Anavo znaci bodrit cemo se 🤗 Ja se isto nekako nadam da cu sve pohvatati i snaci se. Tjesim se da je trema znak da mi je stalo. Trema je nekad dobra. Bilo bi valjda gore da uz to sto nista ne znam da se ni ne brinem oko toga 😅
Zmya hvala na lijepim rijecima ♥️
Dora draga, pa ne mogu vjerovati, ali odmah si reagirala, bebice su velike i bit ce sve super, samo budi pozitivna ko uvijek...mislimo na tebe, saljemo pozitivne vibrice🙏💪❤
💙
Pepili i Svea cestitam na uspjesnim pregledima i velikim bebicam🥰Svea drago mi je da je cerviks dobar
💙
Dorice draga!
Drzi se! Ja vas i dalje pratim citam rekla sam vam prirasle ste mi srcu ❤, navijam za sve vas i vase bebice!
Ti si snazna zena i sve ce biti u redu znam to. 💪
Imas u ormaru u hodnicicu prema wcu jastuk i vjerovatno plahtu. Trazi ih da ti dodaju jastuk jer mene je sve zuljalo od tog ginekoloskog stola, i danima poslije leda i kukovi.
Mislim na tebe i bebice 🙏
❤❤❤
💙
Dorice draga!
Drzi se! Ja vas i dalje pratim citam rekla sam vam prirasle ste mi srcu ❤, navijam za sve vas i vase bebice!
Ti si snazna zena i sve ce biti u redu znam to. 💪
Imas u ormaru u hodnicicu prema wcu jastuk i vjerovatno plahtu. Trazi ih da ti dodaju jastuk jer mene je sve zuljalo od tog ginekoloskog stola, i danima poslije leda i kukovi.
Mislim na tebe i bebice 🙏
🥰🥰🥰🥰🥰
Meni nitko nije rekao da moram brojati te pokrete. Ja mislim da bi mene to do ludila dovelo, bez zafrkancije. Ovaj moj bas ima dana kada je tako miran sav. Tu i tamo ga osjetim i to bas polagano. A ima dana kad mislim da ce mi utrobu razorit. I ove dane kad je miran da si pisem te pokrete koji su zapravo tak lagani i rijetki mislim da bi me odveli u Vrapce. Meni je bitno da ga osjetim tu i tamo…
Tako i ja nekako… Izludila bi sigurno.
A i ovisno sto jedem, kako sam ja.
Pa da sve to zavisi ja kad sam vise nervozna il me muci nesto ona se vise javlja.. stvarno zavisi o danu i svemu ..
https://ibb.co/V3XhYgZ
Kap dvije krvi sam vidjela i prepala se, brzo skupila torbu i cijlo vrijeme osjetim kako curi, dosla na hitnu, prozirno, plodna voda garant, kako sam se sagnula skinut tajice tako se izlilo iz mene i evo curi li ga curi..
Bebe su dobro, oba srceka kucaju uredno, dobila sam antibiotik da ih zastitimo od eventualne infekcije jer curi voda i duplu dozu kortikosteroida u dupe (peklo je pakleno, al izdrzi se) za sazrijevanje pluca..izvadili mi krv, svi su zbilja jako ljubazni! Spojena sam na ctg i na promatranju sam..
Moze bit da krene porod za 2h, moze za 2 dana, a mogu izdrzat i 20 dana..rekli su da nije najcrnji scenarij..ici cu sigurno na tak vertikalni carski jer bebe stoje jednako..
Evo trenutno mi je najgore jer sam na ledjima, a dupe i donji dio ledja bas rasturaju..
Ah, ako ja sve ovo prezivim i docekam zive i zdrave bebice zdrava u glavi castim vas krafnama od njemacke do dubrovnika!😘
❤❤❤❤❤
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ancy nasa! <3
Pcelice, zvali su me telefonski pa smo se uspjeli dogovoriti - jedna frotirna krpica nije bila zuta pa sam uzela zelenu, i ona četka za pranje bocica, nije bila Avent pa sam uzela Mam. Podlogu sam narucila doduse u drugoj narudzbi jer je naknadno u utorak postala dostupna, al su mi bez problema ubacili u dostavu sa prvom narudzbom i sve ok.
Vir ulosci su npr najjeftiniji u dm-u.
Malo me iznenadilo koliki su oni Chicco ulosci Jel taj cijeli paket treba furat u bolnicu?
Sortiraj odgovore
Najstariji