Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 12:20

Fenjer ova korona je sve poremetila, 😤😤😤 Koma, prati bebicu dal se redovito javlja i bit će sve ok sigurno 🙏
    Dora jako mi je drago čuti da ste ok i da se ti oporavljaš, a osobito mi je drago čuti da su bebe dobro podnijele noć, ma jake su to mrvice ❤️💙 Bit će to na kraju sve ok 🙏🙏

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

MissyR
    17. Travanj 2020. 12:25

Vucica

fenjer

MissyR

Vrapcicoo draga pa tebi je 30.tjedan vec cestitke 🥰🥰
    Fenjerma grozno su nam prorjedili preglede suosjecam s tobom, sto reci meni je tek 20.05 pregled a nadam se da do tada ce se primirit ta korona…
    Doradraga bit ce dobro tvoje bebice vidis da su borci na tebe 🥰🥰

Meni je trebao biti u ponedjeljak, i to sam jedva docekala da bude i danas me zovu i odgode! Bas sam i ljuta i tuzna, jako sam se veselila ponedjeljku. Glupa korona, hoce li vise proci 😠😠

Ne mogu vjerovati da vam tako odgadjaju preglede, pa zar nista osim korone nije bitno?!

Ma grozno bas sam i ja to pomislila nista osim korone im nije sad bitno,bas jedva cekam da se vrati sve u normalu..sva sreca da bebica lupka inace bi poludila...valjda ce me pregledati jos koji put prije poroda 🤣🤣

url=https://lilypie.com]

Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 12:29

Rose, Missy hvala curke 😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Žuža
    17. Travanj 2020. 12:31

Fenjer a odakle si? Sve ovo sto sam do sada pratila i gledala receno je da trudnice moraju imati uobicajeni tretman. Moraju nas pratiti. Ovdje svi oko mene i sve koje znam trudnice imaju najnormalnije preglede. Uopce ne razumijem zasto su ti to odgodili?! Razumijem tvoju ljutnju. Ja bi valjda isto ispalila na zivce. Smatram da se mogu osigurati sigurni uvjeti za preglede. Nije da ljudi s covidom secu po istim hodnicima gdje trudnica dodje na pregled 🙄 Nadam se da ce te privatnik uzeti. 
    Vrapcic, ti i ja isto godiste, dala si mi naslutiti 😃 ‘85.?

17. Travanj 2020. 12:33

Missy, Vucica ma uzas, bas me ljuti sve to. Ajde ako odgode neke preglede redovite zenama i bakicama, ali trudnice nije uredu da odgadaju. Pa nije da ima toliko trudnica, mogla nas je rasporedit AAAAAAAAAAA 🤯🤯 hoce li vise ta korona proci?! I jos joj se moram javiti dan ranije da vidi hoce uopce i taj 13.5. pregled biti 😂🙈🙉
    Vrapcic jedino me to sto me udara i drzi da ne prolupam, vjeruj mi 😂 
    Dora predomislila sam se, nemoj djecu nazvati Korona i Kovid 🙈😛

Trancie
    17. Travanj 2020. 12:33

Dora draga bas mi je drago da si nam se javila i da se oporavljas lagano... sve ce to doci na svoje mjesto, samo hrabre lavice ovo mogu izdrzat. Nadam se da ces ih sto prije vidjeti i zagrliti !!! A oni ce to cijeli zivot vracat ogromnu ljubav!!! 
    Cudo su palcici i sto sve mogu 🌸💙 nadam se svaki dan sve boljim vjestima od tebe i kako palcici postaju velika djeca 🥰😘

kaktusica
    17. Travanj 2020. 12:35

Dora predivno mi te citati jos kad su ovako dobre vijesti 💞 Ti si prava mama lavica a oni su odlicni, piske i disu samostalno, pa to su odlicne vijesti, lavici hrabri 💙❤ I ti se cuvaj sad, osjetljiva si i treba ti puno snage i odmora, ja vjerujem da cim ih vidis da ce oni primiti nevjerojatnu dozu ljubavi i snage, taj osjecaj se mora nekako prenijeti, ja iskreno i to vjerujem.
    Missy oprosti, tebe sam preskocila na punim tjednima, cestitke mila 🥰🥳
    .
    Ja cekam pa cekam taj nesretni h&m a ono dodje Oysho, onu plavu spavacicu nisu poslali jer ja nisam skuzila da je out of stock, ma sad mi se ni ne da narucivat ju. Evo slikica spavacice i haljine, narucila sam i jedne jednoatavne seksi gacice za pocastt muza kad rodim 😁
    https://ibb.co/TMNMz85

https://ibb.co/y67LSSd

mimoza

Dora to su divne vijesti, njih dvoje su pravi mali borci. Ako Bog da, svaki dan ces slusati tako pozitivne vijesti i nas izvjestavati. Pa ce ubrzo doci i vrijeme kada cete se pakovati za doma. Kakva je situacija sa hranom? Hoces li se ti izdajati na pumpicu pa njima davati? Jos je rano za to, ali da nisu sta mozda spominjali doktori? 

Žuža iz Zagreba, na istoku grada sam. Mislila sam da je vrhunac za ovu godinu potres i unisten stan, ali prevarila sam se 😂 
    Ne znam zasto me odgodila, valjda sam u ne tako vaznim tjednima 🙄 
    Valjda ce me neki privatnik primiti 🤞

Pepilli
    17. Travanj 2020. 12:37

Dora4

Aha, najvaznije, bebicama je noc prosla dobro, bila mi se jutros javit pedijatrica koja ih je preuzela nocas..
    Znaci oni disu samostalno, ali su im stavili te cjevcice u nos koje nesto rade s tlakom i kisikom da sire zile i guraju zrak da prodje do pluca, samostalno su piskili, nadamo se da ce danas i kakat i valjda ce im dat jest! 🤗
    Dr. je rekla da se to sve naravno moze sve promijenit u par minuta, ali je optimisticna i kao da ja moram isto bit pozitivna (ah, jos ona ne zna s kim ima posla!!)…
    Fali mi uzasno sto ih nisam jos vidjela, znam i da ce me slomit kad ih vidim u inkubatorima i tako premalecke i sa silnim cjevcicama i sve, ali toliko im zelim rec da ih volimo 🥰💕

Jako jako dobre vijesti, za bebe je silno važno da su samostalni! Držim fige da samo tako nastave, buckaju se i sazrijevaju , da se i ti dobro oporaviš,imaš podršku i ljubav svih nas. Puno podrške i tvom mužu i njemu je došlo iz neba pa u rebra, a sadašnjom situacijom oko gluporone još mu je teže jer vas ne može vidjeti... Navijam Da se što prije nađete svi na okupu ❤️❤️👨‍👩‍👧‍👦

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.