Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Travanj 2020. 12:03

MissyR

Vrapcicoo draga pa tebi je 30.tjedan vec cestitke 🥰🥰
    Fenjerma grozno su nam prorjedili preglede suosjecam s tobom, sto reci meni je tek 20.05 pregled a nadam se da do tada ce se primirit ta korona…
    Doradraga bit ce dobro tvoje bebice vidis da su borci na tebe 🥰🥰

Meni je trebao biti u ponedjeljak, i to sam jedva docekala da bude i danas me zovu i odgode! Bas sam i ljuta i tuzna, jako sam se veselila ponedjeljku. Glupa korona, hoce li vise proci 😠😠

Rose1
    17. Travanj 2020. 12:03

Dora4

Aha, najvaznije, bebicama je noc prosla dobro, bila mi se jutros javit pedijatrica koja ih je preuzela nocas..
    Znaci oni disu samostalno, ali su im stavili te cjevcice u nos koje nesto rade s tlakom i kisikom da sire zile i guraju zrak da prodje do pluca, samostalno su piskili, nadamo se da ce danas i kakat i valjda ce im dat jest! 🤗
    Dr. je rekla da se to sve naravno moze sve promijenit u par minuta, ali je optimisticna i kao da ja moram isto bit pozitivna (ah, jos ona ne zna s kim ima posla!!)…
    Fali mi uzasno sto ih nisam jos vidjela, znam i da ce me slomit kad ih vidim u inkubatorima i tako premalecke i sa silnim cjevcicama i sve, ali toliko im zelim rec da ih volimo 🥰💕

Odlicnooo, to su mali borci💪💪💪vjerujem da ih jedva cekas vidjeti pa se nadam i da hoces danas🙏❤bit ce oni sve jaci i jaci! Javljaj nam lijepe vijesti😘🤗

💙

Rose1
    17. Travanj 2020. 12:05

Missy i tebi čestitam ako nisam🥳🥳🥳vec se gubim😂🤣😂
    Fenjer uh, znam kako ti je, bas mi je zao sto su ti odgodili☹😤a za kada? Koliko moras cekati?

💙

• indy34
    17. Travanj 2020. 12:06

Dora4

Aha, najvaznije, bebicama je noc prosla dobro, bila mi se jutros javit pedijatrica koja ih je preuzela nocas..
    Znaci oni disu samostalno, ali su im stavili te cjevcice u nos koje nesto rade s tlakom i kisikom da sire zile i guraju zrak da prodje do pluca, samostalno su piskili, nadamo se da ce danas i kakat i valjda ce im dat jest! 🤗
    Dr. je rekla da se to sve naravno moze sve promijenit u par minuta, ali je optimisticna i kao da ja moram isto bit pozitivna (ah, jos ona ne zna s kim ima posla!!)…
    Fali mi uzasno sto ih nisam jos vidjela, znam i da ce me slomit kad ih vidim u inkubatorima i tako premalecke i sa silnim cjevcicama i sve, ali toliko im zelim rec da ih volimo 🥰💕

Oooo Dora tako mi je drago za vas ..bice to sve uredu ,znaci vec disu samostalno ???🥳🥳🥳 to je tako lijepo za cuti ...nemas pojma koliko mi je drago rekla sam ti u inkubatorila moraju malo onako dase ugriju ..a sto se tice jela ne brini kazu da bebe nakon sto se rode mogu par dana i bez jela jel imaju od nas rezerve ..a oni ce njima davati sigurno preko cjevcica ili spriza jelo ..svaka cast na tolikoj snazi ..javise sa imenima i cekamo krafne 

17. Travanj 2020. 12:09

Rose1

Missy i tebi čestitam ako nisam🥳🥳🥳vec se gubim😂🤣😂
    Fenjer uh, znam kako ti je, bas mi je zao sto su ti odgodili☹😤a za kada? Koliko moras cekati?

Cijeli mjesec dana 🙈 odgodili me na 13.5. 
    Jedva sam docekala da dode i taj ponedjeljak i onda tako daleko odgode.. Joooj grozno, bas smo potrefile kad bit trudne 😂 poslala sam mail-ove svim privatnicima, pokusat cu barem privatno otici jer cu izludit do tad haha

Vucica
    17. Travanj 2020. 12:10

Dora super vijesti bas mi je drago cuti i nadam se da ce biti i sve bolje, da ces uskoro vidit svoje bebice i da ce tatica uskoro vidit svo troje ❤️ drzite se 😘😘😘

Suzi3025
    17. Travanj 2020. 12:12

Dosla sam vidjeti jel ima kakvih novosti u vezi Dore.
    Draga nasa Dora  cestitam ti od srca ❤,jos sam iskreno u soku da su mali palcici vec stigli na ovoj svijet.
    Vjerujem u njih jer ce biti na mamu,veliki borci kao i ti 😊😘😘
    Saljem vam puno zagrljaja i puno pozitive❤❤❤❤

• Bebac24
    17. Travanj 2020. 12:17

Dora ovo su sve divne vijesti, i nadam se od ❤️ da ce tako se i nastaviti.
    Koji borci su to imena im trebaju biti Leon i Leona ❤️❤️
    Bravo i za tebe da si puuno bolje. Ma ti si zvijer, a ne zena ❤️

Vucica
    17. Travanj 2020. 12:19

fenjer

MissyR

Vrapcicoo draga pa tebi je 30.tjedan vec cestitke 🥰🥰
    Fenjerma grozno su nam prorjedili preglede suosjecam s tobom, sto reci meni je tek 20.05 pregled a nadam se da do tada ce se primirit ta korona…
    Doradraga bit ce dobro tvoje bebice vidis da su borci na tebe 🥰🥰

Meni je trebao biti u ponedjeljak, i to sam jedva docekala da bude i danas me zovu i odgode! Bas sam i ljuta i tuzna, jako sam se veselila ponedjeljku. Glupa korona, hoce li vise proci 😠😠

Ne mogu vjerovati da vam tako odgadjaju preglede, pa zar nista osim korone nije bitno?! 

Maggy_1
    17. Travanj 2020. 12:20

Čestitke curama koje su napunile tjedne 💐
    Bebac drago mi je da je pregled dobro prošao😊
    Dora drago mi je čuti da si već ustala i da se lijepo oporavljaš, nadam se da će te što prije odvesti da ih vidiš. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.