Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 13:00

Yvette draga ti i ja smo u istoj gabuli što se bolnih menstruacija tiče. Mene toliko boli da me tu na Sv. Duh na hitnoj primaju odmah čim me vide 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ znala sam i svijest gubiti od bolova također 😒
    I ti imaš isto endometriozu pretpostavljam? Ja se borim s njom ravno 20 godina. 😤😤😤 I ti si MPO trudnica koliko se sjećam? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette
    17. Travanj 2020. 13:09

Vrapcic imam policisticne... a kako su ti otkrili endometriozu, jesi radila hsg ? ja sam samo pregledavana na uzv. Vodi mi se dg kao primarna dismenoreja jer od prve menstruacije su problemi, nije nikad bilo normalno pa da se pogorsalo.
    Tako je i ja sam mpo trudnica. Joj spasa sto nemam menstruaciju i bolove ovih nekoliko mjeseci ali cesto razmisljam sto s bebom jednom mjesecno kada opet krenu ti bolovi 🤔

Maggy_1
    17. Travanj 2020. 13:12

Amneris ti si komplikacije otvorila prije korone i slanja svega mailom?
    Jer ako si otvorila slanjem mailom samo taj isti pdf im pošalji kad šalješ zahtjev za porodiljni. 

Amneris
    17. Travanj 2020. 13:13

Vrapčić123

Fenjeri ja bi bila luda baš, potpuno ti vjerujem 😤 Pokušaj se ti lijepo kod nekog privatnika naručiti možda? A odlično da se beba lijepo javlja 🎉🎊
    Žužadraga tako je, obje smo 89.godište. 💕💕💕
    Eto samo si ti malo ipak naprednija od mene, imaš već veliko dijete vidim, a meni će ovo biti prva bebica.
    Amneris zbilja ne kuzim smisao njihov? Da opet moramo tražiti isti dokument, još ako ćemo osobno to morati ići pa super. Baš su budale, pa ne mijenja nam se prosjek plaće svakih par mjeseci… Nadam se da su u Zg malo manje ludi nego vaši u Ri, iako je to sve isto… 🙄🙄🙄

Vrapčić ne znam što bih rekla, umjesto da pojednostave, oni dozlaboga kompliciraju.. jedva čekam otvoriti taj porodiljni jer krajem svakog mjeseca neki stresovi s tom dokumentacijom otkad je ova korona krenula🙈 ali to nejavljanje njihovo me najviše izluđuje.. informacije na kapaljku..
    Ste ti i Žuža na kraju 85. ili 89. godište? Ja sam 85. i isto mi je prva beba🥰

Amneris
    17. Travanj 2020. 13:14

Maggy_1

Amneris ti si komplikacije otvorila prije korone i slanja svega mailom?
    Jer ako si otvorila slanjem mailom samo taj isti pdf im pošalji kad šalješ zahtjev za porodiljni.

Ma od siječnja sam ti ja na komplikacijama tako da taj R1 obrazac nisam ni sanjala da će mi više trebati.🤷‍♀️

17. Travanj 2020. 13:17

Meni je ginekologica rekla sad kad me zvala da me odgodi (😅) da se ovaj mjesec ne dolazi po doznake nego oni direktno to stave na e-zdravstvo i onda i hzzo i poslodavac to vide. Jesu i vama to rekli? Da ne bi ostala jos i bez tih 4000kn iduci mjesec 🙈 
    I ako je to stvarno sad tako nadam se da ce i ostati ubuduce tako jer je 100 puta jednostavnije, a ne ovo na mirovanju sam jer imam visokorizicnu trudnocu i onda svaki mjesec moram po doznake i u hzzo, mirovanje vrhunsko 😂😂😂 
    Yvette ma stvarno nisu normalni ti ginekolozi i ta cijela situacija. Nadam se da vas koje ste prosle 30. tjedan ne odgadaju, to bi me jos vise ljutilo.

