Dorice draga!
Drzi se! Ja vas i dalje pratim citam rekla sam vam prirasle ste mi srcu ❤, navijam za sve vas i vase bebice!
Ti si snazna zena i sve ce biti u redu znam to. 💪
Imas u ormaru u hodnicicu prema wcu jastuk i vjerovatno plahtu. Trazi ih da ti dodaju jastuk jer mene je sve zuljalo od tog ginekoloskog stola, i danima poslije leda i kukovi.
Mislim na tebe i bebice 🙏
Ancyyy, nadan se da si bolje,puno pozz 💗
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Joj sad sve sa strepnjom ulazim u forum 😐 dorice nasa lavice ❤️❤️
Ancy ❤️❤️❤️❤️❤️
Ancy 😘❤😘❤😘❤ Kako se drzis mila?
Bolje sam! Stvarno nije bilo lako prihvatiti sve...zivot ti se okrene za 360 u 1 sekundi.
Imam divnu obitelj i muza moju stijenu 💪pa mi je uz njih sve lakse.
Curke moje samo pozitivno, tako ste sve blizu kraja!
Ja cu vas i dalje ovako iz prikrajka citati 😉
Puse veeelike svima😘
Dorice draga!
Drzi se! Ja vas i dalje pratim citam rekla sam vam prirasle ste mi srcu ❤, navijam za sve vas i vase bebice!
Ti si snazna zena i sve ce biti u redu znam to. 💪
Imas u ormaru u hodnicicu prema wcu jastuk i vjerovatno plahtu. Trazi ih da ti dodaju jastuk jer mene je sve zuljalo od tog ginekoloskog stola, i danima poslije leda i kukovi.
Mislim na tebe i bebice 🙏
Drago mi je da si se javila.
Nadam se da si dobro, koliko možeš biti obzirom na sve.
Saljem ti pozitivnu energiju svu❤
Anavoznaci bodrit cemo se 🤗 Ja se isto nekako nadam da cu sve pohvatati i snaci se. Tjesim se da je trema znak da mi je stalo. Trema je nekad dobra. Bilo bi valjda gore da uz to sto nista ne znam da se ni ne brinem oko toga 😅
Zmya hvala na lijepim rijecima ♥️
Naravno da cemo se bodriti.
Ili gle, posudim ti svog muža da se malo odmorim ja, a tebi nek pomogne dok tvoj dodje😅😂😂😂
Dora, drzi nam se i nadam se da ce bebice jos malo ostati u trbuscicu prije nego upoznaju svoju mamicu. Super sta si odma regirala, bit ce sve ok🙏
Ancy🥰🥰🥰🥰
Koja je spominjala da je kupila pojas za trudnice i onda da se pretvori u pojas poslije poroda?
Bolje sam! Stvarno nije bilo lako prihvatiti sve…zivot ti se okrene za 360 u 1 sekundi.
Puse veeelike svima😘
Draga Ancy puno pozdrava i tebi, vrlo često mislim na tebe ❤️ Drži se i sigurna sam da ćeš nam se i ti ponovno pridružiti u ovoj našoj grupici 💞💞💞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bolje sam! Stvarno nije bilo lako prihvatiti sve…zivot ti se okrene za 360 u 1 sekundi.
Puse veeelike svima😘
Ne znam sto pametno i utjesno napisati a da vas utjesim... Uzasno mi je zao da ste tako nesto morali prozivjeti. Cesto mislim na tebe i na nasu Tiki ❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji