Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissyR
    17. Travanj 2020. 14:10

Rio13

Fenjer nisi solo 😁 i ja sam 93. Meni je ta odgoda totano bzvz. Sto kazes, najbolje za tebe je da ti neko pogleda bebicu i kaze da je sve ok. Pa ja bi skrenula da meni moja odgodi pregled. Isla bi privatno pa makar i u ful zastitnoj opremi samo s otkrivenim trbuhom.

Hvala vam curke moje 🥰🥰
    Rio,Fenjer niste same i ja sam '93 😊😊
    Evo mene i moje loptice 
    https://ibb.co/PcN8PLh sad sam tek skuzila kako mi se dupence izravnalo u ovih par mjeseci 😱😱

url=https://lilypie.com]

Suzi3025
    17. Travanj 2020. 14:12

Vrapčić123

Amnerisma baš kompliciraju kod nas sve.. Uf… Dada, ja sam ti 85.godište 😁 Evo ima nas starih koki 😂😂
    Evo i Rose nam je 85.godište..Znate kako kažu stara koka, dobra juha 😂😂😂
    Fluffy joj na žalost i ti si u našem timu bolnih menstruacija 🙄🙄🙄 Tako sam i ja kao i ti znala ostajati doma od bolova dok sam išla u školu, na faks, ali također i na poslu otvarala bolovanje. I inače da znate imamo pravo na 3 dana bolovanja zbog te dijagnoze. Koliko puta sam morala otići s posla od bolova, užas… 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Pa onda sam i ja stara koka 😂😂😂,86.godiste 🙈🙈

Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 14:13

Rio ti si nam mlada curica 😁 Neka, neka... I ja bih prihvatila tvoje godine odmah 😂😂😂
    Fluffy daaa, mala je udarala dolje negdje, koma, mislila sam da hoće pobjeći, sad se popela gore negdje ispod pupka i struze mi nogicama po trbuhu 😂😊🙃

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    17. Travanj 2020. 14:13

Ma sve vas sisam s godinama 😅😅😅ja sam 82' i prva trudnoca ❤️

Suzi3025
    17. Travanj 2020. 14:14

MissyR predivan trbuscic 😊😊 a na liniji zavidim 😁😁🙈

zmya
    17. Travanj 2020. 14:16

Super ste Missy! :)
    Moja ujna je bila 40 kad je ostala trudna, dugo su pokusavali.
    Jednu kolegicu imam s posla, ona je sa 44 prosle godine rodila svog prvog malog :)
    Ja sam '89 :)

Suzi3025
    17. Travanj 2020. 14:18

Znate sto mene cudi..
    Znaci druga trudnoca a ti pokreti su u ovoj trudnoci znanstvena fantastika.. u prvoj vec naveliko udarala ko manijak a ova jedva trc osjetis kako se kaze..
    A i mogu reci da u ovoj trudnoci vece strahove prozivljavam nego u prvoj kad sam imala 24 god a sad sa 33 god sam uzasni panicar i molim se stalno da izdrzimo jos 10 tj iako nemam rizicnu trudnocu ali strah me pojede maksimalno..

17. Travanj 2020. 14:21

Zmya sve je preslatko
    Missy zgodnice, dupenca se ulezala zbog ove karantene i lezanja, krenut ce to vani kada pocnemo trcati za krafnicama 😄
    I ja sam jedna od starijih koka '86. 

Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 14:21

Fenjer hehe, baš si me nasmijala. Eto ja svojima susjedima prijetila krim policijom, ne znam što da tebi predložim kao prigodnu prijetnju!? Hoćeš da nađemo nešto? 😎😎😎
    Zmya robica je pre pre kjut 💙💙💙
    Suzi draga iz tvojih usta u Božje uši. Bila bih najsretnija na svijetu kad više ne bih morala svaki mjesec na hitnu ići... Još kad se sjetim s malom bebom. Daj Bože da Fluffy i Yvette isto bude tako 🙏🙏🙏🙏🙏

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

17. Travanj 2020. 14:23

Suzi3025

Znate sto mene cudi..
    Znaci druga trudnoca a ti pokreti su u ovoj trudnoci znanstvena fantastika.. u prvoj vec naveliko udarala ko manijak a ova jedva trc osjetis kako se kaze..
    A i mogu reci da u ovoj trudnoci vece strahove prozivljavam nego u prvoj kad sam imala 24 god a sad sa 33 god sam uzasni panicar i molim se stalno da izdrzimo jos 10 tj iako nemam rizicnu trudnocu ali strah me pojede maksimalno..

Joj nista mi ne pricaj..prekjucer niti jedan udarac nisam osjetila i tako sve do jucer ujutro nakon setnje..pocela sam plakati od srece. Van sebe sam bila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.