Cure ja već dobila mengu 😭😭
Tak sam i prvi put odmah čim su lohije stale
Sad me čekaju hormonalne promjene, ispadanje kose i prištići.
Uz sve još i to
P.s. Sad odmah trece 😉😉😉😂
Čim dođem k sebi 🤣🤣
Ojoj... uopće o tome nisam još razmišljala... 😰 koma. Ne sjećam se kad sam dobila nakon prvog poroda ali čini mi se nakon jedno 3,4 mjeseca. I bile su manje bolne nego prije trudnoće. Šta me sada čeka, tko zna.... 🙈
već ti je došla menga? brzo bas. ja sam mislila neki dan da je menga, ali nije, vjerovatno samo zbog napora i njegovog stalnog sisanja vratilo se krvarenje tj. lohije. katastrofa. poslije prve trudnoće sam dobila nakon 3 mj. sad se nadam da će kasnije.
e da, meni menge uopće nisu bile bolne nikad. ja iskreno ni ne znam po tim nekim simptomima kad ću dobiti 😀 ali zato sam uvijek obilno krvarila i to po 6 dana.
Cure, u dm-u su pampersice na akciji 2+1, samo one premium care... pa ako kome treba... 😉
Da baš je menga. I nakon prvog poroda sam odmah dobila mengu. Sve popraćeno ogromnim ispadanjem kose, toliko da sam rupe imala a lice je bilo koma.
Prije prve trudnoće menge su mi bile obilne i bolne toliko da sam padala u nesvijest i povracala ako na vrijeme nisam popila tabletu. Poslije poroda ni jednom nisam popila tabletu za mengu. Sad me boli, onako podmuklo ali podnošljivo.
Mala je nervozna valjda od mojih hormona. Danas popodne imamo kontrolu pa se javim kak prošlo.
Koliko dugo ste krvarile nakon poroda? Kod mene 10 dana i ni naznake da bi moglo prestati.
Menge prije su mi isto bile kao kod Ivonne, ne obilne ni duge ali bolne da bez tableta nisam mogla, tresla se od bolova i mjenjala boje u licu. Nadam se da sad kad krenu budu podnošljivije.
Mislim jasno mi je da može to je puuno duže potrajati ali sve se nekako nadam smanjenju intenziteta, ljeto, vrućine, jasno vam je. Još me i sve to dolje boli, neznam dal' sama gospođa ili mi je još od katetera...
I da, jedva čekam jesen. Iako moram priznati da vrućine sad i kad sam bila trudna su nebo i zemlja, sad mi je puno lakše.
Nakon poroda sam krvarila neka tri tjedna. Prva tri dana stravično obilno, prvih tjedan dana obilno. Drugi tjedan srednje i zadnji tjedan jako lagano, kao neki smeđkasti iscjedak. Sada, nakon 6 tjedana zna mi se dogoditi kakav iscjedak, malo prljaviji, smeđkasti, ali to više ne računam. Dakle 3 tjedna
Ja sam punih 4 tjedna dosta obilno krvarila, evo zadnjih par dana je smeckasto i smanjeno. Al nije stalo jos. Kazu do 6 tj da je normalno
Sortiraj odgovore
Najstariji