Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    16. Travanj 2020. 21:27

mrvičak

https://ibb.co/frhxJDG
    Evo moj baby watcher

Jako mi se tvoj sviđa. Vidim da su mu i recenzije odlične. Koliko ga imaš dugo? Treba li još dodatno baterija ili radi isključivo na struju, mislim na punjač? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

m_maaree
    16. Travanj 2020. 21:29

Ancy ❤❤❤
    Dora drzi se,bit ce to sve super i eto tebi tvojih bebaca boraca ❤❤

mimoza
    16. Travanj 2020. 21:38

Sve vrijeme ulazim na forum da provjerim ima li vijesti od Dore 😰
    Vidim da smo se sve veceras povukle nekako. Stvarno sam ponosna na vas cure. U ovom virtuelnom, aninimnom svijetu smo stvorile pravu zensku zajednicu. Drago mi je da vas “poznajem” i da mozemo sve skupa dijeliti. Drzimo fige nasoj Dori i saljemo joj pozitivne misli ❤️

Zvonkica
    16. Travanj 2020. 21:39

Dora sretno, drzi se! 💪😘
    Zmya ne treba ti cijeli paket, lako ti netko donese ako usfali (valjda ce ova glupa korona proci, ne znam kak je sad s posjetama)...ja sam ti na njih stavljala jos vir uloske pa sam njih mijenjala, a chico manje..

Suzi3025
    16. Travanj 2020. 21:45

Dora saljem puno zagrljaja i drzi nam se ❤❤
    Bitno da si ti tamo,bit ce s bebicama sve ok 😘
    Ancy ti si zena stijena❤ kratko sam tu ali je jako lijepo sto i dalje se javis curama unatoc svemu sto se dogodilo. Divim se zaista tvojoj snazi koju imas jer iskreno to je jako tesko.
    Saljem puno zagrljaja ❤❤

Ivcy1306
    16. Travanj 2020. 21:48

Vecer! 
    Dora, cure su sve rekle! Samo pozitivno kao i do sada, bit ce sve u redu! ❤ 

MissyR
    16. Travanj 2020. 21:49

Dora ajmeeee bas se zuri  tvojim bebacima...drzim fige da budu jos koji dan unutra,bit ce sve ok  na kraju jaki ste vas troje puno zagrljaja saljem 🥰
    Anchy 😘😘

url=https://lilypie.com]

• Bebac24
    16. Travanj 2020. 21:49

mimoza

Sve vrijeme ulazim na forum da provjerim ima li vijesti od Dore 😰
    Vidim da smo se sve veceras povukle nekako. Stvarno sam ponosna na vas cure. U ovom virtuelnom, aninimnom svijetu smo stvorile pravu zensku zajednicu. Drago mi je da vas “poznajem” i da mozemo sve skupa dijeliti. Drzimo fige nasoj Dori i saljemo joj pozitivne misli ❤️

Da i ja isto stalno refresam ako se javila... Uuuhhhh

• indy34
    16. Travanj 2020. 21:51

Ja sam u soku iskreno ..usla sam i sama kao i ti Mimoza a vjerujem i sve ostale cure samo da vidim ima li vjesti ...Dora uz tebe smo sve ..vjerujemo u tvoju snagu i pobjedu ..Vjeruj u sebe ,moli Boga dati da snagu i vjeruj ovo ce jednostavno biti jedna prica sa sretnim zavrsetkom ..😘😘😘😘 

elena26
    16. Travanj 2020. 21:54

Draga Dora, budite snazni kao i do sada! Svima ste nam u mislima vi i vase bebice! Nadam se da ce moci jos malo pricekati da upoznaju svoju mamicu 😊 vjerujem da imate najbolju brigu i da ce sve na kraju biti dobro za sve vas 🥰
    Draga Ancy, kasno sam se ukljucila u temu ali na mene ste ostavili snazan dojam i zato vam iskreno zelim sve najbolje uz daljnju podrsku vasih najblizih 😊 

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.