• anav05
    17. Travanj 2020. 13:18

Dora4

Aha, najvaznije, bebicama je noc prosla dobro, bila mi se jutros javit pedijatrica koja ih je preuzela nocas..
    Znaci oni disu samostalno, ali su im stavili te cjevcice u nos koje nesto rade s tlakom i kisikom da sire zile i guraju zrak da prodje do pluca, samostalno su piskili, nadamo se da ce danas i kakat i valjda ce im dat jest! 🤗
    Dr. je rekla da se to sve naravno moze sve promijenit u par minuta, ali je optimisticna i kao da ja moram isto bit pozitivna (ah, jos ona ne zna s kim ima posla!!)…
    Fali mi uzasno sto ih nisam jos vidjela, znam i da ce me slomit kad ih vidim u inkubatorima i tako premalecke i sa silnim cjevcicama i sve, ali toliko im zelim rec da ih volimo 🥰💕

😍💛💙
    Bravo mališani, bravo mama😘😘

• anav05
    17. Travanj 2020. 13:19

Vucica

fenjer

MissyR

Vrapcicoo draga pa tebi je 30.tjedan vec cestitke 🥰🥰
    Fenjerma grozno su nam prorjedili preglede suosjecam s tobom, sto reci meni je tek 20.05 pregled a nadam se da do tada ce se primirit ta korona…
    Doradraga bit ce dobro tvoje bebice vidis da su borci na tebe 🥰🥰

Meni je trebao biti u ponedjeljak, i to sam jedva docekala da bude i danas me zovu i odgode! Bas sam i ljuta i tuzna, jako sam se veselila ponedjeljku. Glupa korona, hoce li vise proci 😠😠

Ne mogu vjerovati da vam tako odgadjaju preglede, pa zar nista osim korone nije bitno?!

Da, nije ni meni bas jasno.
    Ja sam bila jučer, ok procedura je kao da ulaziš u nuklearni pogon, ali je ipak pregled. Makar trajao 5 minuta... Nije mi baš jasno.
    I onda se i razljutiš i rastužiš, vrtlog emocija.

• Bebac24
    17. Travanj 2020. 13:22

fenjer

Meni je ginekologica rekla sad kad me zvala da me odgodi (😅) da se ovaj mjesec ne dolazi po doznake nego oni direktno to stave na e-zdravstvo i onda i hzzo i poslodavac to vide. Jesu i vama to rekli? Da ne bi ostala jos i bez tih 4000kn iduci mjesec 🙈
    I ako je to stvarno sad tako nadam se da ce i ostati ubuduce tako jer je 100 puta jednostavnije, a ne ovo na mirovanju sam jer imam visokorizicnu trudnocu i onda svaki mjesec moram po doznake i u hzzo, mirovanje vrhunsko 😂😂😂
    Yvette ma stvarno nisu normalni ti ginekolozi i ta cijela situacija. Nadam se da vas koje ste prosle 30. tjedan ne odgadaju, to bi me jos vise ljutilo.

Kod moje gin je tako od 3 mjeseca vec. Oni salju ja ne moram nista nositi 😊
    Ja imam pregled sljedeci cetv. Za sad trudnice isu normalno. 

Rose1
    17. Travanj 2020. 13:22

Amneris

Vrapčić123

Fenjeri ja bi bila luda baš, potpuno ti vjerujem 😤 Pokušaj se ti lijepo kod nekog privatnika naručiti možda? A odlično da se beba lijepo javlja 🎉🎊
    Žužadraga tako je, obje smo 89.godište. 💕💕💕
    Eto samo si ti malo ipak naprednija od mene, imaš već veliko dijete vidim, a meni će ovo biti prva bebica.
    Amneris zbilja ne kuzim smisao njihov? Da opet moramo tražiti isti dokument, još ako ćemo osobno to morati ići pa super. Baš su budale, pa ne mijenja nam se prosjek plaće svakih par mjeseci… Nadam se da su u Zg malo manje ludi nego vaši u Ri, iako je to sve isto… 🙄🙄🙄
    Vrapčić ne znam što bih rekla, umjesto da pojednostave, oni dozlaboga kompliciraju.. jedva čekam otvoriti taj porodiljni jer krajem svakog mjeseca neki stresovi s tom dokumentacijom otkad je ova korona krenula🙈 ali to nejavljanje njihovo me najviše izluđuje.. informacije na kapaljku..
    Ste ti i Žuža na kraju 85. ili 89. godište? Ja sam 85. i isto mi je prva beba🥰

Ja sam 85.😉

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.