Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    16. Travanj 2020. 19:37

Ancy_23

Dorice draga!
    Drzi se! Ja vas i dalje pratim citam rekla sam vam prirasle ste mi srcu ❤, navijam za sve vas i vase bebice!
    Ti si snazna zena i sve ce biti u redu znam to. 💪
    Imas u ormaru u hodnicicu prema wcu jastuk i vjerovatno plahtu. Trazi ih da ti dodaju jastuk jer mene je sve zuljalo od tog ginekoloskog stola, i danima poslije leda i kukovi.
    Mislim na tebe i bebice 🙏

Ancyyy, nadan se da si bolje,puno pozz 💗

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Trancie
    16. Travanj 2020. 19:43

Ancy ❤️❤️❤️❤️

• Bebac24
    16. Travanj 2020. 19:45

Joj sad sve sa strepnjom ulazim u forum 😐 dorice nasa lavice ❤️❤️
    Ancy ❤️❤️❤️❤️❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Travanj 2020. 19:45

kaktusica

Ancy 😘❤😘❤😘❤ Kako se drzis mila?

Bolje sam! Stvarno nije bilo lako prihvatiti sve...zivot ti se okrene za 360 u 1 sekundi. 
    Imam divnu obitelj i muza moju stijenu 💪pa mi je uz njih sve lakse.
    Curke moje samo pozitivno, tako ste sve blizu kraja!
    Ja cu vas i dalje ovako iz prikrajka citati 😉
    Puse veeelike svima😘

• anav05
    16. Travanj 2020. 19:46

Ancy_23

Dorice draga!
    Drzi se! Ja vas i dalje pratim citam rekla sam vam prirasle ste mi srcu ❤, navijam za sve vas i vase bebice!
    Ti si snazna zena i sve ce biti u redu znam to. 💪
    Imas u ormaru u hodnicicu prema wcu jastuk i vjerovatno plahtu. Trazi ih da ti dodaju jastuk jer mene je sve zuljalo od tog ginekoloskog stola, i danima poslije leda i kukovi.
    Mislim na tebe i bebice 🙏

Drago mi je da si se javila.
    Nadam se da si dobro, koliko možeš biti obzirom na sve.
    Saljem ti pozitivnu energiju svu❤

• anav05
    16. Travanj 2020. 19:48

yvette

Anavoznaci bodrit cemo se 🤗 Ja se isto nekako nadam da cu sve pohvatati i snaci se. Tjesim se da je trema znak da mi je stalo. Trema je nekad dobra. Bilo bi valjda gore da uz to sto nista ne znam da se ni ne brinem oko toga 😅
    Zmya hvala na lijepim rijecima ♥️

Naravno da cemo se bodriti.
    Ili gle, posudim ti svog muža da se malo odmorim ja, a tebi nek pomogne dok tvoj dodje😅😂😂😂

Fluffy
    16. Travanj 2020. 19:50

Dora, drzi nam se i nadam se da ce bebice jos malo ostati u trbuscicu prije nego upoznaju svoju mamicu. Super sta si odma regirala, bit ce sve ok🙏
    Ancy🥰🥰🥰🥰

• Bebac24
    16. Travanj 2020. 19:51

Koja je spominjala da je kupila pojas za trudnice i onda da se pretvori u pojas poslije poroda? 

Vrapčić123
    16. Travanj 2020. 19:54

Ancy_23

kaktusica

Bolje sam! Stvarno nije bilo lako prihvatiti sve…zivot ti se okrene za 360 u 1 sekundi.
    Puse veeelike svima😘

Draga Ancy puno pozdrava i tebi, vrlo često mislim na tebe ❤️ Drži se i sigurna sam da ćeš nam se i ti ponovno pridružiti u ovoj  našoj grupici  💞💞💞 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    16. Travanj 2020. 19:55

Ancy_23

kaktusica

Bolje sam! Stvarno nije bilo lako prihvatiti sve…zivot ti se okrene za 360 u 1 sekundi.
    Puse veeelike svima😘

Ne znam sto pametno i utjesno napisati a da vas utjesim... Uzasno mi je zao da ste tako nesto morali prozivjeti. Cesto mislim na tebe i na nasu Tiki ❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.