Dora bit ce to sve ok ❤
Cure jel rekla kome ginekologica da od 29tjedna mora pisat pokrete bebe ? Ja sam dobila neki.papir kao pa 3.pita dnevno mjerit tj brojat pokrete.
Sta se neide za to na ctg ili ? I kako sad kad su poliklinike i sve zatvoreno gdje se ide uopce na ctg?
Meni je ginekologica rekla samo da vodim racuna da se javlja nekim svojim tempom i da ako primjetim smanjenje da se javim odmah. I da ja najbolje znam njegov ritam da nema nekog tocnog broja, jedino sto sam citala da treba biti barem 15 u danu.
Dora draga, sretno!!!
Nadam se da cete izdrzati onoliko i da ce biti onako kako je najbolje za vas.
Polly, pa jel moguce. Jos prekjucer je bilo, ja ne vjerujem stvarno. Stalno mi se to desava u zadnje vrijeme, a mi smo mislili iz svijet beba za vikend napravit narudzbu bas..
Meni nitko nije rekao da moram brojati te pokrete. Ja mislim da bi mene to do ludila dovelo, bez zafrkancije. Ovaj moj bas ima dana kada je tako miran sav. Tu i tamo ga osjetim i to bas polagano. A ima dana kad mislim da ce mi utrobu razorit. I ove dane kad je miran da si pisem te pokrete koji su zapravo tak lagani i rijetki mislim da bi me odveli u Vrapce. Meni je bitno da ga osjetim tu i tamo...
Meni nitko nije rekao da moram brojati te pokrete. Ja mislim da bi mene to do ludila dovelo, bez zafrkancije. Ovaj moj bas ima dana kada je tako miran sav. Tu i tamo ga osjetim i to bas polagano. A ima dana kad mislim da ce mi utrobu razorit. I ove dane kad je miran da si pisem te pokrete koji su zapravo tak lagani i rijetki mislim da bi me odveli u Vrapce. Meni je bitno da ga osjetim tu i tamo…
Bas sam to htjela napisati.kako cu ja nju 3 puta dnevno natjerat da se mice kad ona nekad nece lupa kada ona zeli. I isto ima dana kad je mirnija vecinom evo 2 dana smo sad mirniji i onda idu 2 dana da stalno lupa i tako u krug. Danas je mirniji dan i poludila bi da moram brojat haha
Dora bit ce to sve ok ❤
Cure jel rekla kome ginekologica da od 29tjedna mora pisat pokrete bebe ? Ja sam dobila neki.papir kao pa 3.pita dnevno mjerit tj brojat pokrete.
Sta se neide za to na ctg ili ? I kako sad kad su poliklinike i sve zatvoreno gdje se ide uopce na ctg?
Ja sam bila na pregledu, 29+4, i nije mi nista to dala...
Pitala me javlja li se cura redovito i to je to.
Anavo puno ti hvala bas sam te udavila 😅 Ali puno si mi pomogla 😘
Ma ništa, nema frke.
Samo ti pitaj😊
Meni nitko nije rekao da moram brojati te pokrete. Ja mislim da bi mene to do ludila dovelo, bez zafrkancije. Ovaj moj bas ima dana kada je tako miran sav. Tu i tamo ga osjetim i to bas polagano. A ima dana kad mislim da ce mi utrobu razorit. I ove dane kad je miran da si pisem te pokrete koji su zapravo tak lagani i rijetki mislim da bi me odveli u Vrapce. Meni je bitno da ga osjetim tu i tamo…
Tako i ja nekako... Izludila bi sigurno.
A i ovisno sto jedem, kako sam ja.
https://ibb.co/V3XhYgZ
Kap dvije krvi sam vidjela i prepala se, brzo skupila torbu i cijlo vrijeme osjetim kako curi, dosla na hitnu, prozirno, plodna voda garant, kako sam se sagnula skinut tajice tako se izlilo iz mene i evo curi li ga curi..
Bebe su dobro, oba srceka kucaju uredno, dobila sam antibiotik da ih zastitimo od eventualne infekcije jer curi voda i duplu dozu kortikosteroida u dupe (peklo je pakleno, al izdrzi se) za sazrijevanje pluca..izvadili mi krv, svi su zbilja jako ljubazni! Spojena sam na ctg i na promatranju sam..
Moze bit da krene porod za 2h, moze za 2 dana, a mogu izdrzat i 20 dana..rekli su da nije najcrnji scenarij..ici cu sigurno na tak vertikalni carski jer bebe stoje jednako..
Evo trenutno mi je najgore jer sam na ledjima, a dupe i donji dio ledja bas rasturaju..
Ah, ako ja sve ovo prezivim i docekam zive i zdrave bebice zdrava u glavi castim vas krafnama od njemacke do dubrovnika!😘
Dora, dragaa drzi seeee,mislimo na tebee❤❤❤
Anja🌸🌸
Cure koje ste bile na pregledu, super vijesti i cestitam na uspješnim pregledima! Čuvajte se i pazite🙃
Dora drž se, bit će sve ok, samo pozitivno kao i do sada, u bolnici si i pod nadzorom! ❤️
Dorice draga!
Drzi se! Ja vas i dalje pratim citam rekla sam vam prirasle ste mi srcu ❤, navijam za sve vas i vase bebice!
Ti si snazna zena i sve ce biti u redu znam to. 💪
Imas u ormaru u hodnicicu prema wcu jastuk i vjerovatno plahtu. Trazi ih da ti dodaju jastuk jer mene je sve zuljalo od tog ginekoloskog stola, i danima poslije leda i kukovi.
Mislim na tebe i bebice 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji