Napokon 2804
    17. Travanj 2020. 11:59

Dora4

Dr. je rekla da se to sve naravno moze sve promijenit u par minuta, ali je optimisticna i kao da ja moram isto bit pozitivna (ah, jos ona ne zna s kim ima posla!!)…

Dora draga čestitam i tebi i mužu! Vjerujem u to da ćeš se ti brzo oporaviti, a da ce bebice jako dobro napredovati i uskoro početi zajebavati mamu i tatu... Veseli me tvoj optimizam i bas zbog toga sam uvjerena da ce sve biti i više nego dobro. ❤️💙

MissyR
    17. Travanj 2020. 11:59

Vrapcic oo draga pa tebi je 30.tjedan vec cestitke 🥰🥰
    Fenjer ma grozno su nam prorjedili preglede suosjecam s tobom, sto reci meni je tek 20.05 pregled a nadam se da do tada ce se primirit ta korona...
    Dora draga bit ce dobro tvoje bebice vidis da su borci na tebe 🥰🥰

url=https://lilypie.com]

17. Travanj 2020. 12:00

Dora ja sam vidjela male palcice velicine otvorenog dlana, nije to nista strasno, nadam se da ce te odvesti do njih. Jesu zajedno ili su ih odvojili? Jel braco i dalje mlati nogama seku? 🙊 Nisi fora sto nam ne zelis reci imena 🙄
    Drzi se, bit ce to sve dobro! 💪

Amneris
    17. Travanj 2020. 12:01

Dora ovo sve zvuči jako jako ohrabrujuće! Super da su bebiliji dobro. Su ti rekli otprilike kad bi ih mogla vidjeti?
    Kako ti se drži muž, što kaže obitelj? Ajme mene i dalje pere uzbuđenje kao da sam ja rodila😳😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.