Vrapcicoo draga pa tebi je 30.tjedan vec cestitke 🥰🥰
Fenjerma grozno su nam prorjedili preglede suosjecam s tobom, sto reci meni je tek 20.05 pregled a nadam se da do tada ce se primirit ta korona…
Doradraga bit ce dobro tvoje bebice vidis da su borci na tebe 🥰🥰
Meni je trebao biti u ponedjeljak, i to sam jedva docekala da bude i danas me zovu i odgode! Bas sam i ljuta i tuzna, jako sam se veselila ponedjeljku. Glupa korona, hoce li vise proci 😠😠
Aha, najvaznije, bebicama je noc prosla dobro, bila mi se jutros javit pedijatrica koja ih je preuzela nocas..
Znaci oni disu samostalno, ali su im stavili te cjevcice u nos koje nesto rade s tlakom i kisikom da sire zile i guraju zrak da prodje do pluca, samostalno su piskili, nadamo se da ce danas i kakat i valjda ce im dat jest! 🤗
Dr. je rekla da se to sve naravno moze sve promijenit u par minuta, ali je optimisticna i kao da ja moram isto bit pozitivna (ah, jos ona ne zna s kim ima posla!!)…
Fali mi uzasno sto ih nisam jos vidjela, znam i da ce me slomit kad ih vidim u inkubatorima i tako premalecke i sa silnim cjevcicama i sve, ali toliko im zelim rec da ih volimo 🥰💕
Odlicnooo, to su mali borci💪💪💪vjerujem da ih jedva cekas vidjeti pa se nadam i da hoces danas🙏❤bit ce oni sve jaci i jaci! Javljaj nam lijepe vijesti😘🤗
💙
Missy i tebi čestitam ako nisam🥳🥳🥳vec se gubim😂🤣😂
Fenjer uh, znam kako ti je, bas mi je zao sto su ti odgodili☹😤a za kada? Koliko moras cekati?
💙
Aha, najvaznije, bebicama je noc prosla dobro, bila mi se jutros javit pedijatrica koja ih je preuzela nocas..
Znaci oni disu samostalno, ali su im stavili te cjevcice u nos koje nesto rade s tlakom i kisikom da sire zile i guraju zrak da prodje do pluca, samostalno su piskili, nadamo se da ce danas i kakat i valjda ce im dat jest! 🤗
Dr. je rekla da se to sve naravno moze sve promijenit u par minuta, ali je optimisticna i kao da ja moram isto bit pozitivna (ah, jos ona ne zna s kim ima posla!!)…
Fali mi uzasno sto ih nisam jos vidjela, znam i da ce me slomit kad ih vidim u inkubatorima i tako premalecke i sa silnim cjevcicama i sve, ali toliko im zelim rec da ih volimo 🥰💕
Oooo Dora tako mi je drago za vas ..bice to sve uredu ,znaci vec disu samostalno ???🥳🥳🥳 to je tako lijepo za cuti ...nemas pojma koliko mi je drago rekla sam ti u inkubatorila moraju malo onako dase ugriju ..a sto se tice jela ne brini kazu da bebe nakon sto se rode mogu par dana i bez jela jel imaju od nas rezerve ..a oni ce njima davati sigurno preko cjevcica ili spriza jelo ..svaka cast na tolikoj snazi ..javise sa imenima i cekamo krafne
Missy i tebi čestitam ako nisam🥳🥳🥳vec se gubim😂🤣😂
Fenjer uh, znam kako ti je, bas mi je zao sto su ti odgodili☹😤a za kada? Koliko moras cekati?
Cijeli mjesec dana 🙈 odgodili me na 13.5.
Jedva sam docekala da dode i taj ponedjeljak i onda tako daleko odgode.. Joooj grozno, bas smo potrefile kad bit trudne 😂 poslala sam mail-ove svim privatnicima, pokusat cu barem privatno otici jer cu izludit do tad haha
Dora super vijesti bas mi je drago cuti i nadam se da ce biti i sve bolje, da ces uskoro vidit svoje bebice i da ce tatica uskoro vidit svo troje ❤️ drzite se 😘😘😘
Dosla sam vidjeti jel ima kakvih novosti u vezi Dore.
Draga nasa Dora cestitam ti od srca ❤,jos sam iskreno u soku da su mali palcici vec stigli na ovoj svijet.
Vjerujem u njih jer ce biti na mamu,veliki borci kao i ti 😊😘😘
Saljem vam puno zagrljaja i puno pozitive❤❤❤❤
Dora ovo su sve divne vijesti, i nadam se od ❤️ da ce tako se i nastaviti.
Koji borci su to imena im trebaju biti Leon i Leona ❤️❤️
Bravo i za tebe da si puuno bolje. Ma ti si zvijer, a ne zena ❤️
Vrapcicoo draga pa tebi je 30.tjedan vec cestitke 🥰🥰
Fenjerma grozno su nam prorjedili preglede suosjecam s tobom, sto reci meni je tek 20.05 pregled a nadam se da do tada ce se primirit ta korona…
Doradraga bit ce dobro tvoje bebice vidis da su borci na tebe 🥰🥰
Meni je trebao biti u ponedjeljak, i to sam jedva docekala da bude i danas me zovu i odgode! Bas sam i ljuta i tuzna, jako sam se veselila ponedjeljku. Glupa korona, hoce li vise proci 😠😠
Ne mogu vjerovati da vam tako odgadjaju preglede, pa zar nista osim korone nije bitno?!
Čestitke curama koje su napunile tjedne 💐
Bebac drago mi je da je pregled dobro prošao😊
Dora drago mi je čuti da si već ustala i da se lijepo oporavljaš, nadam se da će te što prije odvesti da ih vidiš. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji