Mamee imam dečkića starog 12 dana na preponama i spolovilu su se pojavila 2-3 gnojna prištića jel to normalno ?
Normalno je, namaži sudocremom ako imaš i proći će za dan - dva. Ako ne prolazi duže vremena i onak je crvena fleka to su gljivice pa plimycolom.
Ovo pišem napamet jer ne znam kak izgledaju ti pristici
Pozdrav curke,evo pitanje ste stavljale bebi one k1d3 kapi?mi moramo sutra poceti od 8 dana zivota pa me zanima jel ima neko vrijeme kada se to mora stavit,poslije jela,.prije?u kojem polozaju bebu stavit?
Ka dam prije jela. Strah me ako sam posluje jela da to je bljucne van.
Mob mi ispravlja riječi a ja svaki put zaboravim provjeriti. Uglavnom skuzila si, prije jela. Polegnem na prematalicu i istresem kapsulu u usta. To su kap dvije ne može se od toga zagrcnuti.
Mamee imam dečkića starog 12 dana na preponama i spolovilu su se pojavila 2-3 gnojna prištića jel to normalno ?
Normalno je, namaži sudocremom ako imaš i proći će za dan - dva. Ako ne prolazi duže vremena i onak je crvena fleka to su gljivice pa plimycolom.
Ovo pišem napamet jer ne znam kak izgledaju ti pristici
Ma sitno skroz ko nama kad se pojavi prišt nak bjela tockica mala i okolo crveno
Danci23
Curke, kak vasi malci na ovim vrucinama jedu? Moj je poceo cesto bljuckati. I to izmedju dva hranjenja bljucne i po nekoliko puta. Cak nakon par sati. Prije nije bljuckao. Nis nismo mijenjali. Ne kuzim jel mu nesto ne pase ili mu je pretoplo pa se prejede ili sto? Ja mu dam i malo vodice prokuhane. I poslije nje isto prodje sat vremena pa bljucne... I tezak je za zaspat, to je cudo. Oci na pola koplja, al ne bi zaspao nema tih para... I grcici dok ne prdne ili dok se ne pokaka nam pocnu oko 5 ujutro i do 7 smo nervozni, cendravi i jedva zaspi. Onda se smori pa zaspi malo dok se ne probudi da trazi jesti... Zadnjih tjedan dana ne poznajem ovu bebu 🙄🙄
Curke, kak vasi malci na ovim vrucinama jedu? Moj je poceo cesto bljuckati. I to izmedju dva hranjenja bljucne i po nekoliko puta. Cak nakon par sati. Prije nije bljuckao. Nis nismo mijenjali. Ne kuzim jel mu nesto ne pase ili mu je pretoplo pa se prejede ili sto? Ja mu dam i malo vodice prokuhane. I poslije nje isto prodje sat vremena pa bljucne… I tezak je za zaspat, to je cudo. Oci na pola koplja, al ne bi zaspao nema tih para… I grcici dok ne prdne ili dok se ne pokaka nam pocnu oko 5 ujutro i do 7 smo nervozni, cendravi i jedva zaspi. Onda se smori pa zaspi malo dok se ne probudi da trazi jesti… Zadnjih tjedan dana ne poznajem ovu bebu 🙄🙄
I moja je počela bljucati. Tak je i stariji, u mlazovima sir izbacivao. Ja mislim da su samo ušli u tu fazu. Navukli su si mlijeka, pohlepni i izbacuju.
I ova ima pred jutro u isto vrijeme najviše problema s trbuhom. Od 8 do 10 je danas potrbuske odspavala na mužu nakon što je 3 sata stenjala.
Još su premali da imaju neku rutinu a svaki dan su veći i navike im se mijenjaju. Kod njih sve u fazama i samo se treba tom prilagoditi
Aha, tu smo. Moja je nervozna povremeno jako, onda bi dojila neprestano, bljucka oduvijek ali malo, ne mislim da je to loše. Koji put se zabljuca jako, čak onako sirasto, a koji put svježe posisano mlijeko... I ponašanje joj ne ovisi o vrućinama. Bude nervozna na hladniji dan, kad je vruće i sparno prespava 😂. Ne bi to razumio ma da si Bog.😂 Tjedan dana nije htjela spavati danju osim na nama. Sad spava normalno, u kolicima, samo se malo doze nosamo dok cvrsto ne zaspi. Mijenja se situacija iz tjedna u tjedan. Noću pak, ima jednu turu koju odspava u komadu 4-5 sati, al onda bude ko sova nakon toga 🙈😂😉
Joj, mom nista ne pase. Samo cendra. Onda das dudu pa ju uzme i baci. Ak ne das, opet place. Ako ga nosis, place, kad ga stavim da legne, place. Stalno prvih 2-3min bude dobro, sto god napravimo, a onda krene cendranje. Cini mi se da je premoren, a nikako zaspati. Ja ga malo i sa vlaznom mlakom blazinicom onak ohladim, ali dzabe sve. Nis mu ne pase. Sad sam u stresu da mu nije nesto... I da, proizvodi tako cudne zvukove... Kao kad si jaaaako zedan pa eksas pol litre vode i pri kraju moras uhvatit zraka... Ne znam. Stvarno je iz dana u dan sve novo, ali danas ubi boze... Nis mu ne pase. A mi smo ludi
Jesi probala sa povijanjem? Iako je toplo... makar sa tankom tkaninom, tetra pelenom onom velikom ili slično... tako smoi neki dan kad nije ništa palilo. Povili je, uključili usisivač, ili fen i ljuljuskali... derala se ispocetka, a onda se za koji minut umirila i zaspala. Dođe svekar, ja kuham ručak, usisivač radi sam sto na sat. Izbezumio se... hahaha
Neki dan sam to probala. Kricao je ko lud. Dan poslije je kricai, ali i prestao. Strah me da ne prekipi, jako je vruce. Imam non stop fobiju da ima temperaturu jer je i on vruc, vani vruce... Vec mi svi kazu da sam luda s tom temperaturom, ali on je ko mala pec... Uglavnom, nema temperaturu. Al meni je svejedno prevruc 😊 Majko mila. Tezak dan, skoro nista nije spavao, a nema naznake da ce i sad. Bas je razdrazljiv, umoran i cendrav. Ne mogu rec ni da krici ili da place nemilice. Samo cendra, pa onda malo plac, pa opet red cendranja... Aaaaa zivci na hosentregere jer sam i ja neispavana od nocnog hranjenja, grceva prije zore i sparine... Cccc, sad mi se moje kapajuce sise cine kao blagostanje, a ne problem. Zivjeli
ma bez brige, sve su to faze. mislim da su klinci nervozni zbog vrućine. moj mali bolje spava kad je hladnije, kad je vruce cijeli dan visj na sisi. isto tako prežderava se i bljucka ponekad i sirasto. ovih dana je toliko nasissvao da su mi se opet počele radit kvrge. tako su mi sise bile već bolne i teške da sam jedva dočekala da sisa. a najgore mi je kad uzme sisu pa ju pusti pa opet uzme pa pusti i tako po 10 put. izludi me balavac. jel vam se bebe već smješkaju ? jedva cekam to gugutanje i okretanje na trbuhic. moja mala se jako rano okretala čak mislim sa 3 mj
Sortiraj odgovore
Najstariji